2010 Haziran bebişlerinin cicileri

ayyy hepinizin bebişlerinize aldığı kıyafetler bir harika rabbim sağlıkla giyinmelerini nasıp etsin

ya kızlar bende 7. aya kadar hiç bir şey almayacaktım ama sizin cicileri görünce bende dayanamadım buda bizim öykümüzün ilk tulumu. ama resim çok büyük oldu bir hata yaptım ama

caspercım tulum çok tatlı ama kaç aylık için aldın?sanırım kadife almışsın ve yenidoğansa bebelerimiz yazın doğacağı için giydiremezsin sanırım..

ayyy Çınar bebeğin cicileride pek güzelmiş hele o hastane çıkışındaki minicik donu çok şirin yaaa.
İyi günlerde giysin bebişin canım.

canım çok şekerler. çınar bebek inşallah üle güle sağlıcakla giyr bu cicileri. ayyyy bide içinde düşünsenize bebişleri çok tatlı olurlar ya

benimde ilk o dikkatimi çekti. ne şeker biblo o öyle
ama ayakkabılar herşeyi gölgeledi onu da belirteyim.yerimseniben

ayyy hepinizin bebişlerinize aldığı kıyafetler bir harika rabbim sağlıkla giyinmelerini nasıp etsin

recepİvedİk ve casper
İkİnİzİn cİcİlerİ de Çok Şİrİn gÜle gÜle gİysİnler İnŞallah

çok teşekkür ederim kızlar buyrunnnnnnnnn

ayy canım ya çok tatlı bunlar umarım sağlı bi şekilde kucagına alırsın.bende daha bişi almadım cinsiyeti belli değil....

buyrun arkadaşlar buda oğluşuma Yasir'ime ördüğüm patiklerr opuyorumnanaktan
örneğini alabilirsinizz :lepi:

Son düzenleme:
bende örneğini bi siteden aldım canım..
alttan başlanıyor 30 ilmekten haroşo olarak ördüm
ön kısmınıda düz ördüm annen bakınca anlar zaten
anlamadığı bi yer olursa sorarsın canım yardımcı olurum seve seve opuyorumnanaktan

kız sitedede anlatılmamıştı zaten aynı böyle resim koymuşlardı
ben resme baka baka çıkardım örneği
iyi anlarım elişiden :hulya:
eğer yapamazsanız ben sana yapar yollarımm meraklanmaopuyorumnanaktan

kızlar yılbaşı hediyem qeldiiiiiiiiiiiii delikafadulden
işte cosmopoli nin yasir'ime aldığı yılbaşı hediyesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…