2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün bir arkadaşım bana bebelac mama verdi denemem için benim kız bir kerede bitirdi valla ay çok sevindim içsinde ne marka içerse içsin.nolduda bıraktı milupayı anlamadım.oysa doğdu dopalı hep onu içiyodu.değişiklik istedi belkide bilmiyorum ama çok sevindim mız mız yapmadan savaşmadan mamasını içtiğini görmek gerçekten sevindirici oldu.inşallah bir kereye mahsus deyildir.
cnm inşallah değildir,inşallah beğenir.
hepinize teşekkür ederim desteğinşz için...inşallah kızım uğurlu gelicek yansıtmamaya çalışıyorum ikisinede ama zor..eşime üzülüyorum en çok çıktığına diil haketmedi bunu..canım biz antalyadayız eşimde kuyumcu..tazminar için bugün konuşmaya gitti bakalım hayırlısı...saolun gerçekten ilginiz için
anladım tatlım,ist.da olsaydınız yardımcı olabilirdik bişekilde ama şehirdışındaymışsıncnm.allah yardımcınız olsun.
kızım dünden beri mamma diyor teyzeleri.mamaya da mamma,istediği oyuncağa da mamma,okuldan gelen ablasına sevinince de mamma.ay bir de sevimli oluyor ki söylerken.o çığlıklardan,deli deli bağırmalardan sonra müzik gibi geliyor.

oooo aferinn kuzumaa,maşşallah cnm benimmmm.:nazar::nazar::nazar:çok dilliler yaaa bu cadılar:)benimki daha öyle anlamlı kelimeler söyleyemiyor tamm,annnnn diyor bende anne demeye çalıştırıyorum:):nazar:senin kzıının doğum tarihi nedir cnm?büyükmü benim ada masal'ımdan?

kızım dünden beri mamma diyor teyzeleri.mamaya da mamma,istediği oyuncağa da mamma,okuldan gelen ablasına sevinince de mamma.ay bir de sevimli oluyor ki söylerken.o çığlıklardan,deli deli bağırmalardan sonra müzik gibi geliyor.

ayyyy ay senin iki kızınmı vaaaarrr.çok güzeeeellll.bizde iki kız kardeş büyüdük.çok keyifli oluyor hala desteğiz birbirimize.benimde bir kızım var ikinciyi düşünmüyorum ama allah verirse yine kız olsun isterim :66:

selam kızlar bılıyorsnz oglum hastaydı cıgerlerını ustmus demıstım sızee
dun tekrr kendı özel doktoruna gotrduk zaturre olmus bu cocuk dedıı surupla gecmz dedı ve ıgne verdıı 3 gun vurlsn tekrr kontrole geln dedı cumrtesı tekrr gıdecegız vee kontrol olck ger azlma varsa surubua gecıreck ama azalma olmazsa ıgneye devam :(kuzugumaa ıgne yapıyorlrrr cok aglyrrr ama ılkdefa dun ıgndn sonraa kesntszz19:00 22:00 uyku uyudu gecede kalktı ama guzl uyudu

ayy kıyamam yaaaa... bol şifalar inşallah tez zamanda... çok gecmış olsun canım tekrardann...

kızlar kızımın bügün sebze çorbasına balık koyucam,doktorum başlayalım dedi,haftada 2 defa en az.balıkdan önce emzirmicem,yoğurdunuda kaç saat sonra versem acaba?bilginiz varmı?

kızlar dün bir arkadaşım bana bebelac mama verdi denemem için benim kız bir kerede bitirdi valla ay çok sevindim içsinde ne marka içerse içsin.nolduda bıraktı milupayı anlamadım.oysa doğdu dopalı hep onu içiyodu.değişiklik istedi belkide bilmiyorum ama çok sevindim mız mız yapmadan savaşmadan mamasını içtiğini görmek gerçekten sevindirici oldu.inşallah bir kereye mahsus deyildir.

cnm devam sütünü sen ne zaman veriyosun gece kalkıncamı benim ki 8 yada 9 gibi uyuyo gece 1,2 defa uyanıyo diycem ama hem gözleri kapalı hem ağlıyo bende yan tarafına döndürüyom kendi dönemiyo daha susuyo bi da sabah 7gibi kalkıyo kahvaltısını yaptırıyom sonrada zaten diğer öğünler devam sütü vermeye zaman kalmıyo bende mamalarına koyuyorum ama süt gibi içmesinide istiyorum ilerde sütüde içer yadırgamaz diye...

