2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Tuvalet eğitimine başlayan var mı acaba? Benim kuzu da 10-15 tane bildiği kelime var. Onları günde on defa söylüyor. Ambulans didiyoo, bebeek vaaa.. gibii..

Merhaba kızlar.bende hamilelik günlerinde takılırım bu topice. benim oğlanda duydugu her kelimeyi tekrar ediyor çok dilli olacak Masallah. ve 2 kelimelik cümleler kuruyor arada 3kelimeelikte kurduğu oluyor. Bu arada kızlar ben 2.yi düşünmeye başladım. Aralarında 3 yas olsun istiyorum. Sizde dusunuyormusunuz?

slm kızlar bende cok ugramıyrm buralaraaa baska topiclerdeyım benımde oglum baya konusuyor artık derdını anltıyor ... gecen gunn babacımm gel beraber yatalım dedı cok guldukk dunde dıyorkı karnn acmı dıyoruzzz karnını tutyor vallaahı ttok dıyor bu yemınlı konusmayı nerdn ogrendı bılmıyorum hehe unutturmak lazm:):)

Merhaba kızlar.bende hamilelik günlerinde takılırım bu topice. benim oğlanda duydugu her kelimeyi tekrar ediyor çok dilli olacak Masallah. ve 2 kelimelik cümleler kuruyor arada 3kelimeelikte kurduğu oluyor. Bu arada kızlar ben 2.yi düşünmeye başladım. Aralarında 3 yas olsun istiyorum. Sizde dusunuyormusunuz?

canım bende istiyorum aslında ancak şu dönem maddi acıdan cok uygun değiliz o yuzden 1 yıl ertelemeye karar verdık.efe ye kardes gelir inş düşünüyorsan cok gec kalma derim :)

canım bende istiyorum aslında ancak şu dönem maddi acıdan cok uygun değiliz o yuzden 1 yıl ertelemeye karar verdık.efe ye kardes gelir inş düşünüyorsan cok gec kalma derim :)

Canım bizde maddi acıdan hiç uygun değiliz ev kredisi ödüyoruz . Ancak oğluma annem bakıyor . O bakarken 2. Olsun diyoruz. Tabi dogum Nisan Mayıs'a gelmek şartı ile. Hayırlısı bakalım.bu sene olmazsa seneye:49:

Canım bizde maddi acıdan hiç uygun değiliz ev kredisi ödüyoruz . Ancak oğluma annem bakıyor . O bakarken 2. Olsun diyoruz. Tabi dogum Nisan Mayıs'a gelmek şartı ile. Hayırlısı bakalım.bu sene olmazsa seneye:49:

bende ev kredısı ödüyorum canım kızımada annem bakıyor ama 2.bebekte ücretsiz izin alamk istiyorum ikisini anneme bırakmak istemiyorum 1 yıl izin alırsam kızım anaokuluna başlar onu yanımda götürürüm bebeğide anneme veririm diye düşünüyorum

bende ev kredısı ödüyorum canım kızımada annem bakıyor ama 2.bebekte ücretsiz izin alamk istiyorum ikisini anneme bırakmak istemiyorum 1 yıl izin alırsam kızım anaokuluna başlar onu yanımda götürürüm bebeğide anneme veririm diye düşünüyorum

Benim annem 2. yi bizden çok istiyor. Bana yük olmaz diyor:21: onceden ücretsiz izin çok isterdim. Ama ücretsiz izin alanlar çok sıkıntılı cocuklar. Hayırlısı tatlım

slm kızlar benim cadı kızımda -çok fena kök söktürüyo bana resmen çok sinirli

l
kızım atma hayır diyorum sinirlendimi elindeki ne varsa fırlatıyo bardak falan kırıyo büyük kızımda hiiç süs eşyası falan kaldırmadım ortadan bu minik hep karıştırayım derdinde nası bi sizinde böyledurumlarınnız oluyomu nası tepki veriyosunuz

slm kızlar benim cadı kızımda -çok fena kök söktürüyo bana resmen çok sinirli

l
kızım atma hayır diyorum sinirlendimi elindeki ne varsa fırlatıyo bardak falan kırıyo büyük kızımda hiiç süs eşyası falan kaldırmadım ortadan bu minik hep karıştırayım derdinde nası bi sizinde böyledurumlarınnız oluyomu nası tepki veriyosunuz

canım donem olarak suan hayırların anlam bulmadıgı zamanı yasıyoruz ben genelde bu tur durumlarda dıkkatını baska yone cekmeyı denıyorum (kırma huyumuz yok ) bir de neyi yapma dersek onu yapıyorlar hayır yapma yerıne bunu ben cok sevıyorum kırılırsa cok üzülürüm diyorum mesela

canım donem olarak suan hayırların anlam bulmadıgı zamanı yasıyoruz ben genelde bu tur durumlarda dıkkatını baska yone cekmeyı denıyorum (kırma huyumuz yok ) bir de neyi yapma dersek onu yapıyorlar hayır yapma yerıne bunu ben cok sevıyorum kırılırsa cok üzülürüm diyorum mesela

