mandalina yoğurt hepsi gaz yapan şeyler maşallah gazı omuyo demek ki keşke benimkinin de olmasa da yerdirsem ama benimkiler yedi mi uyuyamıyor
evet cnm çok şükür gaz problemimiz 40 mız çıkınca bitmişti

ben ekmek verdim bugün eline ekmeği koparıp yemeğe batırdı bugün nasıl hoşuma gitti büyüdüde adam oldu da yemeğe ekmek batırıyor
sağol canım haklısın

bayağı karlı oldu

ben daha köfte yedirmiyorum geçen kaşar erçi benimkiler işine geleni yutuyorlar işine geleni öğürüyolar
benimkiler de bazen odadan çıkınca ağlıyor ama yapacak bişeyim yok önceden çok üzülüyodum ağlamalarına ama artık alıştık onlar için bişey yapıyosam mecburum gelemiyorum oyuncakla oyalamaya çalışıyorum televizyonda çizgi film açıyorum oturuyosa yere koyuyorum oyalamaya çalışıyorum yani
kanarya canım maşallah size çok kültürlü seninki demekki doğuştan
ay yerim onu ben . bayılıyorum böyle çocuklara benimkiler iştahsız hele bi tanesinde kurt var sanki incecik
evet ben de şimdi gördüm maşallah nasıl verdin 9 kiloyu diyet yapmadan ki
canım aktarda satılan karışımlar var hem çok iyi hem de eczanede satılanlardan daha uyguna geliyo
geçmiş olsun Acil şifalar inşallah
benimkiler senden büyük birinin iki dişi çıktı diğerinde bişey yok biz de alminayı bekliyoruuz ikisine birden yapıyım diyorum ama halen yok bişey
hiç takma canım ben de alıştım artık benimkiler de minik doğdu 36+4 de doğdular ikizler için çok iyi bi hafta ama ikiz oldukları için ufaklardı biri 1800 diğeri 2200 doğdu bunun içinde şişlikleri de var onları düşmedim çıkarken tartılmamıştık ama küvezde kalmadılar çok şükür