• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben yurtiçi kargoya sordum,bende şok oldum geçen sene fransa'ya büüyükçe bir paket yollamıştım 50liraya,buna şok oldum,yarın pttye soriyim bakiyim.

ya kızlar resim koyulmuyo yaa dosyanın yüklenme esnasında hata olustu diyo niye olmuyo kaç tane resimde denedim hepsinde böyle yazıyo

Son düzenleme:
mandalina suyu gaz yapmadı mı peki bebeğine.ayyy canım kusura bakma ama kahvaltıda tam olarak ne veriyorsun onu anlayamadım. bir sabah pekmez+yumurta+mandalina suyu bir sabahta peynir+bebe bisküvisi+mandalina suyu. yani sadece bunlar mı yoksa kahvaltılık karışımlardan da veriyor musun?

hayır canım gaz yapmadı..
karısımı ayrı olarak hergun verıyorym ayrı gunlerde degıl..ek kahvaltılık karısım vermıyorum. normalde dr hepsını bır yerde karıstırmamı soylemıstı ama ben ayrı verıyorum dedim ya modern bebek bakımı -erhan ates kitabında ayrı ayrı verılmesı gerektıgını soyluyor ama farklı gunlerde degıl.
her gun 1 yumurta yemelerı gerekıyormus cunku alerjısı yoksa..

kahvaltıyı ayrı ayrı verenler neyle verıyiyorsunuz bebek ekmegı ıle mı normal beyaz ekmekle mi?

kızlar benim oğlum destekli oturmayı hiç sevmiyor. daha doğrusu oturmayı hiç sevmiyor. en fazla 5 dakika sonra göbişi kaldıra kaldıra yatar pozisyona geliyor. yatarak zaman geçirmeyi oyuncaklarıyla oynamayı sağa sola yuvarlanmayı daha çok seviyor. sizin bebişler nasıl.

benimki de yatmayı hıc sevmıyor hep oturmak ıstıyor ya da gezınmeyı... yatmayı sevmedıgı ıcın yere koyamıyorum da hemen aglıyor.. oyun halısında bıle 1odkdan fazla durmuyor...

benimiçin gün hiç aydın değil aksamdan beri çok kötüyüm saçlarım çok dökülüyo bide aksam duş aldım yine aynı dökülme belkide 1 tarayışta 500 tel saç dökülüyo 3 aydır böyle ve sonunda saçım bitti biticek çok seyrek olmuştu ve çok uzundu bende kesiyi dedim yamuk yumuk kesmişim dahada seyrek oldu saçım üstelik saçma sapan kesim olmuş önler katlı kahküllü gibi dün gece sabaha karsı uyumusum ağlaya ağlaya :43:oğlumada bağırdım stresten çok kötüyüm ne olacak benim halim böyle doğumdan sonra normal diyolardı dökülmek ama bu kadar dökülürmü yaaaaa:59: hamile kalmadan öncede saçım çok sık değildi ama şimdi beter oldu ve üstelik hamileyken saçım inanılmaz sıçlasmıştı tokalar tutmuyodu ama şimdi hepsi gitti bunlarda gidecek diye korkuyorum:50: sizinde dökülüyomu kızlar yaaa yada önereceğiniz şampuan iyi bi karısım falan varmı:50:yoksa halim çok kötü hala ağlıyorum gözlerim şişti :43::43:

gunaydın kızlar..

zasacım gecen yıl anı seylerı ben yasamıstım bana leyla cıkmıstı ..
ptt yle gonderdım bende
1 haftayı buluyor gıtmesı ama 8-10 lıra bısey alıyolar

kızlar benım oglum hala oksruyor
sakın ve sabırlı olcam ama benn
Allah benı cezalandırıyor bılıyorum ama
oglumun saglıgıyla degıl benımkıyle cezalandırsın bennııı

