2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba..

Arkadaşlar lütfen başka sitelerde ki yarışmalarınız için, forum içinde aynı yada farklı başlıklara link dağıtarak oy istemeyiniz..:50:

Bunun için en azından yönetime danışmış olsaydınız bizler bu konuda gereken bilgileri verirdik. Ama malesef bu yönlü pek çok mesaj okuyup, tek tek toplamak zorunda kalıyoruz..

Bundan sonra sadece anneler başlığında değil, forum genelinde,

'' Şu sitede ki şu fotomuza oy verin, şu sitede ki çalışmama,kedime, kuşuma, ev fotoma oy verirseniz sevinirim '' gibi mesajlar yazılmasın, linkler dağıtılmasın lütfen..

Sizler de rastgelirseniz lütfen editörlere yada biz müdirelere özel mesaj yada kötü içerikten haber veriniz..

Not : Bu şekilde paylaşım yapıp, oy isteyenlere forum cezası uygulanacaktır..

Bilginize...

Kadınlar Kulübü

bende öyle canım asla mama vermedim vee bisküvi vermiyoruz,çorbalarında pirinç dahi yok,muz bile 2günde bir veriyorum.6. ayınsonuna kadarsadece emzirdim,sütüm yaradı benimkinede,yapıcağımız bişey yok,anne sütünün yaptığı kilo obezite tehlikesi yaratmazmış,üstelik benimki 11,5 civarında,çokda sağlıklı ve haraketli,endişeye gerek yok.:nazar::nazar::nazar:

maşallah senin bebişinede.6.aya kadar bende ek gıda vermedim.artık tabiki dikkatli bir şekilde veriyorum.zaten çiğneme yeteneği çok gelişti,et dahi koparıp verdiğimde çiğniyor ve yutuyor.

bende 6. ayımız bitene kadar hiç bir şey vermedim
ama 6. aydan sonra sütümle doymadığı için devam sütüyle birlikte bebe bisküvisi verdik şidide artık bütün yemekleri yiyo ben yinede sabah kahvaltılarında ve akşam yatarken devam sütüyle birlikte bisküvi veriyorum
meyvelerden genellikle kivi muz ve kayısı veriyorum
tabi günlük olarakta 1 çay bardağı yoğurt

Selam kızlar. Bayadır giremiyorum buraya. Geçmişi hızlıca okudum. Havalar güzel olduğu için bol bol gezdik tozduk oğlumla. Tabi teyzesi ben ve oğlum. Tek başıma zor valla. Bugün kahvaltısnı yaptırır yaptırmaz deniz kenarına oturmaya gittik. Ilk başlarda denizi sağa solu seyretti sonrada mışıl mışıl uyudu arabasında. Bizde kardeşimle beraber kahvaltı çay keyfi yaptık. Tabi bol bol fotoğraf çekildik. Sonrada babamızın iiş yerine gidip ordan yürüye yürüye eve geldik.
bir kaç gün önce de 8. Ay kontrolü için doktora gittik. Herşey normal. Bütün haziran bebeklerindeki huysuzluk modasına benim afacanda uyuyor. Geri kalırmı hiç:))) evde bir babasının kucağında bir benim bir teyzesiniz. En sevdiği oyuncak çamaşır sepeti oldu çıktı. Içine oturtup orda oynatıyoruz artık
maşallah canım ne güzel çıkmışş güneşlenmiş bide.. :)

bende ikizler burcuyum yani haziran doğumluyum,oğlumda ikizler olmasın diye doğumu ona göre ayarladık :81: 28 haziranda doğdu yengeç burcu oldu anasına düşkünnn evine düşkün olacak oğlum :74:

benim oğlum ikizler burcu bende yengeç burcu olsun diye 23 de randevu almıştık sezeryan için ama beklemdi benimki 20sinde geldi babalar gününde sancılarım basladı rahmim 5cmfalan açılmış çok korktum çok feci acıyodu hemen sezeryana aldırdım kendimi üstelik pazar günüydü doktorumda yoktu neyse ki ordaki baska tecrübeli uzman dr vardı 24 saat uzman dr var hastahanede.......... göbek bağından bahsetmişsiniz kızlar benim oğlumunda duruyo daha çekmecede ne yapıyolark......... tetenoz aşısındanda bahsetmişsiniz acaba ben oldumki hatırlamıyorum:96:

ben senin gibi tempoda mümkün değil cnm düşecek korkusuyla işten bile çıktım .kuluçkaya yattım tek kelimeyle :))) kesin ondan nilayın hareketliliği bir arkadaşımda aynı senin gibiydi onun kızıda maşallah örümceği havaya kaldırıyo düşün yani .bu arada master demişsin ne okuyorsun.bende oturup kpss ye çalışmam gerek öğretmenim normelde atama burda çok zor ...

