Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebişin kusması nasıl oldu canım. sonra tekrarladı mı?
ya kızlar resim koyulmuyo yaa dosyanın yüklenme esnasında hata olustu diyo niye olmuyo kaç tane resimde denedim hepsinde böyle yazıyo
mandalina suyu gaz yapmadı mı peki bebeğine.ayyy canım kusura bakma ama kahvaltıda tam olarak ne veriyorsun onu anlayamadım. bir sabah pekmez+yumurta+mandalina suyu bir sabahta peynir+bebe bisküvisi+mandalina suyu. yani sadece bunlar mı yoksa kahvaltılık karışımlardan da veriyor musun?
kızlar benim oğlum destekli oturmayı hiç sevmiyor. daha doğrusu oturmayı hiç sevmiyor. en fazla 5 dakika sonra göbişi kaldıra kaldıra yatar pozisyona geliyor. yatarak zaman geçirmeyi oyuncaklarıyla oynamayı sağa sola yuvarlanmayı daha çok seviyor. sizin bebişler nasıl.
gunaydın kızlar..
zasacım gecen yıl anı seylerı ben yasamıstım bana leyla cıkmıstı ..
ptt yle gonderdım bende
1 haftayı buluyor gıtmesı ama 8-10 lıra bısey alıyolar
kızlar benım oglum hala oksruyor
sakın ve sabırlı olcam ama benn
Allah benı cezalandırıyor bılıyorum ama
oglumun saglıgıyla degıl benımkıyle cezalandırsın bennııı
bırde benım mınık kkusum park yatagında sureklı ayagı kalkıyor ve sarkıyor bende park yatagı en alta ındırdım uzerınede normal besık yatagı koyup azcık yukselttım yanıa ta ayaga kalkınca tam onun boyun agelıyo benım zıbıdı bu sekıldede kalkmayı basardı
bı dahakı ay tutunu po yuruyecek heralde
ben 9 aylıkken yurumusum bana cektı sanırım
yurutectende sarkıyo yan demırlere basıp ne oturmak ne yatmak hıc bırı kar etmıyor bız sureklı ayakta duruyoruz
ayakları uzerıne bu kadar basması sakıncalı degılmı sımdııden
ama engelleyemıyroum ben hyatırıyorum o kalkıyo r
benimiçin gün hiç aydın değil aksamdan beri çok kötüyüm saçlarım çok dökülüyo bide aksam duş aldım yine aynı dökülme belkide 1 tarayışta 500 tel saç dökülüyo 3 aydır böyle ve sonunda saçım bitti biticek çok seyrek olmuştu ve çok uzundu bende kesiyi dedim yamuk yumuk kesmişim dahada seyrek oldu saçım üstelik saçma sapan kesim olmuş önler katlı kahküllü gibi dün gece sabaha karsı uyumusum ağlaya ağlayaoğlumada bağırdım stresten çok kötüyüm ne olacak benim halim böyle doğumdan sonra normal diyolardı dökülmek ama bu kadar dökülürmü yaaaaa
hamile kalmadan öncede saçım çok sık değildi ama şimdi beter oldu ve üstelik hamileyken saçım inanılmaz sıçlasmıştı tokalar tutmuyodu ama şimdi hepsi gitti bunlarda gidecek diye korkuyorum
sizinde dökülüyomu kızlar yaaa yada önereceğiniz şampuan iyi bi karısım falan varmı
yoksa halim çok kötü hala ağlıyorum gözlerim şişti
![]()
gunaydın kızlar..
zasacım gecen yıl anı seylerı ben yasamıstım bana leyla cıkmıstı ..
