• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    16
Bana doktor 8 haftalıkken progesteron iğneyi fitili estrofemi bıraktırdı şuan 11 haftaligim çok şükür bir sorun yaşamadım ama neden biraktirdiniz diye sorduğumda kanama vs olmadığı için dedi
Evet canim ama benim kanama alanim vardi muhtemelen o yuzden devam ediyoruz. Zaten sadece fitil kaldi bende de igneyi azaltarak biraktik kanama alanim epey kuculdu elhamdulillah. Fitil de onlem olarak devam ediyoruz.

İnşallah ben bıraktım tüm ilaçları fitil vermemişti zaten iğnem vardı onu da bıraktım devam ederse tahlil sonucuna göre bi çare bulunur inşallah yüreğim ağızımda yaşıyorum burada da kötü haberler gördükçe endişeleniyorum hep 🥹
Cok cok haklisin bende oyleyim. Ama kendimi telkin ediyorum hep. Bebisler guzelce buyudu riskler artik cok cok azaldi elhamdulillah. Icini ferah tutabilirsin. Benim doktorum gecen hafta artik rahatlayabilirsin demisti cok sukur. Bende de sadece fitil devam ediyor gecen haftalarda kanama alanim oldugu icin tedbiren😊

Cok cok haklisin bende oyleyim. Ama kendimi telkin ediyorum hep. Bebisler guzelce buyudu riskler artik cok cok azaldi elhamdulillah. Icini ferah tutabilirsin. Benim doktorum gecen hafta artik rahatlayabilirsin demisti cok sukur. Bende de sadece fitil devam ediyor gecen haftalarda kanama alanim oldugu icin tedbiren😊
Ayy gerçekten mi benim seninle aynı hafta heralde ama bi türlü içimden korku gitmiyor sürekli kontrole gidesim var 😁 Hayırlısı inşallah kanama alanında biter sende rahatlarsın

hanımlar bende bugün kasıkta dolgunluk iğne batması ve daha çok sola kayan bir ağrı var. Kanama alanı da vardı ama doktorum iğneyi gün aşırıya çekmişti. Bu ağrılar büyümeye bağlı mı yoksa kanama alanı mı bir sıkıntı mı var anlayamadım. 9. Hafta bitmek üzere sizde kasık ağrısı var mı varsa nasıl bir ağrı?
Bende de oluyor canım iğne batar gibi geçen gün bayağı yoğundu doktora yazdım progestan fitilin sayısını artırdı bide dinlen dedi şükür ertesi güne geçti ama hala ara ara oluyor rahim büyümesine bağlı olabilir

Canım merhaba beni de tabloya ekler misin haziran annesi olma ihtimalim kuvvetli :) sat 26 Eylül kese 5+5 kalp 6+3 ilk çocuk tahmini doğum 3 Temmuz

Ayy gerçekten mi benim seninle aynı hafta heralde ama bi türlü içimden korku gitmiyor sürekli kontrole gidesim var 😁 Hayırlısı inşallah kanama alanında biter sende rahatlarsın
BEnimde hatta gecen hafta doktorum dayanacagini bilsem 1 ay sonra gel dicem ama son kez hadi 2 hafta sonra gel bakalim dedi😂😂 evet ayniyiz galiba ben bugun 10 oldum iste daha dogrusu bebis😂

Kızlar aşerenleriniz oldu mu. Birde tiksinmeler . Aşermek istiyorum heyecan yaşamak istiyorum ama yok anacım🤣 çok mülayim takılıyoz ne bulsak yiyoz kafasındayız🤣🤣🤣🤣

Ben inanılmaz boyutta kiraz aşeriyorum. Kirazlı ne bulursam alıyorum yiyorum içiyorum ama meyvesini istiyorum. Bu mevsimde bulamadık tabi. 😂 Eşim kız olursa ismi Kiraz olsun diyor. 😂

Kizlar birsey soracagim arada kola içerinin var mı ya böyle canınız isteyince 1 bardak felan
Ben yağlı yemeklerde haftada 1 bardak içtiğim oluyor. Çok canım isterse cipste yiyorum. Napayım nefis bu istiyor. 🙈

Back
X