2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.ben iyice gerildim şu son günlerde.kızım iyice huysuzlandı dün.hani zaten sakin bir bebecik değildi..yıkadıktan sonra bir ağlama nöbetine tutuldu yarım saat aralıksız çığlıkla..eşim o zaman farketmiş.3 diş değil tam 5 tane birden patlamış.yavrum ağlamasın da ne yapsın.niye birer birer gelmiyorlar yaaa...o da ben de mahvoldum.acısını ben alabilsem...

allah kolaylık versin cnm benimkide bu aralar aynı durumda

slm kızlar oğlum kaç günden beri huysuzdu uyku yok yemeğini 4,5 kasık zorla yediriyodum yine kusuyodu atesi vardı 2tane diş patlatmış görünüyo ama yine hala huysuz köpek dişi dediğimiz dişleri patlatmış bugün sağlık ocagına götürdüm atesi vardı biraz 38 di atesi normal dedi dr fazla giydirme dedi şurup verdi ates için 39 olursa antibiyotik verdi ozaman vr dedi dişleri için jel verdi off ne zor bu diş çıkarmak yavrum geceleri kaç kere kalkıyo, yemiyo, kusuyo ,ates var ,uykusuzluk,halsizlik çok üzülüyorum :50:
38 derece ateşe normal mi dedi.enterasan.senin yavrun kaç kiloydu canım.ben kilosu iyi diye pek zorlamıyorum.

38 derece ateşe normal mi dedi.enterasan.senin yavrun kaç kiloydu canım.ben kilosu iyi diye pek zorlamıyorum.

evet ya normal dedi 39 olunca antibiyotiği ver dedi...cnm kilosu bugün tarttılar 10 kilo dr iyi masallah dedi:nazar: 20 martta 9 ay dolucak 21 de kızamık aşısı olucakmış salgın vardıya 9 ve 12 aylık olan bebeklere yapılıyomuş

slm kızlar oğlum kaç günden beri huysuzdu uyku yok yemeğini 4,5 kasık zorla yediriyodum yine kusuyodu atesi vardı 2tane diş patlatmış görünüyo ama yine hala huysuz köpek dişi dediğimiz dişleri patlatmış bugün sağlık ocagına götürdüm atesi vardı biraz 38 di atesi normal dedi dr fazla giydirme dedi şurup verdi ates için 39 olursa antibiyotik verdi ozaman vr dedi dişleri için jel verdi off ne zor bu diş çıkarmak yavrum geceleri kaç kere kalkıyo, yemiyo, kusuyo ,ates var ,uykusuzluk,halsizlik çok üzülüyorum :50:

cnm diştendir benim oğlumda hafta başı öleydi dişleri kabarmış biri patladı geçti şimdi iyi hemde bizimkinin ön üst dişleriydi öbürlerinde kim bilir nasıl olacak.allah yardımcımız olsun valla

38 derece ateş yüksek bir ateştir,vücüt sıcaklığnagöre,39dan sonrada havale geçirebilri bebekler,o yüzden ateş 38 old.zaman derhal doktorunuza başvurun,gerçi doktorlardane anlıyolarsa,beni sinir ediyorlar..:50::50::50:

38 derece ateş yüksek bir ateştir,vücüt sıcaklığnagöre,39dan sonrada havale geçirebilri bebekler,o yüzden ateş 38 old.zaman derhal doktorunuza başvurun,gerçi doktorlardane anlıyolarsa,beni sinir ediyorlar..:50::50::50:
nerelerdesin sen şekerim..arada uğra kızzzzz...

bakiyorumda herkesde disler cikmis ama benim kzimin daha bi tane bile yok gerci sevinorum cok huzysuz bi bebek gec cikmasi daha iyi olabilr.

aaaa bu arada kizlar benim kiz artik kakasini lazimliga yapio:9:kakasi geldigi zaman cok belli ediodu bende bi iki kere klozete yaptirdim baktim rahatca yapio gecenlerde lazimlik aldim ve masallah her gun yapio gorseniz cok komik oturup yaapio:9:

bakiyorumda herkesde disler cikmis ama benim kzimin daha bi tane bile yok gerci sevinorum cok huzysuz bi bebek gec cikmasi daha iyi olabilr.

aaaa bu arada kizlar benim kiz artik kakasini lazimliga yapio:9:kakasi geldigi zaman cok belli ediodu bende bi iki kere klozete yaptirdim baktim rahatca yapio gecenlerde lazimlik aldim ve masallah her gun yapio gorseniz cok komik oturup yaapio:9:

masallah çok çabuk nasıl anlıyosun ki kakası geldiğini ben kabız olduğunda anlıyorum oda zorlanırken

nerelerdesin sen şekerim..arada uğra kızzzzz...
canımbu aralar çok yoğundum,ay sonudaannemlere geçicemsizin o taraflardayım yani:)fac.e bakıyorum arada.sen nasılın?kızlar napıolar bakalım?

