2010 Haziran bebişlerinin cicileri

mexecim hepsi çok güzel
güle güle kullansın oğluşun
bebek arabasını nerden kaça aldınız canım markası nedir?

mexecim hepsi çok güzel
güle güle kullansın oğluşun
bebek arabasını nerden kaça aldınız canım markası nedir?

Canım çok teşekkürler :)

Bebek arabası bebe comfort loola modeli arabanın fiyatı 599 TL ama 2010 modelleri sadece kumaş renkleri farklı 726 TL :) Ana kucağının fiyatıda 369 TL diye hatırlıyorum bunda 2010 model renklerden almak zorunda kaldık zaten fiyatta fark etmiyordu ikisini takım alınca %10 indirim yaptılar birde oradan alışverişte 1000 TL yi geçerse aldığın ürün peşinde %10 3 taksitte %5 parapuan kazanıyordun . :) Bugüne kadar aldığımız en iyi teklifti bu araba için eşimde dayanamadı aldı. Kızıltoprakta ki joker magazasından aldık canım

mexe canım arabanız ana kucağınız çok güzelmiş..güle güle kullanın yavru kuşunla...

cicilerde harika...

mexe canım arabanız ana kucağınız çok güzelmiş..güle güle kullanın yavru kuşunla...

cicilerde harika...

Maxelina bayıldım o çıtçıtlılara ama yaaaaaaaaaaaa Allahım sağlıklı gunlerde gyrdmeyi nasip etsn

mex hepsi çok güzel güle güle giysin meleğin

Kızlar çok teşekkür ederim :) hepinizin beğenmesi beni çok mutlu etti :) Daha güzelleri inşallah sizin bebişlerinizn olur.

Guzel gunlerde kullan..mexelinamislina..cok begendim...atarsin bebisi yazin ohhh tertemiz havada gezersiniz artik

mexelinacım hepsi çok güzel güle güle kullan.
arabanda çok kullanışlı duruyor .

Son düzenleme:
beşik olarak da bebefix net sitesinden
beşik+uyku seti+yatak+cibinlik demiri+ cibinlik =300 tl =) ve ücretsiz kargo.
belis mobilyanın bu setini sipariş verdim. çocuk odamda gardolabım var tek beşik aldım.
renk olarak mavi tercih ettik. beşiği, uyku setini belis mobilyada gittim gördüm.
mobilyanın kulplarını değiştiricem. sallanır asansörlü 2 yıl garanti veriyorlar. bizim için yeterli.

Son düzenleme:

mexelinacım hepsi çok güzel güle güle kullan.
arabanda çok kullanışlı duruyor .
Çok teşekkürler canım :) arkadaşımızın 4 yaşında oğluda yanımızdaydı onu bindirdik gezdirmek için çocukla bile kullanması çok rahat gibi geldi bize zaten ben bunu çok beğeniyordum fiyatıda inince dayanamadı babamız hemen aldı :)

Günaydın kızlar hafta sonu eşim artık dayanamadı ve sonunda bebek arabamızı aldık :) arabayı salı günü teslim edecekler ana kucağımızı aldık geldik :)

Ben bayıldım buna ya bende böyle istiyorum maxi cosi ve chiccoda baktım hepsi 1200 civarı bu kaça geldi sana canım tam olarak fiyatı CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…