2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bir bebek odası hakkında birşey danışmak istiyorum...
biz artık odasını ayırmayı düüşünüyoruz.. odasını almamıştık şimdi almak istiyoruz.. dün baktık odalara.. büyüyen karyolalı olanlar var onlar kullanışlı heralde.. yalnız onların da bir sallanan bir de sallanmayanları var.. sallanan mekanizmalı olanların yatak eni 70 cm diğeri 80 cm .. ayberk gece uyandığı zaman mesela aç değilse ya da emmek istemiyorsa hafif sallayınca tekrar dalıyor uykusuna .. park yatak kullanıyoruz su an bu arada.. çok kararsız kaldık sallanan dar geldi bize çünkü karyola büyüdüğünde 80 cm olan daha kullanışlı olur heralde.. ama sallamadan da nasıl yapcaz? :) gerçi sallanmayı bırakmamız da lazım ama nasıl? bana fikir verirseniz sevinirim çok kafamız karıştı hangisini alacagız?

valla bizde dogumdan önce almıstık bebek odasını ilk ay sepette yattı.2.aydan itibaren odasında yatıyor canım.senin dediğin gbi sallananlar daha dar daha sonra büyüdüğü zaman kullanmak zor oluyor dediler o yüzden bende sallanmayan aldım.gayet memnunum.karar seninnn.
bu arada o devam sütünden benim bir arkadas kullanmıs.içine bebe bisküvisi koyup mama yapmıs gayet güzeldi dedi.ama bence devam sütüne de aynısı yapılabilir.ben ogluma öyle yapıyorum

bizim sabit yatağımız var ama hala park yatağında yatıyor.bir ay önce alt kısma aldım.odası hazır kurulu ama hala bizimle.gece çok mızıkladığı için odasına alamam daha herhalde.bir de o büyüyen yataklardan alanlar sonradan hep pişman oldular.çocuk biraz büyüyünce değiştirip bazaya geçtiler.istersen şimdi 4-5 yaşına kadar kullanacağı bir beşik al sonra benim gibi genç odasına geçersin.bebeksi eşyaları büyüyünce istemiyorlar çünkü.

canım biz baby hope un bebek odasını oldık büyüyen karyolalı ve sallanıyor çok memnunuz.doğduğundan beri odasında yatıyo yatak odasıyla yan yana hemen geliyorum sesini duyup.sallanandan aldık çünkü gece azıcık bende sallamam gerekiyor.

valla bizde dogumdan önce almıstık bebek odasını ilk ay sepette yattı.2.aydan itibaren odasında yatıyor canım.senin dediğin gbi sallananlar daha dar daha sonra büyüdüğü zaman kullanmak zor oluyor dediler o yüzden bende sallanmayan aldım.gayet memnunum.karar seninnn.
bu arada o devam sütünden benim bir arkadas kullanmıs.içine bebe bisküvisi koyup mama yapmıs gayet güzeldi dedi.ama bence devam sütüne de aynısı yapılabilir.ben ogluma öyle yapıyorum

sagolun kızlar önerileriniz için....biraz daha düşünelim bakalım..
banusultan ileride genç odası alacagımızı dusunup bende istemedım buyuyen ama illakı dolaını camasırlıgını yıne alacagız.. bır fazlalık komidin oluyor buyuyende.. kullanabıldıgımız kadar kullnacağız artık napalım...sade bırsey dusunuyorum zaten ...

offff ayberk in hiç iştahıkalmadı yaa.. kahvaltıyı bile zor yapıyor.. hep kalıyor çok güzel yerdi halbuki kahvaltısını... sebze çorbasını severdi.. ama şimdi yemiyor bugüm 5 kaşık anca yemiştir.. çok zorlanıyorum yaa ne olacak böyle düzelir mi yaaa.. :(((((((((((((