anladım tatlım,ist.da olsaydınız yardımcı olabilirdik bişekilde ama şehirdışındaymışsıncnm.allah yardımcınız olsun.

oooo aferinn kuzumaa,maşşallah cnm benimmmm.:nazar::nazar::nazar:çok dilliler yaaa bu cadılar:)benimki daha öyle anlamlı kelimeler söyleyemiyor tamm,annnnn diyor bende anne demeye çalıştırıyorum:):nazar:senin kzıının doğum tarihi nedir cnm?büyükmü benim ada masal'ımdan?

saol canım benim bu düşüncen bile mutlu etti beni ohh burda konuşmak rahatlattı beni bi nebze...şimdi iş görüşmesine gidicek inşallah hakkımızda hayırlısı olur.tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

saol canım benim bu düşüncen bile mutlu etti beni ohh burda konuşmak rahatlattı beni bi nebze...şimdi iş görüşmesine gidicek inşallah hakkımızda hayırlısı olur.tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

hadi bakalım cnm bak görüşmeye gidicek bile hayırlısı olur insallh

inşallah olur cnm,allah kimseye sıkıntı yaşatmasın,bebekler rıskıyla gelir çok inanıyorum sende inan,benim kzııma hamile olur olmaz bizim işlerimiz çok daha iyi oldu,doğar doğmazda 2. bir dükkan açtı eşim.yaşadım yanii.sende dua et,Allahına sığın,o sizi yarı yolda bırakmaz.

:16::16::16:

canım,hiç sıkma canını,Allahın izniyle çok daha iyi bir iş bulacaktır..

bu arada kızlar iştah konusunda konuşulmuş,hemen dert yanayım:) benim kurabiye de pek iştahlı değil,hatta sizlerin yazdığı miktarlar bizim için hayal...
5 ay yalnızca emzirdim,sonra yavaş yavaş ek gıdaya geçtik ve sabah kahvaltısı ile akşam yemeği arasında hiç bir şey vermesem aramaz..

sebze püresi vermek aramızda savaşa yol açıyor:))

tabii önemli olan gelişimi ama azıcık da iştahlı olsa hiç fena olmaz..

tabi ya hala da emiyor çok şükür.. aramızda emmeyi reddedip uykusunda emenler var de mi ama:15:
hem iştah mı o kimm:27: biz de kurabiyemizi örnek alacaktık :37: onun da örnek alınacak bi tarafı yok baksana.
bu arada kurabiyem iştahsız ama pek bi enerji dolu annesi..
annesini babasını peşinden koşturuyor baksana.
hele o minik adımlarına bayıldım. yürüdü yürüyecek.:8:

17 haziran güzelim.

merhaba arkadaşlar kızalrımdan biri bayağı hastalanmıştı ateşlenince doktora götürdük grip için ilaç vermek istemiyor ama boğazlarında sorun varmış ne yazık ki antibiyotik aldık dün hastalığı tekrarladı sabaha kadar uyumadı diğerine de bulaştırdı ikisi birden kötü oldu neyse ki annem burda bi de istimo musun kalıyım mı diyo ben de sen bilirsin dedim çekiniyomuş davet bekliyo ama bu durumda da yalvarıyım diye bekliyo neyse sabah kalktığımızda almina biraz daha iyiydi şükür salgın var sanırım inşallah sizin bebekler iyidir

balığa başlanılmış 7. ayda benim doktor daha bişey demedi ama geneliniz başladı mı bir de tavuk başladınız mı

bizim kızlardan da melis baba diyodu almina hastalanınca sanırım onunla ilgilendim diye küstü birden sustu çocuk normalde ben yalnız bakıyorum. napıyım anca yetişiyorum hep kucak hep ilgi olmuyo ne yazık ki almina da onu duyup demeye başladı baba anne mama diyo ama en çok dediği mama babayı da güzel diyo anne çok belirgin değil ben söylediğim zaman benzetmeye çalışıyor ben den bu kadar ...:71:

kızlar kızımın bügün sebze çorbasına balık koyucam,doktorum başlayalım dedi,haftada 2 defa en az.balıkdan önce emzirmicem,yoğurdunuda kaç saat sonra versem acaba?bilginiz varmı?

balık verdiğin günler yoğurt verme bence.