bırde benım mınık kkusum park yatagında sureklı ayagı kalkıyor ve sarkıyor bende park yatagı en alta ındırdım uzerınede normal besık yatagı koyup azcık yukselttım yanıa ta ayaga kalkınca tam onun boyun agelıyo benım zıbıdı bu sekıldede kalkmayı basardı
bı dahakı ay tutunu po yuruyecek heralde
ben 9 aylıkken yurumusum bana cektı sanırım
yurutectende sarkıyo yan demırlere basıp ne oturmak ne yatmak hıc bırı kar etmıyor bız sureklı ayakta duruyoruz
ayakları uzerıne bu kadar basması sakıncalı degılmı sımdııden
ama engelleyemıyroum ben hyatırıyorum o kalkıyo r

gunaydın kızlar..

ptt yle gonderdım bende

bırde benım mınık kkusum park yatagında sureklı ayagı kalkıyor ve sarkıyor bende park yatagı en alta ındırdım uzerınede normal besık yatagı koyup azcık yukselttım yanıa ta ayaga kalkınca tam onun boyun agelıyo benım zıbıdı bu sekıldede kalkmayı basardı
yurutectende sarkıyo yan demırlere basıp ne oturmak ne yatmak hıc bırı kar etmıyor bız sureklı ayakta duruyoruz

cnm maşallah ona ayağa kalkiyo demek.benimki hep ayakta durmak istiyor dr tutabilirsin ayakta dedi

benimiçin gün hiç aydın değil aksamdan beri çok kötüyüm saçlarım çok dökülüyo bide aksam duş aldım yine aynı dökülme belkide 1 tarayışta 500 tel saç dökülüyo 3 aydır böyle ve sonunda saçım bitti biticek çok seyrek olmuştu ve çok uzundu bende kesiyi dedim yamuk yumuk kesmişim dahada seyrek oldu saçım üstelik saçma sapan kesim olmuş önler katlı kahküllü gibi dün gece sabaha karsı uyumusum ağlaya ağlaya :43:oğlumada bağırdım stresten çok kötüyüm ne olacak benim halim böyle doğumdan sonra normal diyolardı dökülmek ama bu kadar dökülürmü yaaaaa:59: hamile kalmadan öncede saçım çok sık değildi ama şimdi beter oldu ve üstelik hamileyken saçım inanılmaz sıçlasmıştı tokalar tutmuyodu ama şimdi hepsi gitti bunlarda gidecek diye korkuyorum:50: sizinde dökülüyomu kızlar yaaa yada önereceğiniz şampuan iyi bi karısım falan varmı:50:yoksa halim çok kötü hala ağlıyorum gözlerim şişti :43::43:

canım benımm sıkma canını bu kadar
bende evde sac toplamaktan heder ooluyorum
benım saclarım hep cok sıktı zaten ama dogmdan sonra leımı sacıma ne zamn atsam avuc ıclerım doluyo resmen yumak yumak
benım dokulmelerımde bıtmedı daha
ama gececek canım bu da tek derdın bu olsun
dokulmeyı engelleyen serumları falan denesen
yada sac dokulmen cıddıyse cıldıyeye bı gorun derım
benımkıler odgum sonrası gıbı degıl son zamnlarda
dr la bı gorus bısey tavsıye eder sanırım

gunaydın kızlar..

ptt yle gonderdım bende

anaaaaaaaa benimki daha oturmayı bile doğru düzgün başaramıyor ki nerde ayağa dikilecek. senin ki çok hızlıymış be canım. kesin ilk yürüyen senin oğlan olacak. yavrum birde o kadar hastalık geçirdi ona rağmen maşallah bak gücü kuvveti yerinde. maşallah ona. annnesi sende üzme kendini o kadar bak oğlun gayet hareketliymiş:nazar::nazar:

canım benımm sıkma canını bu kadar
bende evde sac toplamaktan heder ooluyorum
benım saclarım hep cok sıktı zaten ama dogmdan sonra leımı sacıma ne zamn atsam avuc ıclerım doluyo resmen yumak yumak
benım dokulmelerımde bıtmedı daha
ama gececek canım bu da tek derdın bu olsun
dokulmeyı engelleyen serumları falan denesen
yada sac dokulmen cıddıyse cıldıyeye bı gorun derım
benımkıler odgum sonrası gıbı degıl son zamnlarda
dr la bı gorus bısey tavsıye eder sanırım

