üzülüyorum ben inş. Emeklemeye başlayınca veriri,doktorumuz verir diyor,bana şişman gelmiyor hergören tombiş diyince bazen gerçekden üzülmeye başladım,dün görümceme gittik,orda onun arkadaşları vardı,kadının ada'dan 3gün küçük oğlu 6,5kiloymuş,senin kzıın çok tombiş olucak,dikkat et,ben kızlarımı diyetisyenden çıkaramıyorum diyince mahvoldum sabaha kadar düşündüm.sabah uyandığımda ilk aklıma gelen şey kadının cümleleri oldu,artık sebze çorbasını da çok az vericem,çokda sulu yapıcam

ama çocuk emiyor,emen bebek obezite tehlikesi yaşamaz diyorlar dimi?doğrudur dimi?
ya az var cay pek işe yaramdı ıcıyrm ama işte gunde 2 kere sabah aksm emzryrm anca yetyrrr bideee gece formalıtdn emıyorrr ugrstm ama sanrm sut kesılyr calısnca böle olyr galıbaa
canım tahıllı muhallebinin üstünde yazıyor tarifi,gece tahıllısını al tok tutsun,2 çeşit var bi devam sütü ile yapılan bide suyla,bence devam sütü ile yapılanı al,hem bebeğin süt ihitiyacınıda karşılamış olur.hem diğerine göre daha sulu oluyor,bebek daha rahat beslenir.