2010 haziranda doğacak bebişlere dua

semra70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
28
0
86
41
Karaman
2010 HAZİRAN BEBİŞLERİ İÇİN DEDİM AMA TÜM BEBİŞLER İÇİN GELSİN :).BEN HERGÜN BU DUAYI OKUMAYA ÇALIŞIYORUM.HOŞUMA GİTTİĞİ İÇİN SİZİNLE DE PAYLAŞMAK İSTEDİM.:ecrin_bebek:

RABBİM,
SEVGİNİN IŞIĞI ÇOCUĞUMUN ÜZERİNDE PARLASIN.
BÜTÜN HASTALIKLARDAN VE ZARARLARDAN KORU ONU.
KÜÇÜK RUHUNDA GÜLÜCÜKLER YEŞERT VE RAHMETİNLE ONU RAHATLATKİ HUZURLU UYUSUN.
O,BENİMLE KONUŞMAK İÇİN ÇOKK KÜÇÜK.İSTEKLERİNİ VE CİLVELERİNİ İNSAN SÖZLERİNE ÇEVİRMEK ÇOK ZOR.AMA SENİN İÇİN ONUN KÜÇÜK SESLERİ BİRER DUADIR,BİLİYORUM.AĞLAMASIYLA SENDEN YARDIM İSTİYOR VE MERHAMETİN İÇİN AĞLIYOR.KÜÇÜK OLMASINA RAĞMEN SENİN YOLLARINI ÖĞRENMESİNİ SAĞLA.
BÜYÜDÜĞÜNDE SENİN SEVGİN YOLUNDA , SENİN SÖZÜNÜN REHBERLİĞİNDE YÜRÜSÜN.
ONA HAYIRLI BİR ÖMÜR NASİP ET.
YAŞLILIK ÇAĞINA GELDİĞİNDE SONSUZ SEVGİ VE MERHAMETİNİN BİLİNCİNDE , EMİN BİR SEVİNÇLE ÖLSÜN.
SENİ SEVEREK GERÇEK TEVAZU İLE İNSANLARA HİZMET EDEREK , DUA İLE YAŞASIN.
ONU SEV RABBİM.

AMİNNN.

aminnnnn.. allah kabul eder inşallah. harikasın.. çok teşekkür ederim. benim de dualarım tüm bebişlerle..

[sıze="2"]rabbim,
sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.
Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu.
Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlatki huzurlu uyusun.
O,benimle konuşmak için çokk küçük.isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.ama senin için onun küçük sesleri birer duadır,biliyorum.ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor.küçük olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.
Büyüdüğünde senin sevgin yolunda , senin sözünün rehberliğinde yürüsün.
Ona hayırlı bir ömür nasip et.
Yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde , emin bir sevinçle ölsün.
Seni severek gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek , dua ile yaşasın.
Onu sev rabbim.

Aminnn.
[/sıze]

aminnnnnnnnnnnnnn
rabbim dualarınızı kabul etsin
meleklerini meleklerimizin üzerinden eksik etmesin inşallahh

amin yarabbim sen kabul et doğru yollumuzdan ayırma beraberimizdede evlatlarımızısen hayırlı eyle

amin canım çok güzel bir dua bu ALLAH razı olsun yazıcam bunu.

Back
X