• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ada'yı emzirirken çok fecii gösümü ısırdı,resmen koparıyoduu,1 dişi var fare gibi altı üstü.nolucak yaaa,kanadıbirazcıkda,ben nasıl emzirem bunu yaaa.bide üstler çıkıncaaa .yandııkk kızlarr!!!!!!!!!!!!!!:2::2::2:

senindemi.benim kizda öyle.alttan birtane disi cikti,sipa o disiyle bir issiriyordu.insanin cani yaniyor.sonra birkac gün daha yapti,ondan sonrada yapmadi.ay birsey degil korkuyosun yapacakmi diye.dikkat et issirmaya basladiysa bir kac gün devam edr.

kızlar oğlumun yumurtalıklarının yanı ve poposu kıpkırmızı oldu.poposu bişey değilde yumurtalıklarının yanının kızarması endişelendirdi beni.bi bilgisi yada tavsiyesi olan varmı.

evet önermiyorlar doğru.mamalar da süt tozu hammaddesiyle üretiliyor.içindeki diğer maddelerin ne kadarı 100 de 100 sağlıklı.ben ilk çocuğumu da akşam pirinç maması vererek büyüttüm.biraz da mama sanayisi söylentisi gibi geliyor bana.

orasi öyle ama hepsi testten geciyor.ben yaptim pirinc unundan mama.yedi zuzum.yanlis anlamazsan sana birsey diyecegim canim mama yaparken seker atma derim.disleri icin cok zararli.hicbir faydasi yok,tam tersi cikacak disleri icin cok zararli.simdiden bakteri yapar.

orasi öyle ama hepsi testten geciyor.ben yaptim pirinc unundan mama.yedi zuzum.yanlis anlamazsan sana birsey diyecegim canim mama yaparken seker atma derim.disleri icin cok zararli.hicbir faydasi yok,tam tersi cikacak disleri icin cok zararli.simdiden bakteri yapar.

estağfurullah canım yanlış anlamak ne demek.burada görüşlerimizi paylaşıyoruz.koyduğum şeker yarım çay kaşıgından az.ben bu mamadan başka vitamin kaynağı yokmuş dayatmasına karşıyım.tabii ki mecbur olan kullanacak.ama bebeklerimiz büyüyor ve doğala en yakın ne varsa onunla tanışsınlar diyorum .ben çocuklarımı doktorumuzun önerilerine göre besledim büyüttüm.hiç biri kulaktan dolma değil canım.ama herkesin bebeği ve onu büyütme tarzı farklıdır.saygı duyarım.selamlar.

tamam canimda,islak mendillerde yapiyormus,zararliymis yani.arkadasimin cocugu öyl olmustu.poposu kizarmisti,mantar olmustu bebegi.bende kullaniyorum ama arkasindan hemen suyla duruluyorum.

bende bisüre kullanmıyayım o zaman.inşallah mantar falan değildir.bol bol kremde sürüyorum.inşallah geçer

canim disleri ciktimi,disleri cikarkende öyle yapiyorlar.memeyi bile almamisti benim kiz ögüre falan zorla verdim emzirdim.bir kac güne düzeliyorlar.benim kizda cayi bayila bayila iciyordu,dis cikartirken onu bile almadi

yok cnm daha dişi çıkmadı bende ilk denememde ılık açık çay verdim 6,7 kere çekti sonra bıraktı yine çay mı versem sabahları acaba çaylamı alıştırsam ama fazlasıda zararlı ki...

estağfurullah canım yanlış anlamak ne demek.burada görüşlerimizi paylaşıyoruz.koyduğum şeker yarım çay kaşıgından az.ben bu mamadan başka vitamin kaynağı yokmuş dayatmasına karşıyım.tabii ki mecbur olan kullanacak.ama bebeklerimiz büyüyor ve doğala en yakın ne varsa onunla tanışsınlar diyorum .ben çocuklarımı doktorumuzun önerilerine göre besledim büyüttüm.hiç biri kulaktan dolma değil canım.ama herkesin bebeği ve onu büyütme tarzı farklıdır.saygı duyarım.selamlar.

tabiki öyle hem görüs hemde yardimlasma.bizler sanki mamalarlami büyüdük,sütle pirinc unuyla,ama o zaman hersey dogaldi,simdi dogala yakin pek birseyde kalmadi be banusultancim,biz bile herseyi korkarak yiyiyoruz kaldiki bebeklerimiz birseyler sunarken iki kere düsünüp öyle yapiyoruz.ha bu durum cok mu iyi asla,pipirik insan olduk ciktik.o yüzden herseyi drlara,bilen kisilere birakiyoruz.onlarin dedikleriyle hareket ediyoruz,sen biraz daha rahat olabilirsin bu konuda ikinci bebeginmis,belki bende ikincisinde öyle olurum

kızlar bende arı mama veriyorum arada ülker gogleyin pirinç ununu seker kilo yaptığı için arı mama veriyorum kızlar bebişimin biraz kilo almasını istiyorum oyüzden ama acaba vermesemmi kararsız kaldım şimdi dişleri için zararlıysa

Back
X