Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ikizdir canım ya da kendliğinden kaybolur seninki.tabii Allah en doğrusunu bilir.maalesef o olayı hatırlamak istemiyorum ama dediğin gibi oldu.
serkaj olayını doktorun mu söylüyor vajinal bakıp?yani nasıl karar veriliyor?birde kan pıhtılaşması ya da bazı horman testleri yaptırdınız mı kızlar?
benden genel kan ve idrar testi istemişti,kapsamli olanından.5 tüp falan kan vermiştim.ama doktoruma pıhtılaşma testini sorduğumda onu yapmadık dedi.ben yapılmasını istediğimi söyledim o da olur dedi.bişey sorcam bu serklaj nasıl bir işlem biraz anlatır mısın?bende yaptırmayı düşünüyorum.birde kaçıncı hamilelik haftasında yapılıyor?
bilgi için çok sağol,bende biraz araştırdım internetten.daha basit bir işlem sanıyordum ama ameliyatmış.ayrıca narkoz zararlı değil mi?birde ben 14.haftadayım.sanırım süreyi geçirdim.
birde firdos eğer üçüncüsü sonlanacak olursa bu işlem nasıl oluyo?kanama falan oluyo mu?