• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canim bak benim bebegim 5.aya kadar yalanci memeyi almadi Allahim neler yaptim,8 tane degisik emmeyen cocuga meme aldim emmedi ve birgün kendiliginden aldi simdi yalanci memesiz uyumaz.demem o ki,eninde sonunda alacak.agzina slkarak ver.tadini alsin.benim kizda su icmiyor tiksiniyor mesela.bende slkarak veriyorum agzina.bazende kasikla.eger seni cok emiyorsa onun icinde almaz

aynı sorun bızdede var
biberon almıyoruz
alsa bende rahatlıcam o da
dışarıdayken ve gece ozellıkle cok zor oluyo
[/QUOTE]
canim benimki alr biberonu dogdugundan beri iciyor ama biberonla su icmiyor.tabiki zor olur.disarida süreklide emziremezsinki ay bunlar keci gibi ikzler ya birde

canim bak benim bebegim 5.aya kadar yalanci memeyi almadi Allahim neler yaptim,8 tane degisik emmeyen cocuga meme aldim emmedi ve birgün kendiliginden aldi simdi yalanci memesiz uyumaz.demem o ki,eninde sonunda alacak.agzina slkarak ver.tadini alsin.benim kizda su icmiyor tiksiniyor mesela.bende slkarak veriyorum agzina.bazende kasikla.eger seni cok emiyorsa onun icinde almaz

hayır cnm emmiyo artık bıraktı geceleri 1 defa uyurken emiyo okadar bazı gece okadar bile emmiyo usanmadan devam edicem tutturana kadar[/QUOTE]
aynen öyle yap canim.bak eger disi cikmak üzereyse onun icinde almayabilir istahsizligi vardir yavrucagin.

eeeeeee anneye naz yapmayacakta kime yapacaklar dimi ama
hayırdır ne tadilatıymış bu. bebekle kalkışmışsınız helal olsun valla.

canım biz kalkışmadık ev sahibi başladı.sağolsun biz girer girmez eylülde başladı izolasyon du balkon yenilemeydi derken yeminle seslerden gürültüden evin dağınınklılığından bıktım.

aynen,bebegimi tam uyutuyorum asagida dükkanda tadilat var matkap sesi evin icinde gibi sanki.yavrum tam daliyo ama sagolsunlar uyutmuyorlar kizimi oda uykusunu alamayinca sinirleri bozuluyo ve mizmizlaniyor Allah hepimizin yardimcisi olsun

aminnn canımmmm:26:

günaydın canım kızz oo senin kızın mı maşallah ya hem çok tatlı hem de o saçlar bi harika bizimki saçsız:27:,hem de seninki kadar toplu değil çok cılız benimkiii:25::25:
almilacim benimkiside öyle,ama inan öyle daha cok seviliyor.su anda saclari var benim kizin ama dogdugu zamanlar herkesin ilgisindeydi.dogum esnasinda esime ilk sordugum sey,saclari varmi.akila bak iste ne yapacaksin sacini saglikli dogdu ya daha ne istenir Allahtan.dogum soku olsa gerek.ben her banyodan önce basina pamukla zeytinyagi sürüyor ve yarim saat beklettikten sonra yikiyorum.inan su anda firca gibi cikmaya basladi.ama biraz kumraliz cikan saclar sari gibi oldugu icin belli olmuyor.

günaydın canım kızz oo senin kızın mı maşallah ya hem çok tatlı hem de o saçlar bi harika bizimki saçsız:27:,hem de seninki kadar toplu değil çok cılız benimkiii:25::25:
evet tatlım benim kızım,saçları bağlanıyor hem arkdan hemde önden:nazar::nazar:oksağol tatlım,hepimiizn bebekleri birbirnden güzeller.seninkide toplaanır merak etme.

zasa kizin cok güsellllllllllllllllllllllllllllllllllllllll,maasallah
teşekkür ederim kuşum,allah bağışlasın hepimizin yavrularını:nazar::nazar:

almilacim benimkiside öyle,ama inan öyle daha cok seviliyor.su anda saclari var benim kizin ama dogdugu zamanlar herkesin ilgisindeydi.dogum esnasinda esime ilk sordugum sey,saclari varmi.akila bak iste ne yapacaksin sacini saglikli dogdu ya daha ne istenir Allahtan.dogum soku olsa gerek.ben her banyodan önce basina pamukla zeytinyagi sürüyor ve yarim saat beklettikten sonra yikiyorum.inan su anda firca gibi cikmaya basladi.ama biraz kumraliz cikan saclar sari gibi oldugu icin belli olmuyor.
canım zeytinyağını sürdükten sonra ki yarım saatte etrafı yağlamadan nasıl tutuyorsun bebeğini. bende yapmak istiyorum ama benim afacan döne döne her yeri yağlar. hayatta kucaktada tutamam

Son düzenleme:
inşalllah toplanır ya ama bu hareketliliğiyle hiç toplanıcağını zannetmiyorum.ama sağlıklı olsunlarda kiloları önemli değil artık.önceden zayıf die üzülürdüm ama şimdi :97::97:takmıorumm

Back
X