Universiteyi de mastiri da muhasebe uzerine okuyorum.
Hatırlıyorum da 2 mayıstı yaa doguma da az kalmıştı ilk sinavda.
ilk turu geçtim ve ikinciye hazırlanmam gerek ama ben doguma gidiyorum neredeyse)))
İkinci tur biraz zordu 10 ders hazırlandım hocayla her gun )))
Her sabah esim uyuyor (beni gotur diyemiyordum cunku hazırlanma cok zorlanıcaksın diyordu) ben de hızlıca hazırlanıp gidiyordum.Universite evimze yakın hatta sabah yuruyurusu olsun diye ayakla gidiyordum haha )))
23 Mayıs bitirdik dersi,25 Mayısa da gun almıştık sezeryan için...
İkinci sınav da 20 Hazıranda oldu,henuz 40mız cikmamisti...Onu da geçtim cok sukur...
Ama tek beni yakan sey 1 puanla devlet hesaplı okuyacaktım onu kaybettim.100 puandı gecış ben 99 topladım ((( simdi 2500tl yıllık olduyorum ama o 1 soruyu da duzgun yazsaymışım devlet bana her ay 200 tl odeyecekti....tüüüüüüüh....

bende ikizler burcuyum yani haziran doğumluyum,oğlumda ikizler olmasın diye doğumu ona göre ayarladık :81: 28 haziranda doğdu yengeç burcu oldu anasına düşkünnn evine düşkün olacak oğlum :74:

ben de dogumu hic olmazsa boga burcuna ayarlamak istiyordum ama dr cok erken dedi...20 mayis olsa dedim hic olmazsa ama izin vermedi....

ayyy Zehracccim unuttum soylemeyi ben doguma kitap da almıştım yanima yaaa nasıl olsa evde hazırlanamıcam ne okusam kardır diyee...herkes manyamış bu diyordur herhalde arkamdan ama duymadım :D gercekten manyakım ben yaa hastanede herkes canıyla bebegiyle ugrasiyor ben karnımı tuta tuta biseyler okuyorum hihihi

kızlar doktor kontrolünden geldik.77.5cm ve 9760g olmuşuz.
maşşallah:nazar:
maşallah senin bebişinede.6.aya kadar bende ek gıda vermedim.artık tabiki dikkatli bir şekilde veriyorum.zaten çiğneme yeteneği çok gelişti,et dahi koparıp verdiğimde çiğniyor ve yutuyor.
bende veriyorum eline herşey,alıştı,havucu bile kemirerek yiyor,bulamaç tarzı hiçbişey yemedi,sade yiyor herşeyi.kahvaltısını bziim gibi yapıyor.en güzeli böyle alıştırmak.
bende 6. ayımız bitene kadar hiç bir şey vermedim
ama 6. aydan sonra sütümle doymadığı için devam sütüyle birlikte bebe bisküvisi verdik şidide artık bütün yemekleri yiyo ben yinede sabah kahvaltılarında ve akşam yatarken devam sütüyle birlikte bisküvi veriyorum
meyvelerden genellikle kivi muz ve kayısı veriyorum
tabi günlük olarakta 1 çay bardağı yoğurt

afiyet olsun prensese:nazar:

:nazar::nazar::nazar:bizim 5. dişimizde çıkmış teyzeler,üst sol yan,kafasının arkası ateş gibi,ama ateşi yok,elleride sıcak.şimdi sıra 6.da ALLAH yardımcımız olsun..:nazar::nazar::nazar:
iyigecelerrrr...

Universiteyi de mastiri da muhasebe uzerine okuyorum.
Hatırlıyorum da 2 mayıstı yaa doguma da az kalmıştı ilk sinavda.
ilk turu geçtim ve ikinciye hazırlanmam gerek ama ben doguma gidiyorum neredeyse)))
İkinci tur biraz zordu 10 ders hazırlandım hocayla her gun )))
Her sabah esim uyuyor (beni gotur diyemiyordum cunku hazırlanma cok zorlanıcaksın diyordu) ben de hızlıca hazırlanıp gidiyordum.Universite evimze yakın hatta sabah yuruyurusu olsun diye ayakla gidiyordum haha )))
23 Mayıs bitirdik dersi,25 Mayısa da gun almıştık sezeryan için...
İkinci sınav da 20 Hazıranda oldu,henuz 40mız cikmamisti...Onu da geçtim cok sukur...
Ama tek beni yakan sey 1 puanla devlet hesaplı okuyacaktım onu kaybettim.100 puandı gecış ben 99 topladım ((( simdi 2500tl yıllık olduyorum ama o 1 soruyu da duzgun yazsaymışım devlet bana her ay 200 tl odeyecekti....tüüüüüüüh....

ben de dogumu hic olmazsa boga burcuna ayarlamak istiyordum ama dr cok erken dedi...20 mayis olsa dedim hic olmazsa ama izin vermedi....

