Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senaycm cnm senmi mamaları kendi sütünle yapıyodun okumustum burda unuttum nasıl mama pirinç unumu yoksa kasık mamalarınımı
benımkı oyle evde yapma pirinc ununu yemıyor cnm kasık maması sutlu pirinçliyle ılk başladık biz şimdi her turlusunu alıyorum
canım sütünü pişirma ama kaşık mamasıyla en uygun olanı arı mamada şeker var ama
evet cnm bencede pişirmemek lazım kasık mamasınla yapayım ozaman arı mama şekerli cnm ama kilo yapıyo diye veriyorum ben benim bebiş zayıfladı gibi geliyo bana bakalım cuma günü dr randevumuz var kilo vermişmi görücez çok üzülüyorum ağlıyorum hiç bişey yemiyo cnm yaa bi görsen emmeyide bıraktı aç yasıyo biberonada alışsa iyi olur görücemmi o günleri![]()
cnm pompayı kullanmadan önce nasıl temizliycem kaynar suda mı bekleticem
merhaba bende medela kullanıyorum pompasını kaynattım hemsirelerde öle yapmamı sölemişti aklında olsun cnm
benımkı emmeye gelınce emıyorr ama bazen sutum azalıyor işte devam sutu vereyım dıyorum 90 ml zar sor emıyor iştahlı olmuyor emme dışında kkılo vercek hasta olcak dıye korkuyorum bende cnm
cnm sadece pompasınımı kaynatıcam biberonunuda kaynatıyımmı yada tüm malzemesini tencereye koyup hepsini kaynatıyım ben en iyisi galiba.....
cnm pompayı kullanmadan önce nasıl temizliycem kaynar suda mı bekleticem
boncukcum bende 3 tane var,ben önceden kendim almıştım,2 tanede annemden geldi,istersen gel veriiyim arkadaşım.ben aldığımı jokerden almıştım carrefourdan.
cnm korkma emiyosa kilo vermez benim oğlum emerken çok iyiydi emeyi bırakınca zayıfladı az yada çok anne sütü gibi hiç bi besin olamaz bene devm sütü vermeyi düşünüyorum biberonda aptamil kilo yapıyo çünkü biraz kilo almasını istiyorum[/QUOTE
zaten artık kılo alımları duşuyor en son 650 gram aldı kılo vermemışız ama dıkkat etmem gerek
cnm elektrikli olan bölümü koyma sakın :) biberon ve ucları tüm parcalarını kaynatabilirsin
arkadaşlar oglum hiç bişi yemio sadece emiyor zayıfladı cok devam mamasından yogurt yapmak istiyorum ama nasıl yapılır bilmiorum lütfen acil yardım edin bana
cnm korkma emiyosa kilo vermez benim oğlum emerken çok iyiydi emeyi bırakınca zayıfladı az yada çok anne sütü gibi hiç bi besin olamaz bene devm sütü vermeyi düşünüyorum biberonda aptamil kilo yapıyo çünkü biraz kilo almasını istiyorum[/QUOTE
zaten artık kılo alımları duşuyor en son 650 gram aldı kılo vermemışız ama dıkkat etmem gerek
ek gıdaya basladınmı cnm sen