cnm ank hangı doktora gıdıyorsun sen?
Canım ben 29 mayıs hastanesinde erderhan yıldıza gidiyorum bizim kız prematüre doğdu çok problemler yaşadık ama dr çok iyi çıktı sağolsun şimdi onun sayesinde kızım bu hale geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ank hangı doktora gıdıyorsun sen?
selam canım hoşgeldinn
çok geçmiş olsun canım ben bi doktora daha göster derim.takılıp kalma aynı doktora..üzüldüm şimdi(
valla kızlar diş mi başka bişey mi bilmiorum ama kaç haftadır ölü gibi kalkıyorum yerimden..her yarım saate bir ağlayarak uyanıyoo bu gece 15dk bir kalktı.yiyecektim kafayı.ikinci dişimiz de çıktı oysaki.eee nolcak bunlar bütün dişler çıkasıya kadar böyle devammı??
bu arada kızlar bugün bizim paşaya ilk kez kahvaltı verdim menümüzü söyliim:
çeyrek yumurta sarısı
1çay kaşığı pekmez
çeyrek armut rendesi
5 adet hero baby bebe bisküvisini 100cc devamm mamasına karıştırdım
okadar güzel de yediki..
siz nasıl yapıosunuz.?bir de bizim oğlan çok hareketli 1 snye durmuyo yerinde kilo alımı iyi değil.yaa napabilirim ii kilo alması için.geçenlerde bizden 20 gün küçük bi bebiş geldi bizimkinden 1 kilo fazlaydı nerdeyse.sanki bakımı iyi değil gibi gelmeye başşladı çocuğumun.aslında iştahı da iyi iyi de yiyoo nie kilo almıyooo![]()
cnm ya hiç daha diş çıkıcak gibi görünmüyo yada ben anlamıyorum
ben de kahvaltıya katıyorum..ama canım ben pekmez ve yumurtayı mandalina suyu ile karıştırıp ayrı veriyorum..peyniride 3 bebe biskuvisi ile yine mandalina suyu ile ıslatıp veriyorum... demir emilimi için.. yumurtaya başladığımızdan beri böyle yapıyorum ..
kızlar gidiyimde besliyim oğlusumu dişlerinide bi bakıyım sonra grsrz...![]()
mandalina suyu gaz yapmadı mı peki bebeğine.ayyy canım kusura bakma ama kahvaltıda tam olarak ne veriyorsun onu anlayamadım. Bir sabah pekmez+yumurta+mandalina suyu bir sabahta peynir+bebe bisküvisi+mandalina suyu. Yani sadece bunlar mı yoksa kahvaltılık karışımlardan da veriyor musun?
yarına kadar oksurugunde bı duzelme olmazsa dr unu arıycam bog zkultur alsın barı ya
ya da bu nedır nasıl tam oalrak tanı konur ne gerekıyosa yapsın
kafayı ycem yoksa
gogsune karabıberlı bak surup uzerıne sıcak havlu sarmamıs onerenler var sızce ıse yara mı yada zararı olur mu ?
canım ben 29 mayıs hastanesinde erderhan yıldıza gidiyorum bizim kız prematüre doğdu çok problemler yaşadık ama dr çok iyi çıktı sağolsun şimdi onun sayesinde kızım bu hale geldi
bal ve karabıber
pinky88 cnm şimdi görüştüm çocukçuyla benim söylediklerimin aynını söyledi ne artısı var ne eksisi yeni tahlil içinde biraz beklensin dedi.
kızlar benim oğlum destekli oturmayı hiç sevmiyor. daha doğrusu oturmayı hiç sevmiyor. en fazla 5 dakika sonra göbişi kaldıra kaldıra yatar pozisyona geliyor. yatarak zaman geçirmeyi oyuncaklarıyla oynamayı sağa sola yuvarlanmayı daha çok seviyor. sizin bebişler nasıl.
bu arada devam sütünü toz halde mi koydun yoksa suyla hazırlayıp öylemi koydun cnm diğer çorbasına öyle yapıyım bende[/QUOT
çorbasının suyunu ayarlıyorum toz halinde devam sütü ekliyorum.sade mercimeklimi yaptın![]()
bu arada devam sütünü toz halde mi koydun yoksa suyla hazırlayıp öylemi koydun cnm diğer çorbasına öyle yapıyım bende[/QUOT
çorbasının suyunu ayarlıyorum toz halinde devam sütü ekliyorum.sade mercimeklimi yaptın![]()
içine 1 patates, 1 tanede havuç koydum küçük küçükküp şeklinde doğradım 2 yemek kasığı mercimek koydum 2 su bardağı su düdüklüde kaynamaya baslayınca 7,8 dk falan pişti fazla tutmadım yanmasın diye sonrada biraz çatalla ezdim süzgeçten gecirdim içine 1 yemek kasığı zeytinyağı koydum bu kadar aslında çok çabuk oluyo fazla vaktini almıyo...
canım bekle beklede nereye kadar 1.5 ay oldu cocugum hala oksuruyor
vallahı sevracım bır suru ılac verıldı cocugum vucuduna 2 aylıktan berı kurtulamadı yavrum
surda brı hafta sonra 7 ayımız bıtecek
hastlaık yuzunden altıncı ay asılarınıda yaptıramıycam sanırım
aklıma bır suru kotu sey gelıyor
artık farklı seylerden medet ummaya basladım napayım