• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen oyle cnm bırı benı gorse bu kadın hep koşturuyo ne acelesı var dıyecekler:66: cok buyuk fedekarlıkmış annelık annemın degerını bı dogumda bıde cocuk bakarken anladımmmm boşuna cennet annelerin ayaklarıının altında dememişler
aynen yaa..
kızlar mrb bi türlü tutmuyo biberonu sıpa bugün tüm gün aç bıraksam acaba tutarmı kıyamıyorumda aç bırakamaya ne yapayım hiç bilmiyorum
o zaman kesin alır,daa ne faydası var,herzman aç kalınca ister.

yaa kızla roglumun hastalıgı gecmeden tekrar basladı
bıraz oksuruk ve beraberınde felaket brı burun akıntısı
ya nefret edıyorum kendımden
neden benım cocugum tam olarak duzelemıyoo

[/QUOTE
çok çok gecmiş olsun bebişine acil sifalar olsun inş.
bebişler hasta oldumu çok kötü benm oglu gecen 1 ay sürekli gripti ve öksürüyordu.bi geldi gitmio inş bir an önce düzelir

o zaman kesin alır,daa ne faydası var,herzman aç kalınca ister.[/QUOTE]

evet nm doğru bu defada çok aç kalınca tutucak off yaaa keşke yeni doğduğunda verseydim biberonu şimdi böyle uğrasmıycaktım

cnm havalar çok soğuk üşütmemeye dikkat et bebekler bi defa hastalanınca malesef tekrarlıyo çok dikkat etmek lazım cnm asla evden dışarı çıkarma düzelenene kadar ıhlamurda içir

slm kızlar benim minik kızım su çiçeği oluyo sanırım ellerinin üzerinde minik minik sivilce gibi çıktı abllamızda aynı olmuştu napcam ben yaaa off çok küçük daha yarına kadar bekleyeyim yarın dr a inşallah ablamız özel su çiçeği aşısını vurdurdum 1 yaşından sonra baya faydalıymış şimdi anladım komsu vurdurmamı oğluna çok ağır geçiriyo benim kızda o kadar deil allah hayırlısını versin inşallah atlatırız su dönemi

su çiçeğimianaummm coke rken dıılmı gecms olsn cnm ıns haff atltrsnz:(
slm kızlar benim minik kızım su çiçeği oluyo sanırım ellerinin üzerinde minik minik sivilce gibi çıktı abllamızda aynı olmuştu napcam ben yaaa off çok küçük daha yarına kadar bekleyeyim yarın dr a inşallah ablamız özel su çiçeği aşısını vurdurdum 1 yaşından sonra baya faydalıymış şimdi anladım komsu vurdurmamı oğluna çok ağır geçiriyo benim kızda o kadar deil allah hayırlısını versin inşallah atlatırız su dönemi

kızlar yarın dr konrolümüz var sorayım bakalım bu iştahsızlık için ne yapabiliriz deli olucam hiç bişey yemiyo yaaa hep zorla besliyorum bide emmiyoda

çıldırdım ama ek gıdalardan değil.mızmızlığından ve evin bitmek bilmez tadilatından
aynen,bebegimi tam uyutuyorum asagida dükkanda tadilat var matkap sesi evin icinde gibi sanki.yavrum tam daliyo ama sagolsunlar uyutmuyorlar kizimi oda uykusunu alamayinca sinirleri bozuluyo ve mizmizlaniyor Allah hepimizin yardimcisi olsun

o zaman kesin alır,daa ne faydası var,herzman aç kalınca ister.

evet nm doğru bu defada çok aç kalınca tutucak off yaaa keşke yeni doğduğunda verseydim biberonu şimdi böyle uğrasmıycaktım[/QUOTE]
canim bak benim bebegim 5.aya kadar yalanci memeyi almadi Allahim neler yaptim,8 tane degisik emmeyen cocuga meme aldim emmedi ve birgün kendiliginden aldi simdi yalanci memesiz uyumaz.demem o ki,eninde sonunda alacak.agzina slkarak ver.tadini alsin.benim kizda su icmiyor tiksiniyor mesela.bende slkarak veriyorum agzina.bazende kasikla.eger seni cok emiyorsa onun icinde almaz

