- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
bir şekilde vermek zorundasın canım.yoğurt bebek beslenmesinin yapı taşlarından,olmazsa olmazlarından.beslenmede problem mi yaşıyorsunuz.boy 75cm
kilo 8,5kg
maalesef yoğurt yediremiyorum
tek lasiyum anne sütü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir şekilde vermek zorundasın canım.yoğurt bebek beslenmesinin yapı taşlarından,olmazsa olmazlarından.beslenmede problem mi yaşıyorsunuz.boy 75cm
kilo 8,5kg
maalesef yoğurt yediremiyorum
tek lasiyum anne sütü
Slm arkadaşlar; ahh beslenmede problem yaşayanlardanım.çorba ve ya sebzeli olan hiç birşeyi yediremiyorum.benim kız tam bir yoğurt dellisi bütün öğünlerde yese gık demez.çok seviyor.canım yoğurda biraz biraz zorda olsa başlaması lazım.çok zor biliyorum ama yılmamak lazım.ben o sıkıntıyı çorbalarda yaşıyorum yemeyince yemiyor.yoğurdu sevdirebilmek için meyva falan içine koyup deneyebilirsin. Banada sebzeleri yedirebilmem için derdime çare lazım:)))9
ah ah problem az kalırbir şekilde vermek zorundasın canım.yoğurt bebek beslenmesinin yapı taşlarından,olmazsa olmazlarından.beslenmede problem mi yaşıyorsunuz.
1-2 haftaya azalır canım merak etme.baştan yiyen bebek yine de yiyor sonra.ah ah problem az kalır
önceleri az da olsa yerdi
şimdi diş çıkarıyoruz
iyice iştah azaldı
sadece beni emmek istiyor
aç bırakıp veriyorum bir iki kaşık zorla yiyor
meyve sebze püresi gece maması muhallebi çok güzel yerdi
şimdi cık yemiyor
ben 2 aydır demir vermiyorum.beslenmesi iyi olan çocuklarda[özellikle her gün kırmızı et tüketiliyorsa gereksiz]önerilmiyor.yakında da bu uygulamanın kaldırılacağını öğrendim.tabii herkes kendi bildiği doğrultuda gitsin.büyük kızımda da kullanmadım.kan değerleri hep güzel çıktı..
kızlar hergün bebişe elma sirkesi vermek gerekiyomuş:26: böyle bişey duydunuzmu?ben tam olarak ikna olmadıgım için vermiyorum ama çevremde yana yakıla verenler var.
cnm kan damlası ferrum kilo yaparmı bende elimdeki şişe bitince bırakcam.
kızlar iyi aksamlar bebişlere ciğer veriyormusunuz? verenler kuzu mu yoksa dana ciğerimi veriyor?
yok canım ben öyle bir bulguya rastlamadım.sen veriyorsun kilosu var,ben vermiyorum yine kilolu.zaten yürüyünce atacaklar.bu zamanları tombiş geçsin ne yapalım..
ne sebeple veriyorlarmış..
evetcnm öyle..
elma sirkesi gribal enfeksiyonlara karşı iyi fakat bebeğe verilmez,midesi için çok zararlı,herkes neler uyduruyoryaaaaa.:89:
kayınvalidem hergün arayıp ver deyip duruyo,hergün verenler varmış çok faydalıymış:44:,araştırdım kesinlikle öyle bişey yok,size sorayım dedim.
selam kızlar valla faceye dalddık ihmal ettik buraaları.. nasılsınız bakalımm nasıl gidiyor ?
kayınvalidem hergün arayıp ver deyip duruyo,hergün verenler varmış çok faydalıymış:44:,araştırdım kesinlikle öyle bişey yok,size sorayım dedim.