2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy biz de seneye doğum günü mü kutlıycazzzz:52: (2011 haziran anne adayı)

haha evet canım sizde bizim gibi olcaksınız inş. bizde bir zamanlar 2009 haziran annelerine çok uzaktan bakıyorduk ama bizde o gündeyiiiizzz ve çooookk mutluyuzzz bebişlerimizle allahım bozmasın kimsenin mutluluğunu...

haha evet canım sizde bizim gibi olcaksınız inş. bizde bir zamanlar 2009 haziran annelerine çok uzaktan bakıyorduk ama bizde o gündeyiiiizzz ve çooookk mutluyuzzz bebişlerimizle allahım bozmasın kimsenin mutluluğunu...

aminnnnnnnnnnnnnnnn. 19 gün kaldı kızıma kavuşmama inş... seneye bu zaman kocaman bi fıstık olucak kısmetse:9::nazar:

arada buraya uğrayalım bu kadar boş kalması fena oldu.navea iyi ki anneyizi açınca burası terkedildi..ee grupta olamyan arkadaşlar nasılsınız.bebişler nasıl..boncuk,month ne yapıyor küçük yaramazlarınız..

teşekkür ederim cnm cevabın için ben çok düzensiz vermeye basladım bu aralar ama devam ediyorum bizimde 4 haftamız var doğum gününe oğlusumun:55:

bravo sana şekerim.ben senin başaracağına inanıyordum zaten.incecik anne olmuşsun bak..aynen devam..

haziran anneleri tatlı telaşta şimdi.geçen sene yavrularını beklemenin heyecanı ilk yaşlarını kutlama sevincine bıraktı yerini.hepimizin yavrularına nice yaşlar diliyorum ,sağlıkla..

yarın kızımın doğumgünü çoookkkk güzel bir duyguymuşş,1 yıldır bizimle olması,onun yanımızda nefes alması,hergeçen gün değişik şeyler öğrendiğini görmek,anlatılıcak gibi değil.bütün bebişlerimiz iyikidoğmuşş..

yarın kızımın doğumgünü çoookkkk güzel bir duyguymuşş,1 yıldır bizimle olması,onun yanımızda nefes alması,hergeçen gün değişik şeyler öğrendiğini görmek,anlatılıcak gibi değil.bütün bebişlerimiz iyikidoğmuşş..

cnm kızının doğum günü kutlu olsun nice senelere.....eee anlat bakalım nasıl geçti doğum günü kızının nası bi kutlama yaptınız...oğlumunda az kaldı 20 haziran doğum günü eşim 1 gün önce yapalım diyo pazar günü herkez arabasınla gelsin diyo pazartesi herkez işte olur gelme sorunu olur diyo bende gününde istiyorum bilmiyorum napıcaz kararsızım kuran okutucam öğlen olucak oyüzden daha sonra pasta kesilicek kocaman masama hamur işleri, içecekler ,servislar ve tabiki pasta olucak süsliycemde cıvıl cıvıl yapıcam heryeri

Son düzenleme:
slm hanımlar ben 2010 nısan annelerındendenım sizlere bi sorum olacaktı?su çiçegi aşısı vurdurdunuzmu kac doz dedıler sıze fıyatı nekadar ayrıca ates ve benzerı rahatsızlıklar yaptımı cevaplarınız ıcın sımdıden sagolun.

selam hanımlar.benim oğlum 9 kilo.aylardırda hep aynı kiloda.hiç bir şey yediremiyorum.sadece anne sütü istiyor.diğer besinleri red ediyor.çok üzülyorum ya.kendimi suçlamaya başladım.benmi yapamıorum benmi bakamıyorum diye.süreklide hasta.bağışıklık sistemi kuvvetli değil.ne yapıcam ben.sütümü kessem.dahamı kötü olur acaba?ne yapacağımı şaşırdım ben.

selam hanımlar.benim oğlum 9 kilo.aylardırda hep aynı kiloda.hiç bir şey yediremiyorum.sadece anne sütü istiyor.diğer besinleri red ediyor.çok üzülyorum ya.kendimi suçlamaya başladım.benmi yapamıorum benmi bakamıyorum diye.süreklide hasta.bağışıklık sistemi kuvvetli değil.ne yapıcam ben.sütümü kessem.dahamı kötü olur acaba?ne yapacağımı şaşırdım ben.

anne sütüne düşkün bir çok bebekte bu sorun oluyor maalesef.ama meyve,sütlü muhallebi vs. gibi bebeklerin sevdiği şeyleri de yemiyorsa bu bir sorun tabii.ama hastalık konusunda hepimiz aynıyız.benim her şeyi yiyen,ayırt etmeyen kızım da hastalanıyor ve zor atlatıyor..bağışıklık sisteminden ziyade etrafın mikrop kaynamasından kaynaklı. bir vesileyle bulaşıyor işte çocuklara..tavsiyem gün içinde hiç üşenmeden az miktarlarda değişik besinler hazırlayın.2 kaşıkta yese onu kar olarak görün.zamanla artar belki miktarları..önce yedirin bir süre sonra emzirin.sakın memeden ayırmayı da düşünmeyin.seviyorsa 2 yaşına kadar emsin bence..allah kolaylık versin..

kızlar neler yapıyorsunuz bebişlerinizle..çok koşturmaktan buraya vakit kalmıyor mu yoksa..

benim oğluşumun iştahı iyi. emzirmeye de devam. ama aylardır 9kkiloda. BU AY 9750 OLMUŞ ARTIK.doktorum artık devam sütlerine(nestle, pınar,aptamil junior ...) başlayın dedi. 1 haftadır biberondan içirmeye çalışıyorum, uykuda dahi içmiyor. birtek bu sabah yarı uyanıK içti. tavsiyelerinizi bekliyorum..

benim oğluşumun iştahı iyi. emzirmeye de devam. ama aylardır 9kkiloda. BU AY 9750 OLMUŞ ARTIK.doktorum artık devam sütlerine(nestle, pınar,aptamil junior ...) başlayın dedi. 1 haftadır biberondan içirmeye çalışıyorum, uykuda dahi içmiyor. birtek bu sabah yarı uyanıK içti. tavsiyelerinizi bekliyorum..

biberon almayan çocuklar bardak ya da pipetle içebiliyor,bir deneyin derim..

uzun zamandır bakmıyordum buraya bakalım kımler var dedım. ama sanırım bebiklerden hıcbırmz fırsat bulamıyoruzzz:(

slm kızlar nerelerdesiniz kimse uğramıyo artık buraya ....dün oğlumun yaş günüydü artık 1 yasında daha nice yaşlarını kutlarız bebişlerimizin insallah

merhaba arkadaşlar bebeğim için oyun halısı arıyorum. sizin oyun halısı ile işin bitti diye düşünüyorum 3 aylık bebişim için yenisini almak yerine ikinci el almayı düşünüyorum. satmayı düşünen arkadaşlar varsa halının ismi ve istediği fiyatı yazarak özel msaj atabilirler. bebişleriniz güle güle büyüsün.

Back
X