evet nm doğru bu defada çok aç kalınca tutucak off yaaa keşke yeni doğduğunda verseydim biberonu şimdi böyle uğrasmıycaktım
canim bak benim bebegim 5.aya kadar yalanci memeyi almadi Allahim neler yaptim,8 tane degisik emmeyen cocuga meme aldim emmedi ve birgün kendiliginden aldi simdi yalanci memesiz uyumaz.demem o ki,eninde sonunda alacak.agzina slkarak ver.tadini alsin.benim kizda su icmiyor tiksiniyor mesela.bende slkarak veriyorum agzina.bazende kasikla.eger seni cok emiyorsa onun icinde almaz[/QUOTE]

aynı sorun bızdede var
biberon almıyoruz
alsa bende rahatlıcam o da
dışarıdayken ve gece ozellıkle cok zor oluyo

canim bak benim bebegim 5.aya kadar yalanci memeyi almadi Allahim neler yaptim,8 tane degisik emmeyen cocuga meme aldim emmedi ve birgün kendiliginden aldi simdi yalanci memesiz uyumaz.demem o ki,eninde sonunda alacak.agzina slkarak ver.tadini alsin.benim kizda su icmiyor tiksiniyor mesela.bende slkarak veriyorum agzina.bazende kasikla.eger seni cok emiyorsa onun icinde almaz[/QUOTE]

hayır cnm emmiyo artık bıraktı geceleri 1 defa uyurken emiyo okadar bazı gece okadar bile emmiyo usanmadan devam edicem tutturana kadar

canim bak benim bebegim 5.aya kadar yalanci memeyi almadi Allahim neler yaptim,8 tane degisik emmeyen cocuga meme aldim emmedi ve birgün kendiliginden aldi simdi yalanci memesiz uyumaz.demem o ki,eninde sonunda alacak.agzina slkarak ver.tadini alsin.benim kizda su icmiyor tiksiniyor mesela.bende slkarak veriyorum agzina.bazende kasikla.eger seni cok emiyorsa onun icinde almaz

hayır cnm emmiyo artık bıraktı geceleri 1 defa uyurken emiyo okadar bazı gece okadar bile emmiyo usanmadan devam edicem tutturana kadar[/QUOTE]

çok zor canım ya. hadi ihşallah başarılı olursun. benim ki de canı istediğinde alıyor istemediğinda almıyor. allahtan emiyorda ben zorlamıyorum. sadce meyve sularını kaşıkla vermek zor oluyor. ben de çoğunlukla püreye döndüm artık napiyim. onlar bizden daha inatlar valla.

hayır cnm emmiyo artık bıraktı geceleri 1 defa uyurken emiyo okadar bazı gece okadar bile emmiyo usanmadan devam edicem tutturana kadar[/QUOTE]

cnmmmm bak sakın bıberon vermeyı bırakma devamlı deneeeee ac kalıncaaaaa ver mecbur ıcecekkkk sadece ac kalınca ıster alışır dıyeeee sakın düşünmeeee benım oglum bıberonu aldıysa butun cocuklarrrr alır beeen işteyken oglum acıkıyordu halıyle esım hep bıberonu denedı 10 ml 20 ml derken 120 ml ıcıyor suan yani icebıldıgı kadar mecbur ac kaldı alıştı ben eve gelıncede arada bıberondan verıyorum unutmasın dıye ama artık unutmaz benıııımmm oglum yalancı emzıgı dogdu 1 hafta tututu dahada almadı bende zorlamadım ama bıberon olmazsa olmuyoooorrr nukun damaklısını dene deriiimm

hayır cnm emmiyo artık bıraktı geceleri 1 defa uyurken emiyo okadar bazı gece okadar bile emmiyo usanmadan devam edicem tutturana kadar

cnmmmm bak sakın bıberon vermeyı bırakma devamlı deneeeee ac kalıncaaaaa ver mecbur ıcecekkkk sadece ac kalınca ıster alışır dıyeeee sakın düşünmeeee benım oglum bıberonu aldıysa butun cocuklarrrr alır beeen işteyken oglum acıkıyordu halıyle esım hep bıberonu denedı 10 ml 20 ml derken 120 ml ıcıyor suan yani icebıldıgı kadar mecbur ac kaldı alıştı ben eve gelıncede arada bıberondan verıyorum unutmasın dıye ama artık unutmaz benıııımmm oglum yalancı emzıgı dogdu 1 hafta tututu dahada almadı bende zorlamadım ama bıberon olmazsa olmuyoooorrr nukun damaklısını dene deriiimm[/QUOTE]

benim ki nasıl bebekse ac olunca ağlamıyo bile bende tüm gün aç bırakıp öyle deniycem bide nukunkini deniyim bakalım ama hiç sanmıyorum onuda tutucanı ama deniyim bi

Back
X