2010 Kasım Anne Adayları Haydi Buyrun!!!

benimde satım 2 subattı
cok duygulandım bebeklerimizi kucagımıza aldık ve 3 ay gecti bile
Allah sizlerede bebeklerinizi saglıklıca kucaklamayı nasip etsin inş.

benim satımda 13 şubattı bidahaki aya dökülürler yada ay sonu gibi ay ne güsel heyecanlarr
allahım sağlıkla sıhhatle güsel hamilleik hayırlı doğumlar bıcır bıcır yavrular nasip etsin inş. 2010 kasım annelerine

du bakalımm benn gelebilecekmiyimm nasip olcakmıı kasımm annesi olmakk

ınşallah bende kasım annesi olurum ve bu topikten diğer anne adayları ile takip ederim hamileliğimi. Rabbim isteyen herkese hayırlısını nasib etsin.

2009 kasım annesiyim
2010 tüm kasım annelerine şimdiden güzel hamilelikler ve paylaşımlar diliyorum

ay zaman ne cabuk geciyomuss simdi anladim.. daha dün gibi hamile kalmaya calistigim günler.. gecen sene ayin 10uydu yumurtlama günüm.. sevgililer gününde oturup aglamistim neden anne olamiyorum diye.. Allahim duydu dualarimi suan sükürler olsun kucagimda minik kizim..

benim satim 27ocakti.. 27 subatta ögrenmistim hamile oldugumu.. hayirlisiyla sizlerde alin bu haberleri insallah.. Yaradan isteyen herkese hayirli bi evlat nasip etsin insallah..

benim satım da 13 şubat mart ayında öğrenmiştim ama tarihi hatırlamıyorum kaç kere test yapmıştım ama şimdi kızım kucağımda ....Allah bekleyen herkese çok bekletmeden anne baba olmayı nasip etsin.........

ah zaman ah 2.5 sene uğraştım hamile kalmak için eşimin değerleri çok düşüktü bizim bebişimiz olmuyor diye ne kadar ağlamıştım satım 13 şubattı doktor eşimden yıkamalı test istemişti onun sonucunu almaya gittiğimde hastanede test yaptırıp öğrenmiştim hamile olduğumu günlerde 19 marttı şimdi bebişim koynumda onsuz geçen zaman yaşanmamış sanki evime huzur geldi onunla...

allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın bu topik yakında dolmaya başlar umarım..

Rabbim inşallah banada kasım annesi olmayı nasip eder.çok istiyorum bu ay hamile kalmayı.aslında 2 ay öncesine kadar haziran anneleri topiğindeydim ama nasip değilmiş bebeğimin kalbi durdu.ömrü o kadarmış.Rabbim tez zamanda kardeşini verir bize inşallah.ama onu hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

aynen bende haziran annesi olucaktım ama kısmet değilmiş bende 2aralıktan beri aceba şimdi hangi ayın annesi olucam diye bekliyorum. sanırım aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşamışız. umarım bu ay hamile olduğumuzun müjdesini alırız we umarım sağlıkla hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişlerimizi.

arkadaşlarrr inşllah bende kasım annesi olurummm 1 hafta sona belli olacak allahın izniyle çok heycanlıyım sat ım 25 ocak beklenen adet tarihi 22 ocak allahım hayırlısını verir inşallah hepimizeee:Saruboceq:tam 1 senedir ugraşıorumm bi kez hamile kaldım kan pıhtılaşması varmış düştü allahım 2.ciyide nasip eder inşallahhh cümlemizeee

bende kasım annesi olmak istiyorum Allahım sana yalvarıyorum bu ayda hüsranla sonuçlanmasınmafoldumben

kızlar inş. bende burdan hamişim diye yazarım haziran annesi adayıydım bebişim karnımda öldü 28 şubat adet tarihim

ya ben bu topikde olmak istiyorum 24 unde ogrenecegım:Saruboceq:

inşallah bende bu topikte olmak istiyorum.
ancak 1 ay sonra bu belli olcak :)

bende kasım annesi olmak istiyorum Allahım sana yalvarıyorum bu ayda hüsranla sonuçlanmasınmafoldumben

kızlar inş. bende burdan hamişim diye yazarım haziran annesi adayıydım bebişim karnımda öldü 28 şubat adet tarihim

kızlarr inşallahh tek tekk burayaa dökülürr gelirsinizz hamileyimm diyee yazarsınızzzzzz

arkadaşlar benim hiç belirtim yok bu ayda olmucak galiba çok üzgünüm:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…