2010 haziran annelerinden adet olanlar...

Keşke bende adet olsam belki göbeğim iner ya (

boşa ümitlenme canım adet olmayla alakası yok göbeğin, benim göbek de duruyo ben adet oldum hem de 45. günde ve sonrasında yaklaşık 1 ay arayla devam ediyo düzenli sayılır yani, göbek yerinde ama daha 12 kilom var benim, 27 kilo aldım 12 kaldı diyet yapmıyorum sütümüz az diye bir umut bu kiloları verirsem belki göbek gider ???? bu konuda fikri olan sempatiksalakcinni

kızlar ıkıncı adetınızı oldunuz mu

3. bile oldum sempatiksalakcinni

Ben de olmadım hala . Bugün 4.ayımız bitti. Arkadaşımın 8. ayı bitti hala tık yok... Olsak da rahatlasak ya..

bende sadece emziriyorum ve daha olmadım,ama olmak istiyorum,özledim valla,bide kendimi şişmiş gibi hissediyorum

benimde bu ay oldu.normalinden daha uzun sürdü vede cok geldi.ama insan rahatliyor.gelmeden önce üzerimde bayagi bir gerginlik vardi,hafiften göbekde gitti

ben geçen ay biraz oldum bugün de ikinci kez olur gibiyim walla unutmuşuz bu ritüeli hahahahaha:teytey:

ben de ikinci adetimi gününde oldum. benim gibi adert düzensizliği olan biri için güzel bişey günü gününe adet olmak.

bende 55.gün falan olmuştum . sonrada düzenli oldu. 28-29 günde 1 ama bazen miktarları çok oldu özellikle bu ayki. emziriyorumda. ama annemin emzirmeyi bırakana kadar olmazmış. hatta o bu şekilde korunurmuş o yüzden benim dışımda bütün kardeşler arasında 3 yaş var hep 2 yıl emzirmiş bence kişiye göre değişiyo

bende bebegım 4.5 aylıkken adet oldum bıarada kanama geldı ama adet dııl demstı doktor.
ama adet oldugum hafta anıden gobegım ındı ve zayflamaya basladım.

bu arada benim bebegim de 6 aylık daha olmadım dört gözle bekliyodum zayıflarım umuduyla dogumdan sora hiç kilo veremedim malesef umudum işe başlayınca artık napalım

benım bebegım 5 aylık ben oglum 3.5 aylıkkken regl oldum ve genelde duzensız olabılır dendı ama 30 gun sonra tekrar oldum sanırım artık devam eder.

Son düzenleme:
bende hala adet olmadım ne zamn olacağım bilmem.Hala emziriyorum ama ek gıdalarada başladık.Ve şu şiş göbek iner umarım

kızlar benmde ılkdefa adetım cok uzun sürdü 7 gün sizlerdede öle oldumu benm en fazla 5 gun surerdıkı odaa 3 gunde bıterdı 4.5 gun sadece damla damla olrduu yanı kendımı bıldım bılelı

en sonunda ben de oldum kızlarrr... :) 6. ayımız dolacak bizim de ... bakalım inşallah benim de iner şişliklerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…