cnm inşallah değildir,inşallah beğenir.kızlar dün bir arkadaşım bana bebelac mama verdi denemem için benim kız bir kerede bitirdi valla ay çok sevindim içsinde ne marka içerse içsin.nolduda bıraktı milupayı anlamadım.oysa doğdu dopalı hep onu içiyodu.değişiklik istedi belkide bilmiyorum ama çok sevindim mız mız yapmadan savaşmadan mamasını içtiğini görmek gerçekten sevindirici oldu.inşallah bir kereye mahsus deyildir.
anladım tatlım,ist.da olsaydınız yardımcı olabilirdik bişekilde ama şehirdışındaymışsıncnm.allah yardımcınız olsun.hepinize teşekkür ederim desteğinşz için...inşallah kızım uğurlu gelicek yansıtmamaya çalışıyorum ikisinede ama zor..eşime üzülüyorum en çok çıktığına diil haketmedi bunu..canım biz antalyadayız eşimde kuyumcu..tazminar için bugün konuşmaya gitti bakalım hayırlısı...saolun gerçekten ilginiz için
kızım dünden beri mamma diyor teyzeleri.mamaya da mamma,istediği oyuncağa da mamma,okuldan gelen ablasına sevinince de mamma.ay bir de sevimli oluyor ki söylerken.o çığlıklardan,deli deli bağırmalardan sonra müzik gibi geliyor.
oooo aferinn kuzumaa,maşşallah cnm benimmmm.