Nilayim 8 ayini doldurduuuu....buyuyorrr cimcimemmmmmmmm:32::32::32:
maşallah niloşaaa :nazar:
cnm tarhananııı hazrldm ama her sabah unutyrm yafsss işe getrmeyı burda kargocumuza vercmm cok ozur dılermm ama yrn unutmuccmm sözzzz=)ip baglıcm parmagımaaa

hani bana hani bana :(
merhaba kızlar kızıma sebze corbasını bır türlü sevdiremedim önerileriniz varsa yardım edin
benim kızımda iç sevmezdi . ama herzaman denedim
bence ilk hazırlarından başla tadına alışınca ne versen yiyolar:S
bizim yaptıklarımız onlara garip geliyo herhalde
ipek 4 aylıkken basladık biz ek gıdalara yani 2 aydır güzelce yiyo sebze corbasını.
bide hazır almak istemiyorum diosan sebzeleri tek tek hasla ez ver tadlarnı alsn
mesela ipek havuca bayılıo bazen evde bisi bulamadıgım zaman tek havuc veriyrum silip süpürüyo. dene bakalım:emir_bebek:

banusultan ileride genç odası alacagımızı dusunup bende istemedım buyuyen ama illakı dolaını camasırlıgını yıne alacagız.. bır fazlalık komidin oluyor buyuyende.. kullanabıldıgımız kadar kullnacağız artık napalım...sade bırsey dusunuyorum zaten ...

cnmbende krem renk almstm buyyncede kullnr kopek maketlerını cıkarıp dıyeee
ama daha kullanamdk acaba park yatak ve dolap seklınde bır oda yapsm odasına alıstrsn sonramı oda takımı alsn sankıi keşke ben öle yapsydm dıye dusnyrm bazn

cnmbende krem renk almstm buyyncede kullnr kopek maketlerını cıkarıp dıyeee
ama daha kullanamdk acaba park yatak ve dolap seklınde bır oda yapsm odasına alıstrsn sonramı oda takımı alsn sankıi keşke ben öle yapsydm dıye dusnyrm bazn

canım park yatak bir ay sonra falan heralde asağı kata gecirmek zorunda kalcaz zaten. bir de çok gıcırdamaya başladı. çocugu rahatsız ediyor.. ne kadar kalıtelı de olsa sonucta ahşap değil işte...
ee odasını da artık ayırmak istiyoruz geç bile kaldık aslında.. baştan biraz zor olacak ama eninde sonunda alışacak diye düşündük...

sanada yollıcemmm aylişede yollicmm byollıcm ehrksnkı hazr eheheeh=) ama işyerıne gtrmeyı untyrm=)

maşallah niloşaaa :nazar:

hani bana hani bana :(

benim kızımda iç sevmezdi . ama herzaman denedim
bence ilk hazırlarından başla tadına alışınca ne versen yiyolar:S
bizim yaptıklarımız onlara garip geliyo herhalde
ipek 4 aylıkken basladık biz ek gıdalara yani 2 aydır güzelce yiyo sebze corbasını.
bide hazır almak istemiyorum diosan sebzeleri tek tek hasla ez ver tadlarnı alsn
mesela ipek havuca bayılıo bazen evde bisi bulamadıgım zaman tek havuc veriyrum silip süpürüyo. dene bakalım:emir_bebek:

sade bir bebek odası düşünüyorsan canım kilim mobilyanınkini aldık biz.dolabı şifoniyeri yatağı büyüyen yada normal alabilirsin.ben normal aldım ikinci bebek düşündüğüm için.resim buraya nasıl yükleiniyo bilmiyorum ama faceye yüklim bebek odamıza bak fikir edinmiş olursun.vede çok uygun bir çok bebek odasına göre

kızlar ya ben artık ayırmak istiyorum ama yağız gecede 6 kere kalkıp emip uyuyor tekrar. biberon zaten tutmuyo.. alıştırma bardağıyla içiyoruz ne içeceksek.. sizinkiler ne durumda?

kızlar ya ben artık ayırmak istiyorum ama yağız gecede 6 kere kalkıp emip uyuyor tekrar. biberon zaten tutmuyo.. alıştırma bardağıyla içiyoruz ne içeceksek.. sizinkiler ne durumda?

bence ayırma sakın bırak emsin keşke benim oğlumda 8 kere 10 kere kalksaydı emseydi bıraktı kendi bırakana kadar emzirmeye devam et. bende alıştırma bardağınla veriyorm devam sütünü ,meyve suyunu ve suyunu benimkide biberon tutmuyo

bence ayırma sakın bırak emsin keşke benim oğlumda 8 kere 10 kere kalksaydı emseydi bıraktı kendi bırakana kadar emzirmeye devam et. bende alıştırma bardağınla veriyorm devam sütünü ,meyve suyunu ve suyunu benimkide biberon tutmuyo

yok canım memeden ayırmayı düşünmüyorum =D
odasını ayırmayı düşünüyorum..

