2010 Haziran bebişlerinin cicileri

aa buarada kızlar siz üzerinde "içerden yeni çıktım" yazan tişörtler yaptırdınızya 15 liraya falan..ben onun aynısını giresundan 4 liraya aldım haftasonu..çevrenize iyi bakın haa..zaten olan şeylere gereksiz para vermeyin..

Kızlarr.. dün bebişimin dayısı bize ciciler aldı..delikafaduldenopuyorumnanaktan
sizinle paylaşmak istedim..
işte buyrun cicilerimiz..

bunlarda içlik ve pijama takımlarımız..

evet yaa bende hayal edemiorum bile
canım oğluşum qiyicek bunları oy annesinin herşeyi o yaa =)

Efendiler ve Ey Millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.

Son düzenleme:
evet olurlaarrr.. olmasalar da biz oldururuuzzzzz kaydirigubbakcemile5

canım nette yok sanırım mothercare in satışı.. tam bilmiyorum ama hiç rastlamadım.. ama alışveriş merkezlerinin çoğunda var

sağol canım. dün tesadüfen mersin forum mağazasında gezerken mother&care mağazasının olduğunu gördüm şimdiye kadar dikkatimi hiç çekmemişti. bende battaniyeli takımın aynısından arkadaşıma yılbaşı hediyesi olarak aldım. bir haftaya kadar doğum yapacak oda.

yasirin ve çisemin cicileri çook tatlı... güle güle giysinler inşallah sağlıkla...
bu arada bende çektim bebişimin cicilerinin fotolarını ama koyamıyorum buraya başka bir yolu yokmu??

dun bende aradım alısverıs merkezıınde
mothercare vardı sureklı goruyordum
ama sımdı yok..
acaba kapandımı bızım burdasenağlama

evet kızlar bunlarda benim bebişimin cicileri... çok şükür ekleyebildim... amaa boyutunu küçültmeyi ne yazıkki yapamadım... böyle idare edin artık..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…