ya ben bu topikde olmak istiyorum 24 unde ogrenecegım:Saruboceq:
Hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin opuyorumnanaktaninşallah bende bu topikte olmak istiyorum.
ancak 1 ay sonra bu belli olcak :)
Rabbim inşallah banada kasım annesi olmayı nasip eder.çok istiyorum bu ay hamile kalmayı.aslında 2 ay öncesine kadar haziran anneleri topiğindeydim ama nasip değilmiş bebeğimin kalbi durdu.ömrü o kadarmış.Rabbim tez zamanda kardeşini verir bize inşallah.ama onu hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
ya ben bu topikde olmak istiyorum 24 unde ogrenecegım:Saruboceq:
inşallah bende bu topikte olmak istiyorum.
ancak 1 ay sonra bu belli olcak :)
Rabbim inşallah banada kasım annesi olmayı nasip eder.çok istiyorum bu ay hamile kalmayı.aslında 2 ay öncesine kadar haziran anneleri topiğindeydim ama nasip değilmiş bebeğimin kalbi durdu.ömrü o kadarmış.Rabbim tez zamanda kardeşini verir bize inşallah.ama onu hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
arkadaşlarrr inşllah bende kasım annesi olurummm 1 hafta sona belli olacak allahın izniyle çok heycanlıyım sat ım 25 ocak beklenen adet tarihi 22 ocak allahım hayırlısını verir inşallah hepimizeee:Saruboceq:tam 1 senedir ugraşıorumm bi kez hamile kaldım kan pıhtılaşması varmış düştü allahım 2.ciyide nasip eder inşallahhh cümlemizeee
bende kasım annesi olmak istiyorum Allahım sana yalvarıyorum bu ayda hüsranla sonuçlanmasınmafoldumben
kızlar inş. bende burdan hamişim diye yazarım haziran annesi adayıydım bebişim karnımda öldü 28 şubat adet tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?