Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız olursa rekor bana geçer...
benim düğünümde takı töreninde halamve eltisi emzik,tulumlar ,şapka,çorep,önlük,ateş ölçen emzik,elbise ..falan getirmişlerdi,,,birde kız olursa bez ve beşik hariç alışverişini yapmıştım...kendi pijamam ve geceliğimpedime kadar hazırdı....kız olursa hepsi duruyor..bazı eşyalarını dağıttımama geriye kalanlar yeter..birde hediye gelenler vardı...
rekor bende sanırım herşey var :)) en çok sabırsızım geçen aralık ayında bebk odası takımını bile aldım kurlmadı ama üstünü örttük duruyor
yatağı cibinliği uyku seti hastane çıkışları sanırım 3 set var normal tulumlar zıbınlar şapka önlük ayakkabı battaniye yelekler aklınıza gelecek herşey var şu an çekmeceler doldu :)))
maşallahhhhhhhhrekor bende sanırım herşey var :)) en çok sabırsızım geçen aralık ayında bebk odası takımını bile aldım kurlmadı ama üstünü örttük duruyor
yatağı cibinliği uyku seti hastane çıkışları sanırım 3 set var normal tulumlar zıbınlar şapka önlük ayakkabı battaniye yelekler aklınıza gelecek herşey var şu an çekmeceler doldu :)))
ayy yerım onu benn..
bızımde uc aykkabımız bır corabımız , mama kasıgımız sulugumuz varr![]()
3 kısa kollu 1 uzun kollu badimiz (krem rengi), 2 ayaklı pjamamız, 1 merserize battaniyemiz
1 mama önlüğümüz, 2 li emziğimiz,1 çift kırmızı pabucumuz, 2 tane beremiz var...
akşama vakit olunca kesin ekliycem...