kızlar dün markette pınar ın devam sütünü gördüm... 6. aydan sonra yazıyor ve demir magnezyum kalsiyum ilaveli yazıyor... bildiğimiz kutu süt gibi.. ama devam sütü yazıyor üstünde .. hiç kullandınız mı? ve nasıl kullanılır yani direk içirilebiliyor mu o ?

bir de babymix yoğurt kullanan var mı? bazen yoğurdum tutmuyor ya da dışarda oluyorum unutuyorum petekte :)... o zaman verilebilir mi acaba ? üstünde de evde yapılan yoğurttan daha faydalı yazıyor... :S :53:

merhaba canım. önce uzun bir aradan sonra bir merhaba diyesim geldi.özlüyorum valla burasını. ama fırsat bulamıyorum. zaten bütün gün ayrıyız berkinle birde akşamları ayrı kalınca suçluluk duyuyorum valla.sütaşın devam sütünü hiç görmedim. ama babymixin yoğurdunu bir kere almıştım. elmalısıydı. kokusu ve tadı benim hiç hoşuma gitmediği için berkinede bir daha yedirmedim.

biz artık odasını ayırmayı düüşünüyoruz.. odasını almamıştık şimdi almak istiyoruz.. dün baktık odalara.. büyüyen karyolalı olanlar var onlar kullanışlı heralde.. yalnız onların da bir sallanan bir de sallanmayanları var.. sallanan mekanizmalı olanların yatak eni 70 cm diğeri 80 cm .. ayberk gece uyandığı zaman mesela aç değilse ya da emmek istemiyorsa hafif sallayınca tekrar dalıyor uykusuna .. park yatak kullanıyoruz su an bu arada.. çok kararsız kaldık sallanan dar geldi bize çünkü karyola büyüdüğünde 80 cm olan daha kullanışlı olur heralde.. ama sallamadan da nasıl yapcaz? :) gerçi sallanmayı bırakmamız da lazım ama nasıl? bana fikir verirseniz sevinirim çok kafamız karıştı hangisini alacagız?

canım ben odasını ayırdığımda park yatakta yatırmaya devam edicem. sen niye böyle birşey düşünmedin. sonuçta park yataklar 2.5 - 3 yaşına kadar kullanılabiliyor. odasına şimdilik park yatağı koyup yere de bir halı attın mı geniş ferah bir ortam yaratmış olursun bebeğin için . odasında sere serpe oynar. odasınıda sonra alırsın. hem böylece sallanma derdi de olmaz. tabi bence böyle. biz böyle yapacağız.

kızlar dün markette pınar ın devam sütünü gördüm... 6. aydan sonra yazıyor ve demir magnezyum kalsiyum ilaveli yazıyor... bildiğimiz kutu süt gibi.. ama devam sütü yazıyor üstünde .. hiç kullandınız mı? ve nasıl kullanılır yani direk içirilebiliyor mu o ?

bir de babymix yoğurt kullanan var mı? bazen yoğurdum tutmuyor ya da dışarda oluyorum unutuyorum petekte :)... o zaman verilebilir mi acaba ? üstünde de evde yapılan yoğurttan daha faydalı yazıyor... :S :53:
hiç görmedim cnm ama tavsiye etmmem,daha çok küçükler.nasılsa onları hep yicek,içicekler..

tatlım bende oda yapmıştım kıızma,odamızada sepet almıştık,2 aylıkken kendi odasına geçti.şimdi odasında uyuyor.yatağımız sallanmıyor,zaten kızımda hiç sallanmadı.büyüyen yatak aldık biz,sade beyaz.ilerdede kullanabilir,eskiyene kadr diye,çünkü fiyatlı bişey almıştık,4,5milyar falandı.benim profilimde var resimlerimiz.en azından ilkokula kadar kullanması gerekli.sonradan zaten kendi zevkine göre bi oda yaparız.bence sende odasını hemen ayır,alışsın.ayrıca dolabında büyük olsun,bizim 3 kapılı dolabımız,şifonyerimizde büyük ama yinede kıyafetlerimiz sığmıyor.ilerde dahada fazla olucak,odamız büyük olsaydı 4 kapılı bilealabilirdim dolabını.

Back
X