2010 Haziran bebişlerinin cicileri

kızlar bu avatarımdaki patişleride ben ördüm nasıl olmuş ilk yapışım ama başarılı sanırım öbür bebişimde belli olsun onada yapıcam

kızlar bu avatarımdaki patişleride ben ördüm nasıl olmuş ilk yapışım ama başarılı sanırım öbür bebişimde belli olsun onada yapıcam

eline emeğine sağlık çok çok güzel patikk bayıldımmm güle güle kullansınn bebişinn

pic1635.jpg

bu da kızıma yaptığım yeni patik. çiçek modeli biraz dandik oldu kusuruma bakmayınsempatiksalakcinni

çok güzel olmuş canımmmmm

archi patik süppeerrr olmus kızzz

sağol özgecim. kendimi çok fena örgüye verdim bu aralar. allah sonumu hayır etsin sempatiksalakcinni

çok güzel olmuş. bende bu modelden yapmıştım çok hoş duruyor.

çok güzel olmuş canımmmmm

sağol canm opuyorumnanaktan

hpim0980.jpg

bu da elhamra teyzemizin verdiği tarif üzerine yaptığım patik.teşekkürler elhamraa.s.
afiyet bal şeker olsun yofrumm
kuzu çok güsel olmus buuu..
elifzelimin mi buuu
nevet bebişkomunzemuszemus

kısss elhamraa oglusumu dogurur dogurmaz buda kız ıcın hemen calısmalara baslıycam senın yuzundennnkaydirigubbakcemile3

40ın çıksın hemen başla kız çalışmalara patikler benden vallakaydirigubbakcemile5

aaaa ne yeteneksizim yaaaaaaaaaaaaaa ben cakit bile bulamıyorum yapmayaaaaaaa çok kıskanıyorum sizimafoldumben

havalar soğuyunca herkes patiklere başladı kaydirigubbakcemile3
ben bi patiktir gidiyom ya hayırlısı kızlarkaydirigubbakcemile3
çok tatlı bişi bu ya..allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin..benide gaza getirdiniz örgü örmeye başladım inşallah başarırım :):)
sağol canımcım
başla valla başla sende

aaaa ne yeteneksizim yaaaaaaaaaaaaaa ben cakit bile bulamıyorum yapmayaaaaaaa çok kıskanıyorum sizimafoldumben

uklam aslında
şöle kolayca bi örneği netten baka baka yapsan
olur be belkim
herkes ole başlıyo:hulya:

bende yeteneksinizim ama öğrencem inat ettim annem harıl harıl öğretmeye calısıyo :D bakalım nasıl bişi çıkıcaj ortaya dünden beri yapıyorum bi patik :D

Back
X