2010 Haziran bebişlerinin cicileri

Denemeee
4338.jpg

ay ben o patikleri hele ayy yerim yerim cok sekerlerr

Pembiş masalım sağoll hepimizinkiler çok cici
Allahım sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin hepimizee

canım benim amiiiinnn insallah.benim cicilerin hemen hemen hepsini annem aldı ve ondalar.bende sadece tek bi badi ve tulum var cinsiyet ctsi kesinleşti daha ve ben henüz bebeğime hiçbir şey almadım tulumu da arkadasım almıs kaydirigubbakcemile3

Ay ne hoş canım ya :1rolleyes: Herkes bi ucundan tutsa hem sana da kolaylık olur
Hepsini nasıl tamamlıcam derdne düşmezsin
bizim kocişe kalsa bebek çıplak çıplak doğucak daha bi çorap almadı kızına alsanaalsanasmile
Ananemiz ıstda bize kimse bişi almıyo :mymeka:
canım benim amiiiinnn insallah.benim cicilerin hemen hemen hepsini annem aldı ve ondalar.bende sadece tek bi badi ve tulum var cinsiyet ctsi kesinleşti daha ve ben henüz bebeğime hiçbir şey almadım tulumu da arkadasım almıs kaydirigubbakcemile3

Ay ne hoş canım ya :1rolleyes: Herkes bi ucundan tutsa hem sana da kolaylık olur
Hepsini nasıl tamamlıcam derdne düşmezsin
bizim kocişe kalsa bebek çıplak çıplak doğucak daha bi çorap almadı kızına alsanaalsanasmile
Ananemiz İstda bize kimse bişi almıyo :mymeka:

benim de annem alıyor canım bir tek baska da alan yok babannemiz daha bir tek pijama takımı almış akannehir herseyde eli çok ağırdır saolsun hediye almakta da kaydirigubbakcemile3 annem 2 koca hurç dolusu esya almıs o sadece 1 takım pijama bir de gittiğimde bana gösteriyor cok mühim bişeymiş gibi gülesim geldi hoş o da bişey ama anneminkilerden sonra o kdr bol çeşit renk renk patikler önlükler badiler vs.vs.tek pijama takımına çoook mutlu olmuş gibi yapamadım ben dee kaydirigubbakcemile3

benimde daha alacaklarım vardı ama bugün babannemiz aradı alışveriş yapmış kızıma bende şaşırdım ama gerçek.

battaniye-yorgan-yastık-12 tane takım falan almış- pijama takımı-havlu-bornoz -atlet külot-hastane çıkışı almışda almış maşallah şu an burda değil bende daha görmedim meraktanda ölüyorum. bende kıyafet almıyacam artık. araç gereçlerini, bakım ürünlerini nevresim takımı falan onları alırım artık

stella ve diğer arkadaşlar hepsi çok şeker güle güle sağlıcakla ve mutlu günlerde giysinler inşallah

Sağolun teyzeleri hepimzinki ii günlerde giyer inş. :Saruboceq:

buna benzer bir yelek örmeye çalışacağım bende becerebilirsem hfta sonu
hepsi çok güzeller cosmom güle güle giysin bebişin

şimdi görebildim cosmopoli bebişinin kıyafetleri çok şeker güle güle giydirmek nasip etsin canım

Back
X