Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu avatarımdaki patişleride ben ördüm nasıl olmuş ilk yapışım ama başarılı sanırım öbür bebişimde belli olsun onada yapıcam
![]()
bu da kızıma yaptığım yeni patik. çiçek modeli biraz dandik oldu kusuruma bakmayınsempatiksalakcinni
archi patik süppeerrr olmus kızzz
kızlar bu avatarımdaki patişleride ben ördüm nasıl olmuş ilk yapışım ama başarılı sanırım öbür bebişimde belli olsun onada yapıcam
çok güzel olmuş canımmmmm
afiyet bal şeker olsun yofrumm![]()
bu da elhamra teyzemizin verdiği tarif üzerine yaptığım patik.teşekkürler elhamraa.s.
nevet bebişkomunzemuszemuskuzu çok güsel olmus buuu..
elifzelimin mi buuu
kısss elhamraa oglusumu dogurur dogurmaz buda kız ıcın hemen calısmalara baslıycam senın yuzundennnkaydirigubbakcemile3
özgeee
çok kıskandım yağmurun cicilerini yaaamafoldumben
Allah giydirmeyi nasib etsin inşallah yağmurumusa
bu nasıl olmuş
![]()
ben bi patiktir gidiyom ya hayırlısı kızlarkaydirigubbakcemile3havalar soğuyunca herkes patiklere başladı kaydirigubbakcemile3
sağol canımcımçok tatlı bişi bu ya..allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin..benide gaza getirdiniz örgü örmeye başladım inşallah başarırım :):)
aaaa ne yeteneksizim yaaaaaaaaaaaaaa ben cakit bile bulamıyorum yapmayaaaaaaa çok kıskanıyorum sizimafoldumben
aaaa ne yeteneksizim yaaaaaaaaaaaaaa ben cakit bile bulamıyorum yapmayaaaaaaa çok kıskanıyorum sizimafoldumben
ooooooooooooooooo topiği almış bir patik örgüsü ne güzel ya yaptığınız patikler maşallah kızlar size.