Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selaaaaaaaaaaammm kızlar yürüteç kullanan varmı nette hem iyi hem kötü olduğunu dair yazılar var şaşırdım bizi büyütürken kullanılan herşey şimdi kötü olmuş anlamadım bende yürüteçle büyümüşüm sütun gibi bacaklarım varşaka bi yana da kullanan varssa markası ne memnunmusunuz bide kaç aylıkken bşladınız kızım hiç durmuyo ancak yürütünce çok mutlu
7. aydayız bence erken bu ayda bitsin diyorum ayaklarınnn üstüne güzel basıyo tutunca hop hop hopluyo zillim
açıkcası alamayı düşünüyorum fikri olan varmı
![]()
bende kullaniyorum yoksa hic zaptedemem kizimi...
6 ayimizi bitirmemize az kalmisti sanirim.
1.5 aydir kullaniyoruz cok memnunum markasi chicco.
canım ya olmadı yazıyorum facede çıkmıyo nasıl edecem :)günaydın kızlar..
face grubunun katılım isteklerini ben onaylıyorum ama buradaki kişi sayısından çok talep geliyor
buraya tek kelime yazmamış ama uzaktan takip edenler bile çıkıyor söyleyeyim
talep yollarken nickinizi yazarsanız, gerçekten bizden olanları ayırt etmiş oluruz
gruba üye olanlar fotoğraf yüklerken nick yazınca süper oluyor..
hatta tartışma panosuna başlık açıyorum,herkes nickini yazarsa sevinirim..
sonuçta özelimizi paylaştığımız bir alan,biz bize olmayı tercih ederiz değil mi?
kızlar yaa bugün oturmaya arkadaşa gittik orda bi kadın vardı kızımın kaç aylık olduğunu sordu 8 aya az kaldı dedim
bana ne dedi dersiniz
fazla gelişmemiş bu boyu hiç yok 5 aylık gibi dedi kadını boğasım geldiinanırmısınız yaa sinir oldum şimdide vesvese geliyo acaba doğrumu diye sizce kızımın gelişimi yavaşmı
2 ay önce boyu 62 di
kilosu 7400 dü
ama doğum boyu 41 cm
kilosu 1600 dü bence çk normal nede olsa ikiz eşi anca bu kadar oluyo haksızmıyım![]()
kızlar yaa bugün oturmaya arkadaşa gittik orda bi kadın vardı kızımın kaç aylık olduğunu sordu 8 aya az kaldı dedim
bana ne dedi dersiniz
fazla gelişmemiş bu boyu hiç yok 5 aylık gibi dedi kadını boğasım geldiinanırmısınız yaa sinir oldum şimdide vesvese geliyo acaba doğrumu diye sizce kızımın gelişimi yavaşmı
2 ay önce boyu 62 di
kilosu 7400 dü
ama doğum boyu 41 cm
kilosu 1600 dü bence çk normal nede olsa ikiz eşi anca bu kadar oluyo haksızmıyım![]()
bana ne dedi dersiniz
2 ay önce boyu 62 di
kilosu 7400 dü
ama doğum boyu 41 cm
bana ne dedi dersiniz
2 ay önce boyu 62 di
kilosu 7400 dü
ama doğum boyu 41 cm
bana ne dedi dersiniz
2 ay önce boyu 62 di
kilosu 7400 dü
ama doğum boyu 41 cm
aaaa ne takıyorsun söylenenleri boşver ,benim oğlumada hastanede anneme sormuş annem nazar değmesin diye 4 aylıkken 6 aylık demiş kadın demişki aa hiç gelişmemiş bu çocuk :)) herkes der boş ver.sağlığı yerindemi ona bak sen.bence boyu çok güzel uzamış.kaç aylık doğdu senin kız ,kilosuda maşallah ii bence .
sen ne diyoosun maşşallah çook süper gelişmiş,doğum kilosuna göre mükemmelll hattaa.sen ne kaıyosun o insanlara yaaa,aptal şeyler,sadece kurugürültü.benim kzı sorduklarındada ablam benden önce atılarak 9 aylık diyor,herkes şöyle bi bakıyorrr:))nazar değmesin diye fazla diyor:)21cm uzamış yaaaa azmı.bizimkide 24cm uzadı,aynı ne farkı var.kiloyu hiç takma,seninkide tombiş maşşallah görüyoruz biz:)![]()
cnm ben boyle ınsanları hıc anlamam zaten amaclarııı nedır dıye coook merak ederım bence gelişimi gayet iyyyiiii ben hıc takmam boylelerını oyle bişey dıyende olsa cvbını alır en basıtıiciniz rahatladımııııı deriiiim benım sutum 1 hafta gelmedi bende ne olcak cocugu acmı bırakcam mama verdım komşunun biri ayyyy sutun yokmu mamamı yıyorrr acır gıbı soyledı hemen cevabıını yapıştırdım sonucta karnı doyuyor Allaha şükür paramızda varkı mamayı alıp verebılıyoruuuzz dedim sustuuuu insana morel verceklerıne nasıl uzebılırım dıye ugraşıyorlar hiiiiççç kafana takma canım Allaha şukur bebegın saglıklı yaaaa elalemın ne dedıgı boş sana doktor bişey dememış o kadın dese ne olacakkiii
canım benim kızım 7 aylık doğdu
ama böyle insanlar hep var
napalım neyse seninde dediğin gibi sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum
hey Allahim yaaaaaaaa bogsaydin keske.kızlar yaa bugün oturmaya arkadaşa gittik orda bi kadın vardı kızımın kaç aylık olduğunu sordu 8 aya az kaldı dedim
bana ne dedi dersiniz
2 ay önce boyu 62 di
kilosu 7400 dü
ama doğum boyu 41 cm
cnm cocugun ıkız eşiymişya ıkızı yasamadımı?
bana ne dedi dersiniz
2 ay önce boyu 62 di
kilosu 7400 dü
ama doğum boyu 41 cm
bana ne dedi dersiniz
2 ay önce boyu 62 di
kilosu 7400 dü
ama doğum boyu 41 cm