2010 Haziran bebişlerinin cicileri

ayyy bende almak istiyorummm :))))
hamileliğimin ilk ayı sadece bi tane uur böcekli patik aldım napim dayanamadım :)) kızda erkekte giyer düşüncesiyle. allah bebişlerimizi hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder insaallaaaaaaaah

kız olursa rekor bana geçer...
benim düğünümde takı töreninde halamve eltisi emzik,tulumlar ,şapka,çorep,önlük,ateş ölçen emzik,elbise ..falan getirmişlerdi,,,birde kız olursa bez ve beşik hariç alışverişini yapmıştım...kendi pijamam ve geceliğimpedime kadar hazırdı....kız olursa hepsi duruyor..bazı eşyalarını dağıttımama geriye kalanlar yeter..birde hediye gelenler vardı...

valla sende iyisin pek alacak bişey kalmamış aslında erkenden almak iyi oluyor yavaş yavaş herşey birikiyor hamile kalınca doktor doğum masrafları birde bebek eşyalrını birden almak bütçeyi zorlar

ben geçen sene bebek odası takımını aldım daha hamile bile değilim lila renginde mobilyası eşim ya erkek olursa diye bıraktırdı su yeşilini aldırdı hem kız hem erkek kullanır diye ama benim gönlüm onda kaldı eğer bebk kız olsun o lilayı bıraktırdığı için eşimle bi raundumuz olur artık :)

Ben geçen sene Şubat ayında başlamıştım alışverişe. ılk bebişim melek olduğu için önceleri çok korktum hatta 8. aydan önce bişi almayacağım dedim, etraftakilere de tembih ettim. Ama annem dayanamamış Şubat ayında elinde bi bavul cicilerle geldi. Eeee ondan sonra da beni kimse tutamadı.
Çok heyecanlı ve zevkli günlerdi. Bebişler güle güle giysin inşallah cicilerini...
Allahım sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah.. Alışverişi fazla ertelemeyin bence, o kadar keyifli ki... Bu keyif bir an önce yaşanmalı. Ben bi liste yapmıştım bakın belki işinize yarar...

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/255408-bebislere-ihtiyac-listesi.html

valal bende daha önce bi düşük yaptım 5 haftalık ozaman bişe almaya fırsat olmamıştı ama bu sefer 11 haftalık hamileyimm badişlerr tulumlarr felan alıyorum dayanamıyorum anem deseniz zaten aşmış durumdaa daha ortada bişe yoken bile alıyodu zaten 2 hurç yapmıştı hala almaya devam ediyo kalp atışlarını duyduk daha önce minicik spor ayakabı beyenmiştim adidasta bayılmıştım kalp atışlarını duyduk anecim gitmiş hemen almışş öyle güzelki rabbim hepimizin bebişlerini saglıkla giydirmeyi nasip etsin aldıklarını kayınvaldem daha almıyo erken oldugu için alınmıycagını düşünüyo valal ben düşünmüyorum çünki bişe olcaksa 8 aylık oldugundada aldıgımızda olabilirr ozamanda kıyafetlerr herşey kalabilir alalh korusun bebek odası bile bakmaya bşaladımm bana kalsa şimdiden alırım odasınıda zaten yazz bebişleri olcak larr bol bol çıtçıtlı badi alıyorumm minişş bacakları dışarda kalsınn öyle giydirrim inşaalhhh

al tabiki canım yaa bende daha önce 2 kere düşük yaptım bu 3.hamileliğim ama hiçte karamsar düşünmüyorum annem dün bebişime tulum almış şapkasıyla beraber onunda resmini paylaşıcam inşallah.. opuyorumnanaktan

işte buyrun kızlarr oğluşumun ilk kıyafetiiiiii opuyorumnanaktan
anneannesi dün almışş çok şeker dimiiiii :asigim:
içinde yaşam kaynağım oğluşumu hayal edemiorum yaaaaaa hihoyyyt
Annesi kurban olur onu yaradanaaaaaa:asigim::CüvCüv:
oluumunilkkyafetiannean.jpg

rekor bende sanırım herşey var :)) en çok sabırsızım geçen aralık ayında bebk odası takımını bile aldım kurlmadı ama üstünü örttük duruyor

yatağı cibinliği uyku seti hastane çıkışları sanırım 3 set var normal tulumlar zıbınlar şapka önlük ayakkabı battaniye yelekler aklınıza gelecek herşey var şu an çekmeceler doldu :)))

amanın ne yapmışsın sen öyle.
benim bebeğin 1 çöpü bile yok. 6 aylık hamile olana kadar hiçbirşey almayacağım

rekor bende sanırım herşey var :)) en çok sabırsızım geçen aralık ayında bebk odası takımını bile aldım kurlmadı ama üstünü örttük duruyor

yatağı cibinliği uyku seti hastane çıkışları sanırım 3 set var normal tulumlar zıbınlar şapka önlük ayakkabı battaniye yelekler aklınıza gelecek herşey var şu an çekmeceler doldu :)))
maşallahhhhhhhh

3 kısa kollu 1 uzun kollu badimiz (krem rengi), 2 ayaklı pjamamız, 1 merserize battaniyemiz
1 mama önlüğümüz, 2 li emziğimiz,1 çift kırmızı pabucumuz, 2 tane beremiz var...
akşama vakit olunca kesin ekliycem...

nekdr güzel ya cok zevklıdr alması heralde:D dımı sizn nekdrlk almaya basladıgınıza göre darısı basımaaa bende netten bakmakla yetınıyrm anck oda takmlrına vs

Back
X