2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kardeşimin hesabından denedim olmuyor hakikaten çok ilginç gizlilik ayarlarında bişey var herhalde

kızlar kayıtlı olanlar özelden facedeki isminizi yazarmısınız sizin sayfanızdan gireye bari çalışayım.çok gariptirki göremiyorum.tabi sizde de gizlilik yoksa

selam annişler nasılsınzzzz?

cnm mılupanın gece tahılı meyva karısımlı dıye bişi kavanbozda ama kuck deıl bıraz buyk kavanozlarda oalnlrdn dene ıstersn 2 aksmdr delı gıbı yedı ama buaksm sut vercm hergun evrlmzkı o bılmıyorum amaaa baklm
sağol canım Allah sana da sabır versin

sağol canım ama benim iki isim değil tek isim ikizlerim var

geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız

bizimkiler de 22 mayıs doğumlu birinin iki dişi çıktı diğeriinin hiç çıkmadı

geçmiş olsun canım tüm bebekler hemen hemen hasta sanırım

hangi mamadan o benim kızım da ne verdiysem yemedi gece biri yiyor diğeri yemiyor ben de deniyim

canım herkese tavsiye ediyorum sana da söyliyim soğan suyu yap bize iyi geldi gerçi çok az bal oluyo içinde ama ilaç için verdim

yok cnm ben yeni katıldım aranıza hepinizi dikkatle tanımaya çalışıyorum yeni başlayınca tanışmakta biraz zor oluyo değilmi?keşke baştan beri katılsaymışım diyorum. 34+4 doğdu kızım.solunum probleminden dolayı 1 hafta küvezde oksijen verildi.küvezden çıktığı gün chek-up yapıldı ve böbrekte up darlıkla ile kalça çıkıklığıyla karşılaştık.böbrek çok şükür tedavisiz sadece kontrol aaltında tutarak kendini toparladı.şuanda halen kalça çıkıklığıyla uğraşıyoruz.palvik bandaj kullanıyoruz.inş kızım bununda altından kalkacak.allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin...

geçmiş olsun canım,maşşallah kızın çok güzel toparlamış.:nazar::nazar::nazar:

:81:

evet katılım olsun lütfen....
herkes resiminin altına burdaki nickinide yazsın
çok güzel sanki haziran aileleri gibi :66:

cnm ben arattım buldm bır tane hamıle resım var cızgı renklı omu bu grup hayr baska bir grupla karsılasmak ıstemyrm ona gore katılm ıstcmm yada sen bana katılm ıstegı gonderırmısnn burdn oluyorsaa?

cnm ben arattım buldm bır tane hamıle resım var cızgı renklı omu bu grup hayr baska bir grupla karsılasmak ıstemyrm ona gore katılm ıstcmm yada sen bana katılm ıstegı gonderırmısnn burdn oluyorsaa?

cnm pembe elbiseli hamile kadın var çizgifilm karakteri gibi

kadınlar kulübü 2010 haziran anneleri diye yazıyorum hiçbişey eşleşmiyo:14:

esraaa sen mi onaylıorsun canım face wallaa aramada eslesmio limited profil falan mı yaptın hiç bişi cıkmıo bi gizlilik ayarlarını kontrol edermisn

evet haklısın çıkmıyo eşimin hesabından denedim.. :5:

Allah allah niye çıkmıyor ki?
içeriği gizledim,katılma isteği onaylanmadan kimse giremiyor ama aramada çıkmaması ilginç..

linki vereyim öyle deneyin;

Op.Dr Tolga Ecemiş Hastaları Burada Toplanıyor'dan Fotoğraflar | Facebook

evet canım cizgi karakter var profil resminde..

bn gönderdım katılma ıstegıı f.g.k v bas harfler :):)