cnm ben gıttım bı aktarcıya sac dokulmelerıne karşı bışey ıstedım oda bana bırsuru yag karışımını verdi hındıstan cevızı yagı,badem yagı gıbı yag karışımlarını verdi 7 tl ye aldım 2 kere kulllandım sureklıde kullanmadım durdu dokulme benımde aşırı dokuluyordu

cnm maşallah ona ayağa kalkiyo demek.benimki hep ayakta durmak istiyor dr tutabilirsin ayakta dedi

anaaaaaaaa benimki daha oturmayı bile doğru düzgün başaramıyor ki nerde ayağa dikilecek. senin ki çok hızlıymış be canım. kesin ilk yürüyen senin oğlan olacak. yavrum birde o kadar hastalık geçirdi ona rağmen maşallah bak gücü kuvveti yerinde. maşallah ona. annnesi sende üzme kendini o kadar bak oğlun gayet hareketliymiş:nazar::nazar:

kızlar benım oglumun basına gelmeyen kaladı nedeyse ama maasallah pek bı hareketlı
sımdıkı oksuurgundede
halsız faln degıl
keyfıde yerınde
ama sureklı bı oksuruk halınde ıste canımı sıkan o
oksuurk dısında bı derdımız yok
benımkıde tam oturamıyordu
daha dogru sevmıyro oturmayı
hep hoppala seklındeydık atayla
ama sımdı kendı basına ayaga kalkamaya baslayınca
oturmayada alıstı kendı basına
yatarken kalkıyo oturuyo oyuncaklarla oynuyo sonra tutunup ayaga kalkıyo

canım ayaklarının uzerıne kendı basıyo
ve ellemezsem olece dakıkalrca duracak sankı
o yuzden tedırgın oluyorum mınıcık ayakları rahatsız oluyomu bılmıyorum
dr a sorcam bende
bunu engelleyeyım mı
yoksa bırakayım kossun zıplasın mı :D

günaydııınnn dökülmekte bişimi öbek öbek elimde kalıyo çok fena saçlarım fare kuyruğu kalınlığında kaldı ceviz yağı önerdi dr sür dedi

kızlar yaa kafam karıstı deminden beri saç dökülmesi için yazılanları okuyorum diğer topikte hangisinden baslıyım bilemiyorum.ben hem dökülememi hemde saçlarımı sıklaştırıcı şeyler kullanmak istiyorum....saç dökülmesine karsı iyi gelen tüm yağları karıstıp hafta 3,4 bakım yapıyım diyorum onun haricidede hergün lavanta yada karanfil suyunla yıkıyım diyorum ama baska seylerde var kafam iyice karıstı...:37:

cnm ben gıttım bı aktarcıya sac dokulmelerıne karşı bışey ıstedım oda bana bırsuru yag karışımını verdi hındıstan cevızı yagı,badem yagı gıbı yag karışımlarını verdi 7 tl ye aldım 2 kere kulllandım sureklıde kullanmadım durdu dokulme benımde aşırı dokuluyordu

ismi ne cnm bend ealıyım ondan

abarttıgımı sanıyodunuz dımı
o nerden cıktı yavrummmmm /COLOR]

benimde eşim izmirli :))

ankarayı cok ozluyıorm ızmırı sevmıyorum ben:)

kızlar bişey sorucam çekilişte bana leyla çıktı hediyemi aldım bugün fakat kargo'yu aradım evden alsınlar diye,sorduğumda fiyatını 90euro dediler.nasıl göndericem bana bi akıl verirmisiniz??
en mantıklısı ptt kargo cnm

senay hangı aktarmıs o bend egıdeyım yaptırymmm yaaa benmde felakt sarımsak sampuanı aldım ama işe yaramadıııı:(

Back
X