çıkar tatlım en yakın sürede,peşpeşe çıkarlar ama lazımlık meselesi şka gibiresmen:)9 aylık bebebğin lazımlığa oturmsı rekorlar kitabına yazılmalı:)ağzında dişi yok ama lazımlığa oturuyorr cadıı:18:

çıkar tatlım en yakın sürede,peşpeşe çıkarlar ama lazımlık meselesi şka gibiresmen:)9 aylık bebebğin lazımlığa oturmsı rekorlar kitabına yazılmalı:)ağzında dişi yok ama lazımlığa oturuyorr cadıı:18:[/QUOTE]

hahaha:9:gercekten oyle valla agzinda disi yok ama yapio kakasini....

masallah çok çabuk nasıl anlıyosun ki kakası geldiğini ben kabız olduğunda anlıyorum oda zorlanırken

kabiz degil ama genelde zorlanio yaparken yani kati yapio oyuzden anliyorum bende zaten zorlandigi icin bezini acip lazimliga otuturunca rahatca yapio yavrum...

merhaba yanlış anlamazsanız yazınızla ilgili uyarıda bulunmak istedim, çocuk psikiyatrisi asistanıyım, tuvalet eğitimi için fiziksel ve ruhsal olarak uygun olmayan bir yaştalar, şu an olabilir gibi gelse de ileride sorun yaşayabilirsiniz..

merhaba yanlış anlamazsanız yazınızla ilgili uyarıda bulunmak istedim, çocuk psikiyatrisi asistanıyım, tuvalet eğitimi için fiziksel ve ruhsal olarak uygun olmayan bir yaştalar, şu an olabilir gibi gelse de ileride sorun yaşayabilirsiniz..

tabiki yanlis anlamam canim, ama ben tuvalet egitimi vermiyorum kakasinin geldigini farkediorum cunku zorlaniyor oyuzden bezini acip lazimliga otutturuyorum ve okadar rahatlio ki bebegim hemende yapio,dusunsenize kati kivamli bi kaka ustelik alti bezliyken bebegi ne kadar zorlar ki zorladiginida goruyorum...yanlis bisey yaptigimi dusunmuyorum yinede uyardigin icin tesekkur ederim....

tabiki yanlis anlamam canim, ama ben tuvalet egitimi vermiyorum kakasinin geldigini farkediorum cunku zorlaniyor oyuzden bezini acip lazimliga otutturuyorum ve okadar rahatlio ki bebegim hemende yapio,dusunsenize kati kivamli bi kaka ustelik alti bezliyken bebegi ne kadar zorlar ki zorladiginida goruyorum...yanlis bisey yaptigimi dusunmuyorum yinede uyardigin icin tesekkur ederim....

anladım, bişey değil. umarım kabızlığı uzun sürmez.

anladım, bişey değil. umarım kabızlığı uzun sürmez.

kabiz degil canim cunku hergun yapabilio,hani lazimliga oturtup zorlasam buraya yapmak zorundasin die o zaman haklisin ama oturdugu anda yapio ve mutlu oluo okadar sevinioki gormelisin....

kabiz degil canim cunku hergun yapabilio,hani lazimliga oturtup zorlasam buraya yapmak zorundasin die o zaman haklisin ama oturdugu anda yapio ve mutlu oluo okadar sevinioki gormelisin....[/QUOT

kabız derken bebeklerin kaka yaparken zorlanması bile o şekilde nitelendirilir, ondan dedim.

bazı sorularım olucak sizlere bayanlar cevap yazarsanız çok mutlu olucam .bende sizler gibi 2010haziran annesiyim.çalışan bir bayanım ben işteyken oğlumu annem bakıyor.etrafımda böyle küçük çocuğu olan yok doktor oğlumun gelişimi için nomal diyor.birde sizlere sorayım dedim.16 haziran doğumlu 9 aylık olmak üzere 8.700 kilosu.boyu 74 cm.6.5 aylıkken emeklemeye başladı. 2 alt dişi var.birkaç gündür kanepelere filan tutup kalkmaya başladı.aslında beni kilosu endişelendiriyor çünkü 4 kilo doğdu ama sonrasında çok kilolu olmadı hiçbir zaman.birde desteksiz oturamıyor ama müthiş hızlı emekliyor.sizinkiler neler yapabiliyor ya da yapamıyor

Son düzenleme:
bazı sorularım olucak sizlere bayanlar cevap yazarsanız çok mutlu olucam .bende sizler gibi 2010haziran annesiyim.çalışan bir bayanım ben işteyken oğlumu annem bakıyor.etrafımda böyle küçük çocuğu olan yok doktor oğlumun gelişimi için nomal diyor.birde sizlere sorayım dedim.16 haziran doğumlu 9 aylık olmak üzere 8.700 kilosu.boyu 74 cm.6.5 aylıkken emeklemeye başladı. 2 alt dişi var.birkaç gündür kanepelere filan tutup kalkmaya başladı.aslında beni kilosu endişelendiriyor çünkü 4 kilo doğdu ama sonrasında çok kilolu olmadı hiçbir zaman.birde desteksiz oturamıyor ama müthiş hızlı emekliyor.sizinkiler neler yapabiliyor ya da yapamıyor

bence normal gorunuo bebegin canim,benim kizim 7 aylikken desteksiz oturmaya basladi,daha 15 gun oncesi emeklemeye basladi,bugunlerdede koltuklara falan uzanip kalkio ve siraliyo kilosu 9.700 boyunu tam hatirlamiorum...

kilosu baya iyiymiş seninkinin çok hareketli:emir_bebek: bizimki yiyor aslında ama kilo almıyor.desteksiz de oturamıyor beni baya üzüyor bu durumu:14: doktor şimdiye kadar oturabilmeliydi diyor:50:

günaydınnnnnnnnnnnnnn annişler,fac.e dalınca burayı unuttukmu ne:34::26::60::66::26:

valla canım face e daldık burayı unuttukk:53:bruada kimse kalmamış yahuuu

kızlar ya siz hepiniz face demi görüşüyosunuz. hele burada kimse yok ondan bende katılmak isterimde nasıl katılıcam

canım özelden bana ismini yazarsan face de ki seni gruba yönlendiririmm:40::34:

Back
X