şimdi onayladımm:)

canım ya nasıl olacak bilmiyorum ama olcak işte. Keşke en azından 3 yaşına kadar bakabilseydik. Devlet bize yabancı ülkelerdeki gibi 3 yaşına kadar ücretli izne ayırsaydı. Sonra da kreşe verirdik. En azından farklı kişilerin kurallarına uyacağım diye çocuklarda ziyan zebil olmazdı.tabi halimede şükrediyorum en azından 7 aylığa kadar yanındaydım. Kimi anneler 40 günlük bırakıp göreve başlıyorlar. Zor valla. Sonra da diyorlar ki 6 ay sadece anne sütü. Nasıl olacak o iiş.öf dertlendim valla. :50:

ahh canım benim yarama tuz bastın vallahi:66: Ben 47 günlüktü kızımı bırakıp işe başlamam gerekti.yoksa işsiz kalabilirdim :)) birde üstüne sağlık sorunu olduğu için hepten kötü oldu bizim içinn... 3,5 aylık ek gıdaya başlattı bizim doktorumuz.inanki işe gitmek o kadar zordu bunu sadece yaşayan bilir ilk gün ne kadar çok ağlamıştım ama neyse ki çok şükür emanet ettiğim kişi annemdi benden daha ii bakacağı kesindi...

kızlar saolun :( gece hiç uyumadım yumruk gibi şişmişti bademciklerim
sabahta hastaneye gittik antibytk verdiler
suanda şiş:(:( hersene bu dönemlerde şişyo.
hatrılıyorumda gece sene hamuleydım hapta kullanamamıstım hep ağlıyodum yutkunurken :(:(
çok kötü bişi aldırsammı bademciklerimi acaba. korkuyorum:S
bu arada facebook olayı nedir:S

Kızlar sırf sizlerle görüşebilmek için facebook hesabı açtım akşam.esra da sağolsun onaylamış.ben de kızlarımın resimlerini eklerim akşama.

:55:kızlar oğlumun dişi çıktı bugün teyzemlerdeydim orda kuzenimde vardı o gördü gösterdi minicik bişey :emir_bebek:yanındakide patlıycak dedi kabarmış bugün yarın çıkar dedi 2 tane yan yana dişleri olucak minicik ya ne zaman büyüycekki dişi...bi kaç gündür çok huysuzdu her yere saldırıyodu ağzına herseyi götürüyodu ellerini bile kemiriyodu :81:

maşallah:nazar:
darısı bizim başımıza çok huysuz dediğin gibi ama çıkaramadı bi türlü kuzum :(

Kızlar sırf sizlerle görüşebilmek için facebook hesabı açtım akşam.esra da sağolsun onaylamış.ben de kızlarımın resimlerini eklerim akşama.

hayırlı olsun facebook hoşgeldin ozaman :)

kızlar saolun :( gece hiç uyumadım yumruk gibi şişmişti bademciklerim
sabahta hastaneye gittik antibytk verdiler
suanda şiş:(:( hersene bu dönemlerde şişyo.
hatrılıyorumda gece sene hamuleydım hapta kullanamamıstım hep ağlıyodum yutkunurken :(:(
çok kötü bişi aldırsammı bademciklerimi acaba. korkuyorum:S
bu arada facebook olayı nedir:S

off bademcik olayı zor canım antibiyotiksiz zor...face haziran anneleri grubu var

vallahi cnm bizim kızımızda kalça çıkıklığı olduğu için kullanmadık ama yinede bilgi amaçlı özellikle ortopedistimize sordum yürüteç çocuğun yürümesini sadece zorlaştırır ve kalça kemiklerinin tam olarak oluşmadığı tamamen kıkırdak olduğu için kayma olabiliyor dedi.kız ve erkek olarak farkediyor diye biliyorum içinin rahat etmesi için istersen yinede sende bir uzmana danış.yada 29 ocak prof.dr. gazi beye gittiğimizde senin için ben danışırım cnmm

teşekkürler canım ... bizim doktora sordum ben ama tavsiye etmiyorum dedi. ama işte hepsi farklı birşey söylediği için insan şaşırıp kalıyor... halbuki eskiden herkes kullanmış yürüteç bana da hep öyle diyorlar ama şimdi de zararlı diye söylentiler çıkığ da bir de üstüne doktorlar taviye etmeyince insan cesaret edemiyor..
prof dr. ne üzerine uzman canım ortopedi mi? sorarsan sevinirim canım .. erkek bebekle kız bebek için farklı diye duydum ben de ondan sordum..
bak esranın doktoru da ne güzel açıklamış onu düşününce de rahatlıyor insan...

Back
X