kızlar bir bebek odası hakkında birşey danışmak istiyorum...
biz artık odasını ayırmayı düüşünüyoruz.. odasını almamıştık şimdi almak istiyoruz.. dün baktık odalara.. büyüyen karyolalı olanlar var onlar kullanışlı heralde.. yalnız onların da bir sallanan bir de sallanmayanları var.. sallanan mekanizmalı olanların yatak eni 70 cm diğeri 80 cm .. ayberk gece uyandığı zaman mesela aç değilse ya da emmek istemiyorsa hafif sallayınca tekrar dalıyor uykusuna .. park yatak kullanıyoruz su an bu arada.. çok kararsız kaldık sallanan dar geldi bize çünkü karyola büyüdüğünde 80 cm olan daha kullanışlı olur heralde.. ama sallamadan da nasıl yapcaz? :) gerçi sallanmayı bırakmamız da lazım ama nasıl? bana fikir verirseniz sevinirim çok kafamız karıştı hangisini alacagız?
valla bizde dogumdan önce almıstık bebek odasını ilk ay sepette yattı.2.aydan itibaren odasında yatıyor canım.senin dediğin gbi sallananlar daha dar daha sonra büyüdüğü zaman kullanmak zor oluyor dediler o yüzden bende sallanmayan aldım.gayet memnunum.karar seninnn.
bu arada o devam sütünden benim bir arkadas kullanmıs.içine bebe bisküvisi koyup mama yapmıs gayet güzeldi dedi.ama bence devam sütüne de aynısı yapılabilir.ben ogluma öyle yapıyorum