okurken çok zor canım ya. benim sınav dönemi zamanında doğdu oğlum. 17 sinde doğuma girdim. 19unda sınava gittim :D:52:

sezeryan oldum canım. valla çok zorlandım ama işin ucunda okulumun 1 sene daha uzaması vardı öyle olunca mecbur gidiliyo :( otoparktan dersliklere 5 dklık yürüme mesafesini yarım saatte yürüdüm eşim de sağolsun yalnız bırakmamıştı beni:4:

maşşallah:nazar:

bende veriyorum eline herşey,alıştı,havucu bile kemirerek yiyor,bulamaç tarzı hiçbişey yemedi,sade yiyor herşeyi.kahvaltısını bziim gibi yapıyor.en güzeli böyle alıştırmak.

afiyet olsun prensese:nazar:

:nazar::nazar::nazar:bizim 5. dişimizde çıkmış teyzeler,üst sol yan,kafasının arkası ateş gibi,ama ateşi yok,elleride sıcak.şimdi sıra 6.da ALLAH yardımcımız olsun..:nazar::nazar::nazar:
iyigecelerrrr...

hayırlısı olsun cnm

Aynen Nilay yaa )))
o da ikimiz kaldigimizda sıkılıyor.aglıyor.benim de ev işlerim var yemek var....var da var )) hep onla ilgilenemiyorum.Baslıyor aglamaya.
ama evde adam olunca,misafir gelince ya da biz gidince hiiic sesi cikmaz.gorenler de aaa ne uslu cocuk der...
kizim bir bilgisayar manyagi :D
Ayrica ben yuruteci artik kullanmiyorum kizlar.
neredeyse 10-15 gun olmuştur.
Gelişimleri hemen farkettim.
Nilay emeklemeye başladı,simdi de koltuktan tutup ayaga kalkıyor.
Yurutec gibi zararlı bisey yokmus.

ay kızlar hava güzel diye benimkini dışarı çıkardım çıkarmaz olaydım arabasında durmasın diye bir ağlama krizi sanki kolunu koparıyorlar apar topar döndük şimdi pek bi mutlu takılıyo valla

Ayberk de aynı ya... evde sürekli bir bağırma aglama.. sürekli kucak sürekli ilgi istiyor... tek başına kesinlikle durmuyor.. ee ev işlerini yapayım diye kalkıyorum onu yere bırakıyorum 2 dk duruyor başlıyor aglamaya yanına gıdıyrum susuyor yanında olmam yeter.. ama sureklı de olmuyor kiii.. Aynen birileri gelince eve ya da biz misafirliğe gittiğimizde süt dökmüş kedi.. millet diyor ay maşallah ne uslu.. ben de diyorum dışı sizi içi beni.... :)
dışarı çıktıgımız da eskiden çok ağlardı arabasında durmazdı kucakta gitmek isterdı şimdi şimdi azaldı oturuyor ya etrafı izliyor ama bir süre sonra sıkılınca başlıyor gene aglamaya bazen direk koyar koymaz aglıyor... çıktıgıma bin pişman oluyorum o zaman.. ne zaman geçer bu haller yaa?

kızlar doktor kontrolünden geldik.77.5cm ve 9760g olmuşuz.

:nazar: maşallah canım bebeğine... uzun boylu olucak seninki de maşallahh :nazar:

Gunaydin kizlar nasilsiniz, bi turlu girmek kismet olmuyor anca cat pat yazabiliyorum arada bir.
Sizin bebekler de sizlerin ustune dusmeye basladi mi, kucak istemeler surekli sizi istemeler, siz odadan cikinca aglamalar vs bu bir donem mi acaba yoksa benim bocugume has birsey mi?

Gunaydin kizlar nasilsiniz, bi turlu girmek kismet olmuyor anca cat pat yazabiliyorum arada bir.
Sizin bebekler de sizlerin ustune dusmeye basladi mi, kucak istemeler surekli sizi istemeler, siz odadan cikinca aglamalar vs bu bir donem mi acaba yoksa benim bocugume has birsey mi?

hepimiz aynı durumdayız sanırım:52::52:

günaydınnn...

nasılsınz annişler ve bebeklerii ben yinee uykusz geceler sonu harap ve bitap dustummm.

hasta oldum:(

dun atesım falan cıktı işyerınden hastaneye gıttım ıgne ılac off off valla cok yoruldum buaralrrr...

sizlerde ne var ne yokkk

günaydınnn...

nasılsınz annişler ve bebeklerii ben yinee uykusz geceler sonu harap ve bitap dustummm.

hasta oldum:(

dun atesım falan cıktı işyerınden hastaneye gıttım ıgne ılac off off valla cok yoruldum buaralrrr...

sizlerde ne var ne yokkk

cnm çok geçmiş olsun

Back
X