ptt yle gonderdım bende
1 haftayı buluyor gıtmesı ama 8-10 lıra bısey alıyolar
kızlar benım oglum hala oksruyor
sakın ve sabırlı olcam ama benn
Allah benı cezalandırıyor bılıyorum ama
oglumun saglıgıyla degıl benımkıyle cezalandırsın bennııı
bırde benım mınık kkusum park yatagında sureklı ayagı kalkıyor ve sarkıyor bende park yatagı en alta ındırdım uzerınede normal besık yatagı koyup azcık yukselttım yanıa ta ayaga kalkınca tam onun boyun agelıyo benım zıbıdı bu sekıldede kalkmayı basardı
bı dahakı ay tutunu po yuruyecek heralde
ben 9 aylıkken yurumusum bana cektı sanırım
yurutectende sarkıyo yan demırlere basıp ne oturmak ne yatmak hıc bırı kar etmıyor bız sureklı ayakta duruyoruz
ayakları uzerıne bu kadar basması sakıncalı degılmı sımdııden
ama engelleyemıyroum ben hyatırıyorum o kalkıyo r
canım benımm sıkma canını bu kadar
bende evde sac toplamaktan heder ooluyorum
benım saclarım hep cok sıktı zaten ama dogmdan sonra leımı sacıma ne zamn atsam avuc ıclerım doluyo resmen yumak yumak
benım dokulmelerımde bıtmedı daha
ama gececek canım bu da tek derdın bu olsun
dokulmeyı engelleyen serumları falan denesen
yada sac dokulmen cıddıyse cıldıyeye bı gorun derım
benımkıler odgum sonrası gıbı degıl son zamnlarda
dr la bı gorus bısey tavsıye eder sanırım
cnm maşallah ona ayağa kalkiyo demek.benimki hep ayakta durmak istiyor dr tutabilirsin ayakta dedi
anaaaaaaaa benimki daha oturmayı bile doğru düzgün başaramıyor ki nerde ayağa dikilecek. senin ki çok hızlıymış be canım. kesin ilk yürüyen senin oğlan olacak. yavrum birde o kadar hastalık geçirdi ona rağmen maşallah bak gücü kuvveti yerinde. maşallah ona. annnesi sende üzme kendini o kadar bak oğlun gayet hareketliymiş![]()
benimiçin gün hiç aydın değil aksamdan beri çok kötüyüm saçlarım çok dökülüyo bide aksam duş aldım yine aynı dökülme belkide 1 tarayışta 500 tel saç dökülüyo 3 aydır böyle ve sonunda saçım bitti biticek çok seyrek olmuştu ve çok uzundu bende kesiyi dedim yamuk yumuk kesmişim dahada seyrek oldu saçım üstelik saçma sapan kesim olmuş önler katlı kahküllü gibi dün gece sabaha karsı uyumusum ağlaya ağlayaoğlumada bağırdım stresten çok kötüyüm ne olacak benim halim böyle doğumdan sonra normal diyolardı dökülmek ama bu kadar dökülürmü yaaaaa
hamile kalmadan öncede saçım çok sık değildi ama şimdi beter oldu ve üstelik hamileyken saçım inanılmaz sıçlasmıştı tokalar tutmuyodu ama şimdi hepsi gitti bunlarda gidecek diye korkuyorum
sizinde dökülüyomu kızlar yaaa yada önereceğiniz şampuan iyi bi karısım falan varmı
yoksa halim çok kötü hala ağlıyorum gözlerim şişti
![]()
cnm ben gıttım bı aktarcıya sac dokulmelerıne karşı bışey ıstedım oda bana bırsuru yag karışımını verdi hındıstan cevızı yagı,badem yagı gıbı yag karışımlarını verdi 7 tl ye aldım 2 kere kulllandım sureklıde kullanmadım durdu dokulme benımde aşırı dokuluyordu
o nerden cıktı yavrummmmm /COLOR]abarttıgımı sanıyodunuz dımı
benimde eşim izmirli :))
en mantıklısı ptt kargo cnmkızlar bişey sorucam çekilişte bana leyla çıktı hediyemi aldım bugün fakat kargo'yu aradım evden alsınlar diye,sorduğumda fiyatını 90euro dediler.nasıl göndericem bana bi akıl verirmisiniz??
cnm ben gıttım bı aktarcıya sac dokulmelerıne karşı bışey ıstedım oda bana bırsuru yag karışımını verdi hındıstan cevızı yagı,badem yagı gıbı yag karışımlarını verdi 7 tl ye aldım 2 kere kulllandım sureklıde kullanmadım durdu dokulme benımde aşırı dokuluyordu