arama yapınca çıkmıyormu ben aratmıştım ve karşıma çıkmıştı
yok tatlım cıkmıo bende hırs yaptım üye oluyum die ama olmadı oglusumu sizlerle tanıştırmakk istemiştim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arama yapınca çıkmıyormu ben aratmıştım ve karşıma çıkmıştı
yok tatlım cıkmıo bende hırs yaptım üye oluyum die ama olmadı oglusumu sizlerle tanıştırmakk istemiştim![]()
kardeşimin hesabından denedim olmuyor hakikaten çok ilginç gizlilik ayarlarında bişey var herhalde
kardeşimin hesabından denedim olmuyor hakikaten çok ilginç gizlilik ayarlarında bişey var herhalde
sağol canım Allah sana da sabır versin
sağol canım ama benim iki isim değil tek isim ikizlerim var
geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız
bizimkiler de 22 mayıs doğumlu birinin iki dişi çıktı diğeriinin hiç çıkmadı
geçmiş olsun canım tüm bebekler hemen hemen hasta sanırım
hangi mamadan o benim kızım da ne verdiysem yemedi gece biri yiyor diğeri yemiyor ben de deniyim
canım herkese tavsiye ediyorum sana da söyliyim soğan suyu yap bize iyi geldi gerçi çok az bal oluyo içinde ama ilaç için verdim
cannım ya bir kadınlar kulübü 2010 haziran anneleri var birde 2010 mayıs ve haziran anneleri var hangisine katılalım
yok cnm ben yeni katıldım aranıza hepinizi dikkatle tanımaya çalışıyorum yeni başlayınca tanışmakta biraz zor oluyo değilmi?keşke baştan beri katılsaymışım diyorum. 34+4 doğdu kızım.solunum probleminden dolayı 1 hafta küvezde oksijen verildi.küvezden çıktığı gün chek-up yapıldı ve böbrekte up darlıkla ile kalça çıkıklığıyla karşılaştık.böbrek çok şükür tedavisiz sadece kontrol aaltında tutarak kendini toparladı.şuanda halen kalça çıkıklığıyla uğraşıyoruz.palvik bandaj kullanıyoruz.inş kızım bununda altından kalkacak.allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin...
:81:
evet katılım olsun lütfen....
herkes resiminin altına burdaki nickinide yazsın
çok güzel sanki haziran aileleri gibi![]()
cnm ben arattım buldm bır tane hamıle resım var cızgı renklı omu bu grup hayr baska bir grupla karsılasmak ıstemyrm ona gore katılm ıstcmm yada sen bana katılm ıstegı gonderırmısnn burdn oluyorsaa?
sadece haziran annelerine katıl ben ikisinede katıldım ama ötekinde pek bişi yok..
cnm pembe elbiseli hamile kadın var çizgifilm karakteri gibi
kadınlar kulübü 2010 haziran anneleri diye yazıyorum hiçbişey eşleşmiyo![]()
esraaa sen mi onaylıorsun canım face wallaa aramada eslesmio limited profil falan mı yaptın hiç bişi cıkmıo bi gizlilik ayarlarını kontrol edermisn
evet haklısın çıkmıyo eşimin hesabından denedim..![]()
cnm ben arattım buldm bır tane hamıle resım var cızgı renklı omu bu grup hayr baska bir grupla karsılasmak ıstemyrm ona gore katılm ıstcmm yada sen bana katılm ıstegı gonderırmısnn burdn oluyorsaa?
bn gönderdım katılma ıstegıı f.g.k v bas harfler :):)
canım ya nasıl olacak bilmiyorum ama olcak işte. Keşke en azından 3 yaşına kadar bakabilseydik. Devlet bize yabancı ülkelerdeki gibi 3 yaşına kadar ücretli izne ayırsaydı. Sonra da kreşe verirdik. En azından farklı kişilerin kurallarına uyacağım diye çocuklarda ziyan zebil olmazdı.tabi halimede şükrediyorum en azından 7 aylığa kadar yanındaydım. Kimi anneler 40 günlük bırakıp göreve başlıyorlar. Zor valla. Sonra da diyorlar ki 6 ay sadece anne sütü. Nasıl olacak o iiş.öf dertlendim valla.![]()
ötekii bizmbizm derkn hamşlğin ilk zmnlrnda kurlan bır gruptu kavga cıktı orda hahahaha:):)
kızlar oğlumun dişi çıktı bugün teyzemlerdeydim orda kuzenimde vardı o gördü gösterdi minicik bişey
yanındakide patlıycak dedi kabarmış bugün yarın çıkar dedi 2 tane yan yana dişleri olucak minicik ya ne zaman büyüycekki dişi...bi kaç gündür çok huysuzdu her yere saldırıyodu ağzına herseyi götürüyodu ellerini bile kemiriyodu :81:
Kızlar sırf sizlerle görüşebilmek için facebook hesabı açtım akşam.esra da sağolsun onaylamış.ben de kızlarımın resimlerini eklerim akşama.
kızlar saolungece hiç uyumadım yumruk gibi şişmişti bademciklerim
sabahta hastaneye gittik antibytk verdiler
suanda şişhersene bu dönemlerde şişyo.
hatrılıyorumda gece sene hamuleydım hapta kullanamamıstım hep ağlıyodum yutkunurken![]()
çok kötü bişi aldırsammı bademciklerimi acaba. korkuyorum:S
bu arada facebook olayı nedir:S
vallahi cnm bizim kızımızda kalça çıkıklığı olduğu için kullanmadık ama yinede bilgi amaçlı özellikle ortopedistimize sordum yürüteç çocuğun yürümesini sadece zorlaştırır ve kalça kemiklerinin tam olarak oluşmadığı tamamen kıkırdak olduğu için kayma olabiliyor dedi.kız ve erkek olarak farkediyor diye biliyorum içinin rahat etmesi için istersen yinede sende bir uzmana danış.yada 29 ocak prof.dr. gazi beye gittiğimizde senin için ben danışırım cnmm