SAoOL bide öşe deneyeyim sabır isteyen dönem 2 çocuk olunca zor babamızda çok yoğun maesef ev cocuklaar benim sırtımda bazen dayanamıyorum ama canları sağolsun yaza daha da rahatlarız hergün bişeyler öğreniyolar

MERHABA GÜZEL ANNELER.:nazar::nazar:
BİRÇOK ANNEMİZ KULLANDIĞI VE KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ ÇİN MALI OLMADIĞINI-BPA İÇERMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ BEBEK ÜRÜNLERİNİ SEÇTİ.
SİZ DE GÖRMEK VE ÇEVRENİZDEN KALİTELİ OLDUĞUNU DUYDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SEÇİM YAPMAK İÇİN ANKETE OY VERİN.SİZDEN SONRAKİ ANNELERE FİKİR VERMİŞ OLURSUNUZ.BENİM GİBİ İLK BEBEĞİ OLACAK ÖNERİYE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK ANNE VAR.FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ KIZLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN.BEBİŞLERİNİZLE MUTLU GÜNLERE
:119: :49: :119:

EN KALİTELİ BEBEK DETERJANI
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520429-kaliteli-bebek-deterjani.html

EN KALİTELİ BİBERON
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

EN KALİTELİ EMZİK
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...niz-almayi-dusunuyorsunuz-2.html#post24118612

Kızlar çocukları ne zaman kreşe vereceksiniz, ya da verdiniz mi?
Ben kızımı evde tutamıyorum..
2 yaş çok mu erken acaba?

Kızlar çocukları ne zaman kreşe vereceksiniz, ya da verdiniz mi?
Ben kızımı evde tutamıyorum..
2 yaş çok mu erken acaba?

ben oglumu mecburı sebeblerden 1.5 yasda verdım ılk 3 hafta aglayark gıttı ama sonra 1 ay sonnda tamamen alısmıs olduu... cokda memnunnm artık olgumu evd eotursam bılee tutamamm hergun gıtmek ıstyr ccunku cok sosyal orda cocuklarr. ben en azndn yarm gunde olsa ımkanlr dahılınde verılmesı taraftarym tabıkı bıcok kısı bunu mantıklı bulmuyor onlşarada saygı duyuyorum. ama oglum her konuda kendını gelstırdıı konusabılıyor derdıını anlatabılıyor.yemegını yıyebılıyor. oyun oynayabılyr paylasımı vs vs. sonucta sımdıkı cocuklar daha farklııı enerjılerıı fazla gelıyor.. eger ımkanınn varsaa yarm gunde olsa baslat derım ben suan oglum 22 aylık

Benim kızımda suanda 22 aylık, yazın bende vermek istiyorum bakalım ne olacak.
Peki güneşim ağladığında ne yapıyordun, yani nasıl ikna ettin gitmesi icin?

ben oglumu mecburı sebeblerden 1.5 yasda verdım ılk 3 hafta aglayark gıttı ama sonra 1 ay sonnda tamamen alısmıs olduu... cokda memnunnm artık olgumu evd eotursam bılee tutamamm hergun gıtmek ıstyr ccunku cok sosyal orda cocuklarr. ben en azndn yarm gunde olsa ımkanlr dahılınde verılmesı taraftarym tabıkı bıcok kısı bunu mantıklı bulmuyor onlşarada saygı duyuyorum. ama oglum her konuda kendını gelstırdıı konusabılıyor derdıını anlatabılıyor.yemegını yıyebılıyor. oyun oynayabılyr paylasımı vs vs. sonucta sımdıkı cocuklar daha farklııı enerjılerıı fazla gelıyor.. eger ımkanınn varsaa yarm gunde olsa baslat derım ben suan oglum 22 aylık

PEKİ KIZLAR benim oğlum 22 aylık onu memden kestim sizce erken mi oldu sizde durumlar nasıl emzirmeye devam ediyor musunuz?

PEKİ KIZLAR benim oğlum 22 aylık onu memeden kestim sizce erken mi oldu sizde durumlar nasıl emzirmeye devam ediyor musunuz?

Erkenfalan değil canim bende 20 aylıkların bıraktım suanda tuvalet egitimine başladık bugün 3. Gunümüz zor biraz ama basaricaz..

YAAA SOLEEE AGLASADAA BIRAKIYORDUMM ZTN ogretmenlerı gonderıyrdu benı alısması ıcn gıtmenz lazm sız burdykenn aglamya devam eder dıye ılk gunler erken aldık yarm gun durdu falan derkn 3 hafta sonunda basarabıldk hıc aglamdnn gıtmeyı suan gayet mutlu kresteee gıtmedıgı gunlr arkdslrınınn ısımlerını sayılklıyor...

yanı bırazzzz kuvvetlı olacksnn o agldıgnda dayanabılmelısn onn aglamsınaaaa...(:

bende 1.5 yasta memedn kesıtm cok zayıf dustugm ıcın ve yemege bırzz agrlık vermk ıcınnn. 2 yas ıdeal memedn kesmek ıçin

zasa bızmdee okulda sanrm o egıtımı almaya baslams olackkı dun kakam geldı deıd ve vc ye oturdu:):)

Back
X