2010 haziran annelerinden adet olanlar...

kızlar ben 40 gün oldum hergün bir damla olsun oldu sonra da düzenli her ay oldum ben bilmiyodum böyle bi şey olduğunu

çok şükür bende adet oldum bugün kaç gündür karnımda inanılmaz kaslmalar vardı demek bunun içinmiş inşallah rahatlarım

ilk 2 ay düzeliydi, tam gününde geldi. gegçen ay 10 gün gecikti. bu ay da 4gün geçti hala olmadım. ya düzenli gelsin artık ya. dogumdan önce bıkmıştm bu düzensizlikten. doğurdm yine düzensiz

Bende sonunda olduuuuuuuuummmmmmmmm
tam da 6. ay doldu öyle oldu.ama sanki dikişlerde hafif sızı var gibi bana mı öyle geliyo

kızlar adet olanlara soruyorum.adetınzde cogalma varmı eskıye goreee benm 3-5 gun suren adetım 7gune cıktı ve youn oluyor eskıdn 3 gun youn olrdu sonrasnda damladamalr sımdı ped yetştıremıyorum gıbı bişi

gözün aydın canım
:79:

Sağol canım.İnsan 15 ay olmadıktan sonra seviniyor:82:

Canım ben ilk kez oldum ama normaldir belki benim şu anda çok yoğun ama çok ağrılı değil.Dün nöbet bile tuttum

Sağol canım.İnsan 15 ay olmadıktan sonra seviniyor:82:

Canım ben ilk kez oldum ama normaldir belki benim şu anda çok yoğun ama çok ağrılı değil.Dün nöbet bile tuttum

ay valla benm agrımda cok oldu ama benm bu dogmdn sonra 3. adet olusm yafsss:) norml belkdıe

ben eskiye rağmen hiç olmadım eskiden daha yoğundu şimdi ise yok gibi 3 gün sürdü 4. gün leke bile yok
aslında yoğun olsun istiyorum ama olmuyo
ağrım falanda olmadı şükür eskiden kıvrım kıvrım kıvranırdım ağrıdan

ya benmde cok agrım olurdu evlenmedn once kıst tedavısı gordumagrım baya azlmıstı sımdı yıne öle agrılı gecrdım cok felakt
untmstm agrılı gunlerıı... Gerckten zormusss inş böle devame tmezzz bugn 4.gunum tam gaz devamm ped yetıştıremıyorum alla allaa

ya kızlar ben 40 ım çıktı 1 hafta sonra adet oldum 6.aya kadarda günü günü geldi bu ay 1 damla geldi ayın 23 ünde hala tık yok.sizce normalmi ya artık endişeleniyorum :18:

adet oldum çook şükür 1 hafta gecikmeli oldu en azında stresim gitti ohhh

merhaba kızlar:82:
bende adet oldum hem:82:de ağrısız sızısız.eskiden sancıdan yerlerde kıvranırdım.
veeeeeeee karnımın şişi indi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…