2010 Kasım Anne Adayları Haydi Buyrun!!!

E.G.E

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
435
14
98
Bursa
Merhabalar 2010 yılı kasım ayı anneleri buradan güzel bir hamilelik dönemi geçirmek dileğiyle.........

kasım ayı burda ne arıyor canım anlıyamadım sen kasım ayına açsan iyi olur bence

eylul annelerı topiğinde acılmıs konunuz. doğru yeri burası. güzel sağlıklı bir hamilelik dilerim.

kasım annelerinin gelmesine biraz daha zaman yokmu yani daha melekler yola bile çıkmamıştır yaw :CüvCüv:

evet biraz erken olmuş bende şaşırdım görünce ama az kaldı gelmelerine kaydirigubbakcemile2

Bence de biraz erken olmuş.Hayırlı olsun,2010 Kasım Annesi Adayları hoşgelsinler inşallah a.s.

2010 sayfasi da acilmis.
Rabbim bu sayfaya giren herkese saglicakla bebelerini kucaklamayi nasip etsin insallah.a.s.

henüz olusma asamasinda kasim bebekleri
bidahaki ay hepsi dökülür
güzel hamilelikler, güzel paylasimlar diliyorum yeni kasim annelerine
hepniz saglikla alin bebeklerinizi kucaklariniza

ayy bi tuhaf oldum bu topici görünce ama bayaa erken benim satım 29 ocaktı herşeyden habersizdim bilmiyorumkismile
vay beee 1 yıl geçmiş adet olmayalııı delikafadulden
inş. bizimki gibi güzel arkadaşlıklar kurup huzurlu ve rahat bir hamilelik dönemi geçirirsiniiiz

herkese şimdiden hayırlı olsun kasım topiği ayyy zamn ne çabuk geçiyo daha dün biz okuyorduk kasımda doğum yapacakları

heyooooooooo yeni bebişler yoldaaaaaa
geçen yıl bu zamanlar son adetimi olmuştum vay beeeeeeeeeeeeeeeeee

Ben 8 Nisan'da öğrenmiştim hamile olduğumu,s.a.t. ımda 19 Şubattı.Yani Marttan önce gelen olmaz sanırım

vay canına zaman su gibi akıp geçmiş resmen oğluşum 15 aylık oldu birden duygulandım

hadi hayırlı olsuun bende 17 martta öğrenmiştim hamişliğimi satımda 11 şubattı

walla ben de bi tuhaf oldum...bu gün benim sat yıldönümüm 1 şubatta en son regl olmuştum 26 şubatta da hamile olduğumu öğrenmiştim sanırım şubat sonu mart başı gibi dökülür 2010 kasım anneleri :) çooook heyecanlı günler bekliyor onları eminim arada dönüp bize de sorarlar 2 li test nasıldı ayrıntılı ult.nerde çektirdinizz ay dr. şöle dedi sizin nasıldı falan........... kolay ve keyifli bir hamilelik diliyorum herkese

ben annemlerdeydim öğrendiğimde ankarada..
sat 31 ocak..14 şubat sevgililer gününde hamile kaldım ben hehehe..:roflol:ne romantikim yaa,oğlumun ön doğumgünü yaklaşıyo diyebiliriz:roflol::roflol::roflol:

ne çabuk geçmiş kocaa bir sene hihoyyyt
benim bebeğiminde imalat tarihi 16 şubat kaydirigubbakcemile3 son adetim 25 ocaktı hamile olduğumuda 3 martta öğrendim hihoyyyt
allahım hepsine hayırlı hamilelikler geçirmelerini nasip etsin,sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin :Saruboceq:
ve inşallah onlarda bizim gibi can dostlar bulsunlar burda sımsıkı sarılsınlar birbirlerinee :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…