ya kızlar çok moralim bozuk...eşimi işten çıkarmışlar hemde aniden...1 yıldır bu firmada çalışıyordu yanına eski çalıştığı arkadaşını aldırdı ve inanabiliyormusunuz o sebeb oldu çıkmasına.müdürdü eşim mağazada ne yaptı etti yerine geçti :( bende çalışmıyorum çok moralim bozuldu ya önce olsa önemli değilde çocuk var artık kendimizden geçtik...eşime destek olmak zorundayım ona üzüldüğümü belli de edmiyorum daraldım iyice gece kaç oldu uyuyamadım üzüntüden..inşallah hayırlı bi işe girer..duaya ihtiyacım var...

canım allah hiç kimseyi darda bırakmaz. hele çalışanı çaba göstereni asla. çok benzerini biz atlattık. hatta oğlum 35 günlükken şehir değiştirdik. dualarım seninle. inşallah çok daha güzel bi işe başlayacak.

merhaba arkadaşlar kızalrımdan biri bayağı hastalanmıştı ateşlenince doktora götürdük grip için ilaç vermek istemiyor ama boğazlarında sorun varmış ne yazık ki antibiyotik aldık dün hastalığı tekrarladı sabaha kadar uyumadı diğerine de bulaştırdı ikisi birden kötü oldu neyse ki annem burda bi de istimo musun kalıyım mı diyo ben de sen bilirsin dedim çekiniyomuş davet bekliyo ama bu durumda da yalvarıyım diye bekliyo neyse sabah kalktığımızda almina biraz daha iyiydi şükür salgın var sanırım inşallah sizin bebekler iyidir

balığa başlanılmış 7. ayda benim doktor daha bişey demedi ama geneliniz başladı mı bir de tavuk başladınız mı

bizim kızlardan da melis baba diyodu almina hastalanınca sanırım onunla ilgilendim diye küstü birden sustu çocuk normalde ben yalnız bakıyorum. napıyım anca yetişiyorum hep kucak hep ilgi olmuyo ne yazık ki almina da onu duyup demeye başladı baba anne mama diyo ama en çok dediği mama babayı da güzel diyo anne çok belirgin değil ben söylediğim zaman benzetmeye çalışıyor ben den bu kadar ...:71:

geçmiş olsun.bir an önce iyileşirler inşallah.annene de darılma.kimi insan evladının evinde bile çekiniyor.davet bekliyorsa et gitsin.merak ettim ikizlerin doğal yollardan mı geldi annesi...

cnm geçmiş olsun işin zor valla hemde 2 tane allah sabır versin valla.benim oğlum daha hiç birşey sölemiyor valla sadece bağırıyor:52:ben tavuk ve balığa başladım cnm.2sinide severek yedi

ayyyy ay senin iki kızınmı vaaaarrr.çok güzeeeellll.bizde iki kız kardeş büyüdük.çok keyifli oluyor hala desteğiz birbirimize.benimde bir kızım var ikinciyi düşünmüyorum ama allah verirse yine kız olsun isterim :66:

ben oğlan olsun diyordum ama eşim ve kızım gece gündüz dua ettiler kız kız diye.onların duası kabul oldu.ama pek fena yaramazım.oğlanları hiç aratmıyor.

evet canım ya ben de öyle yapayım mademm... gerek yok diye düşünüyordum kaşık mamalarına ama başka çare yok sanırım... peki ne zamanlar veriyorsunn? hem emicek hem ek gıda kaşıklar ne zaman?

canım ben akşam öğününde kaşık maması yapıyorum. pirinç unuyla muhallebi yerine içeriği daha zengin olduğu için kaşık mamasını tercih ettim. hem hazırlamasıda kolay. berkin artık sadece geceleri anne sütü alıyor. o yüzden kaşık mamasını koyacak öğün bulmak zor olmuyor. senin sütün varsa sağıp sütünle yapabilirsin. ben kaşık mamasının içine elma,amut veya muz püresi biraz pekmez ve varsa balkabağı,kurukayısı,kuru üzüm püresi katıyorum. tam bir eneji deposu oluyo.

allahım bağışlasın her ikisini de. tabiki antibiyotik için bünyeleri da minicik. ama annesi daha kötü hastalıklara meyil vermemek için antibiyotiği rahatlıkla kullanabilirsin. maşallah birbilerini konuşturuyolarmış çok tatlı ya:nazar:
bu arada ben henüz et tavuk ve balık vermiyorum. doğru dügün sebze yemeyene yok bunlar:37:
daha çok erken yani bizim için.

Back
X