Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimsecikler uğramaz oldu burayaaaa
kızlar bebklerinizin basındaki boşluk varya hani elinizle elleyice çukur olurya kimisi zekası derler orası için benim oğlumun daha dolmadı boşluk görümcem diyo daha dolmamış boşluğu acaba dolması mı gerekiyodu ki bi bakın sizde bakalım kafama takıldı şimdi yaaa
cnm bebeklerin bıngıldaklarının kapanma süresi 18 ay diye biliyorum ben.benim oğlumunda daha kapanmadı.doktor hep kontrol ediyor ve herhangi bir şey söylemedi.normal merak etme cnm
niye kimse yok doğru dürüst bi cevap veren de yok.hani 2010 haziran annelerinin dayanışması:80:
evet yaa nerdesinizkızlar senay yok zasa yok pinky yok cocudos yanlış yazdım ama o yok daha bi sürü sürekli girenler yokkkk![]()
bingildak deniliyordu galiba.benim kizinda daha yumusak canimkızlar bebklerinizin basındaki boşluk varya hani elinizle elleyice çukur olurya kimisi zekası derler orası için benim oğlumun daha dolmadı boşluk görümcem diyo daha dolmamış boşluğu acaba dolması mı gerekiyodu ki bi bakın sizde bakalım kafama takıldı şimdi yaaa
kızlar peki d3 damlasını kaç damla veriyosunuz sağlık ocağında 6 damla verin dedi kan damlasınıda 8
cnm ben geçen cuma götürdüm doktora devit 3 (4 damla) ferrum kan damlasınıda 10 damlaya çıkardı.hemogram istedi ama laboratuvardaki bayan damarını bir türlü bulamadığı için elifte çok ağlayınca testi yaptıramadık.bıngıldağın erken kapanması iyi değil diye biliyorum.
kızlar peki d3 damlasını kaç damla veriyosunuz sağlık ocağında 6 damla verin dedi kan damlasınıda 8
annesi kilo boy ölçüleriniz nasıl.bir de yeterli calsiyum alıyor mu...merhaba
benim oğlumun da bıngıldağı 4*4 cm
doktorumuz biraz geniş dedi
¨d3 5 damla ver dedi
1 ay böyle devam
sizin kaç cm
elinizi koyunca kaç parmak geniş
her parmak ortaama 1cm
merhaba
benim oğlumun da bıngıldağı 4*4 cm
doktorumuz biraz geniş dedi
¨d3 5 damla ver dedi
1 ay böyle devam
sizin kaç cm
elinizi koyunca kaç parmak geniş
her parmak ortaama 1cm
annesi kilo boy ölçüleriniz nasıl.bir de yeterli calsiyum alıyor mu...