herkese merhabalar.... arada şöyle bir bakıyordum bir baktımki paylaşımlar artmış.ipeğimi buradan takip edeceğiz artık :)) şeydacığım allaha emanet olun sağ selamet gidin gelin... benim kızda 21-22 giyiyor ayakkabı kalıbına göre değişiyor...ahh ahhhh annemde zamanında kahvaltıya başladığı dönemde cevizi blendırdan geçirdiği için blendır bebeği oldu çıktı başıma...9 günlük tatil boyunca inanın ki hiçbir yerlere gitmedik sırf kızımla vakit geçirebilmem için eline patates kızartması,meyve olarakta şeftali, kayısı, armut veriyorum yiyor.karpuzu yiyor.makarnayı falanda eliyle yiyor,ama maalesef öyle kaşıkla ağzına pirinç falan versem yemiyor yani.çıkartıyo yutmuyor. halen kahvaltımız bulamaç.zaten iştahsız bende çalıştığım çok fazla ilgilenemiyorum hatta facede dün bu konu vardı akşam anneme söylüyorum öyle yap böyle yap diye. aman zaten iştahsız bişey yemiyo hepten güçsüz kalacak diyor. ne yapacağım hiç bilmiyorum çok üzülüyorum.büyüklerin bakması bir yandan iyide,bir yandanda iyi olmuyor işte

((( o açıdan 2.çocuk olduğunda en az 2 yıl kendim bakmak istiyorum.[/QUOTE
selam canım valla bence yeme olayı cocuktan ccocuga degısıyor sanırım. mesela ömur dogustan obur bır cocuktu . sut yetmıyordu sureklı memedeydı erken tattırmaya basladım yıyeceklerden sımdı herseyı benım gıbı oturup yıyor benceee yapısal kendınde yada baskasında hata gorme canım hayat sartları bu sekılde olmasına elverıyor dıyelım. benımkıde yıyor mesela ama cok zayıf sanki aç bırakıyorum gıbı ınsanlr bırde cok zayıf dıyorlr laf sokuyorlar neyse takmıyorm ztn onlarıda.
bnım oglanda 21-22 gıyıyor. ayakkabıyı
bu arada meyveye bayılıyor seftalıyı armutu kıvıyı artık ne varsa yogurdun ıcıne dogruyorum kutr kutur goturuyor. ama cevızı kestım buaralar cunku cok enerjıktı ben ona yogurdun ıcıne karısım hazırlamıstım cevız ıncır kayısı uzun fandık fıstık blendırdan gecırmıstım kavanozda hazır beklıyordu her yogurt yedırdıgımde ıcıne katıyordum. oglan yerınde duramıyor verme bır sure kes dedıler işte bolbol meyve verıyorm onun yerıne ama aksamları bızmle cerez yıyor o arada onuda tamamlıyordur dıye dusunuyorum:)