üzülüyorum ben inş. emeklemeye başlayınca veriri,doktorumuz verir diyor,bana şişman gelmiyor hergören tombiş diyince bazen gerçekden üzülmeye başladım,dün görümceme gittik,orda onun arkadaşları vardı,kadının ada'dan 3gün küçük oğlu 6,5kiloymuş,senin kzıın çok tombiş olucak,dikkat et,ben kızlarımı diyetisyenden çıkaramıyorum diyince mahvoldum sabaha kadar düşündüm.sabah uyandığımda ilk aklıma gelen şey kadının cümleleri oldu,artık sebze çorbasını da çok az vericem,çokda sulu yapıcamama çocuk emiyor,emen bebek obezite tehlikesi yaşamaz diyorlar dimi?doğrudur dimi?
canım tahıllı muhallebinin üstünde yazıyor tarifi,gece tahıllısını al tok tutsun,2 çeşit var bi devam sütü ile yapılan bide suyla,bence devam sütü ile yapılanı al,hem bebeğin süt ihitiyacınıda karşılamış olur.hem diğerine göre daha sulu oluyor,bebek daha rahat beslenir.
obezite olmaz ya bende insanları anlamıyorum illa fesatlık için bişey söyliycekler..ne var yememesi daha mı iyi...bende facedeki fotoğrafına tombiş diye yazdım ama art niyetsiz inan bana çok tatlı maşşallah..

biz de dun masaja basladik.
yaz bebegi oldugu icin,ustelik bıngıldagı kucuk oldugu için d vitamini kullanamamıştık.(burda yaz bebeklerine d vitamini verilmiyor)
onun için küçük çaplı raşıtızm sorunumuz var(olması normal)
ayaga kaldırınca da ayaklarının ucuyla geziyor balerinler gibi.
3 aylıkken 10 gun yaptırdk,cok faydasını gordum.
simdi yine yaptırıyoruz.durmuyor yerinde eşek akla karayı seciyoruz resmen masaj bitene kadar.
8 gunumuz kaldıııı bitse de kurtulsak ))
kızlar demir ilacı veriyor musunuz?
bide gecenlerde sormustum ama cevap goremedim yumurtayi hergun mu veriyorsunuz yoksa arada mııı cevaplayan olursa cok sevinirimmm
bize dr demir ilacı vermedi...hergün 1 çay kaşığı pekmezimiz var yumurtayıda hergün veriyorum ama grip diye bi kaç gün vermiycem..
birde kızım kabızdı yoğurt yiyince düzeldi sanki inşallah yoğurttandır bi kaç gün verememiştim dün akşam verdim bugün rahat yaptı..
Son düzenleme: