tesekkur ederim cnim cok sagolun )))
eskimizi de gorumcem hediye aldi ama cok kullanissiz.balkona koydum kullanamiyorum,dokuluyorrr resmen cin mali
sagolsun hediye almis ama bana hic sormadi oysa ben begendigimi gostermistim ona gitmis en ucuzunu almis 

bebek arabasına önem neden verilmiyor anlayamıyorum,çok önemli bebeğin konforu için.işte öyle balkon bekler,hay allahım ya...
bebegin hastaligi cok zor.ona gelen bana gelsin diyorum hep.dikkat et canim insallah cabuk toparlarr
evet canim bugun konustuk o konuyu ya mart ya da temmuz insallah gelmeyi dusunuyoruz bir aksilik olmazsa ama istanbula )))
o zaaman ist. anneleri buluşuruz olmazmı:)
benim parmagim havada canim ))) nasilsin?nerelerdesin?
benimki de su içiyor ama genelde kavız gibi yapıyor bazen de normal yapıyor senin kabız dediğin kendi kendine yapabiliyor mu yoksa hiç mi yapamıyor
üzülme canım herkesinki farklı benimkiler ikiz olduğu halde birinin iki dişi birden çıktı birinin daha çıkmadı geç çıkan diş daha sağlıklı diyolar keşke benimkinin de hiç çıkmasaydı
canım kendini üzme bu da Allahtan senin elinde değil olmaz diye mi korunmadın
canım ben yumurta koymuyorum biraz da yoğun olsun diye nişasta yada un kavurup koyabilirsin
canım ben yanındayken veriyorum bisküvi daha kolay oluyo çünkü ağzında eriyo ama sen yine de yanındayken ver
yok hatırladığın için saol unutmamışsın eşim bugün başladı yeni bir yere çıktığı yerdende tazminat vericeklermiş şubatın 1 inde ama bakalım...ayrıca destekler ve dualar için teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
geçmiş olsun canım sende benim gibi bebiş isteyipte arayanlardansın galiba inşallah ikinci bebişin zorlamıycak seni.bende 2 defa yaptırdım aşılama ama olmadı genelde aşılamayla çok fazla tutan olmuyo sen şanslılardanmışsın
canım ben ilk aşılamam deneyimimde bebek sahibi oldum,Rabbim aratmadı çok şükür.ama bizde sorun yoktu,eşim varikosel aeliyatı olmuştu,düzelmişti,dr beklememiz isterken eşim beklemek istemedi,bundan sonra çk dikkat edicem.
zasa geçmiş olsun ,düşük çok zor benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı.bol bol dinlen diyecem ama ada nekadar izin verecek annesine dimi .antibiyotik vermişse doktorun mutlaka kullanki mikrop kapmayasın cnm.birde kendini sıcak tut ,kendimi koca karılar gibi hissettim

hep şunu yap bunu yap derler ya .
evet cnm,ben o yüzden kimseye bişey anlatmıyorum,yakın çevreme bile.sağol scnm benim.
benim oğlumda henüz diş çıkarmadı eşimde bende 9 aylıkken çıkarmışız belki ozaman çıkarır ama geç çıkması daha iyimiş çabuk çürümezmiş daha sağlam olurmuş teyzemin torunu bi kaç gün sonra 1 yasında olucak hala 1 tane bile diş çıkarmadı...
diş genetikdir cnm,3,5aylık diş çıkaran bile var,ama bizim doktorumuz 5. aydan sonra beklenir,1 yaşına kadar çıkmazsa müdahale edilir demişti,şükür 5,5 aylıkken çıktı,sizinde çıkar merak etme gecikmez.ama akranı uyarmanı isterim,sorsun doktoruna.
cnm bak erken düşükmüş üzülme ama spirail taktır bende istiyorum ama cesaret edemiyorum korkuyorum birde çok kanama falan yapıyomuş adet düzensizliği yapıyomuş galiba bazı kişilerde yarada yapıyomuş ben bunlardan korkuyorum...benim bi akrabam tüp bebekler ikizleri oldu ondan sonra kendiliğinden hamile kaldı bi süre sonra yani olabiliyo
öyleymişama cnm,ben emziriyorum doğum kontrol ilacı kullanamam,o yüzden mecburum
sağol cnm,kızın nasıl?
sağol tatlım.ayberkcim nasıl?fac.deki gruba ada'nın fot.ını ekledim,senin gönderdiğin ciciyle.görmen için.:)tekrardan sağol.
günaydın kızlar.................
günaydınnnn!!!kahvaltı maratonuuuuu bnaşlıyorrrrrrrrrrrrrr!!!