Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mexecim hepsi çok güzel
güle güle kullansın oğluşun
bebek arabasını nerden kaça aldınız canım markası nedir?
mexe canım arabanız ana kucağınız çok güzelmiş..güle güle kullanın yavru kuşunla...
cicilerde harika...
Maxelina bayıldım o çıtçıtlılara ama yaaaaaaaaaaaa Allahım sağlıklı gunlerde gyrdmeyi nasip etsn
mex hepsi çok güzel güle güle giysin meleğin
mex hepsi çok güzel sağlıcakla güzel günlerde kullanın inşallahhhhhhh
Teşekkürler Canım daha iileri sizin olsun Evet canım set yanlız ana kucağını arabaya takarken diğer hamağı kaldırıyorsun sonra ana kucağını takıyorsun
Buradaki gibi duruyor :)
![]()
Teşekkürler canım :) arabanın fiyatı 599 TL ama 2010 modelleri sadece kumaş renkleri farklı 726 TL :) Ana kucağının fiyatıda 369 TL diye hatırlıyorum bunda 2010 model renklerden almak zorunda kaldık zaten fiyatta fark etmiyordu ikisini takım alınca %10 indirim yaptılar birde oradan alışverişte 1000 TL yi geçerse aldığın ürün peşinde %10 3 taksitte %5 parapuan kazanıyordun . :) Eşimde dayanamadı aldı bugüne kadar aldığımız en iyi teklifti bu araba için
Teşekkürler Canım daha iileri sizin olsun Evet canım set yanlız ana kucağını arabaya takarken diğer hamağı kaldırıyorsun sonra ana kucağını takıyorsun
![]()
tekrar iyi günlerde kullanmanı dilerim..
benim almayı düşündüğüm sete benziyo canım çok kullanışlı oluyo bu tip arabalar.
özellikle arka lastikleri havalı ve amortisörlü olursa kullanımı çok kolay oluyor bildiğim kadarıyla. benim arabam da set halinde şu olacak büyük ihtimalle;
![]()
benim almayı düşündüğüm renk;
![]()
şu şekilde katlanıyo;
![]()
anakucağı, portbebe ve puseti ayrı parçalar. hepsi takılıp çıkarılabiliyo ve çıkarılıp katlanılıyo.
tekrar iyi günlerde kullanmanı dilerim..
benim almayı düşündüğüm sete benziyo canım çok kullanışlı oluyo bu tip arabalar.
özellikle arka lastikleri havalı ve amortisörlü olursa kullanımı çok kolay oluyor bildiğim kadarıyla. benim arabam da set halinde şu olacak büyük ihtimalle;
benim almayı düşündüğüm renk;
[şu şekilde katlanıyo;
[anakucağı, portbebe ve puseti ayrı parçalar. hepsi takılıp çıkarılabiliyo ve çıkarılıp katlanılıyo.
Çok güzelmiş canım istediğim araba ben port bebe almadım nedense gerek duymadım nasıl olsa ana kucağı olacak diye
beşik olarak da bebefix net sitesinden
beşik+uyku seti+yatak+cibinlik demiri+ cibinlik =300 tl =) ve ücretsiz kargo.
belis mobilyanın bu setini sipariş verdim. çocuk odamda gardolabım var tek beşik aldım.
renk olarak mavi tercih ettik. beşiği, uyku setini belis mobilyada gittim gördüm.
mobilyanın kulplarını değiştiricem. sallanır asansörlü 2 yıl garanti veriyorlar. bizim için yeterli..
Bebişinin yatağıda çok güzelmiş canım ii günlerde kullansın :) biz daha oda falan yaptıramıyoruz ama beğendik odasını inşallah mayıs gibi falan almış olacağız sanırım
Çok teşekkürler canım :) arkadaşımızın 4 yaşında oğluda yanımızdaydı onu bindirdik gezdirmek için çocukla bile kullanması çok rahat gibi geldi bize zaten ben bunu çok beğeniyordum fiyatıda inince dayanamadı babamız hemen aldı :)mexelinacım hepsi çok güzel güle güle kullan.
arabanda çok kullanışlı duruyor .
Çok güzelmiş canım istediğim araba ben port bebe almadım nedense gerek duymadım nasıl olsa ana kucağı olacak diye
Bebişinin yatağıda çok güzelmiş canım ii günlerde kullansın :) biz daha oda falan yaptıramıyoruz ama beğendik odasını inşallah mayıs gibi falan almış olacağız sanırım
teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla kucağımızda görmek ciciklerini kullanmak nasip olıur.
canım benimki hem takıma dahildi hem de ilk 6 ay özellikle ana kucağında 2.5 saatten fazla oturması zararlı olduğu için daha sağlıklı geldi bana. sette olmasaydı ayrıca 400 lira verip almazdım o ayrı.
benim aldığım set almanyadan gelecek.mağaza satış fiyatı 549 euro ben 285 e alıyorum yani 650 falan yapıyıo. tamamen avrupa üretim olması da tercih nedenlerimden biri oldu.
teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla kucağımızda görmek ciciklerini kullanmak nasip olıur.
canım benimki hem takıma dahildi hem de ilk 6 ay özellikle ana kucağında 2.5 saatten fazla oturması zararlı olduğu için daha sağlıklı geldi bana. sette olmasaydı ayrıca 400 lira verip almazdım o ayrı.
benim aldığım set almanyadan gelecek.mağaza satış fiyatı 549 euro ben 285 e alıyorum yani 650 falan yapıyıo. tamamen avrupa üretim olması da tercih nedenlerimden biri oldu.
canım, bu takım hangi markanın? matrix yazıyor ama o model diye düşünüyorum.