2010 Kasım anneleri bebişlerinizin yatış pozisyonu ve baş şekli nasıl?????

DeliMavi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
1.287
7
681
İstanbul
selam kızlar,ben oğluşumu ilk üç ay yüzüstü yatırıyordum,başının arkası yuvarlaktı.şimdi pek dikkat etmiyorum kendide istediği gibi yatıyor zaten.genelde sırtüstü ama sanki başının arkası düzleşmeye başlamış.sizinkiler nasıl oldu,nasıl yatırıyorsunuz.acaba dikkat etsem eski yuvarlaklığı geri gelirmi yada böyle dahada düzleşirmi??yorumlarınızı bekliyorum...düzleşmesini istemiyorum

bende yüzüstü yatırmak istedim ama benm kız hç yatmadı yan yatıyodu şimdi yanda yatmı kendi nasl isterse genelded sırt üstü yatıyo bnm kızdada var düzleşme bunun için napmamz lazım fikri olan varmı

ben başlarda çok dikkat ediyordum öylede gider diye sonra dikkat etmedim,acaba tam olarak ne zaman şekil alır.

yok canım niye saçma olsun..yeni gördüm...bende ilk başlarda dikkat ediyordum...ama sağa fazla yatmış azıcık o taraf düzleşmiş ama çok değil...valla şimdi sırtüstü yatıyor nasıl isterse öyle yaıtyor.....düşünüyorumda hangimiz annesi buna dikkat etti.. ama hepimizin kafası iyi çok şükür...

slm anneler
benim 2 yaşını geçen kızım var o bebekken çok kustuğu için yan yatırıyordum bi bitarafını bi diğer tarafını sürekli değiştiriyordum öyle yatırdığımdanmı bilmem şimdide hep yan yatmasını seviyor ve kafasının arkası biraz sivriydi :) sırt üstü yatmadığı için ama şimdi normale döndü o sivriliği kalmadı yuvarlak bi kafası var
sanırım bebek gelişimi ni tamamlayana kadar kafasının şekli nasıl olcaksa o şekli alıyor diye düşünüyorum
sizde sürekli sırt üstü değilde değiştirerek birazda yan yatırırsanız o zaman kafasının arkası fazla düzleşmez

Son düzenleme:
bakim başka yorum yapan varmı:82:niye kimse yorum yapmadı yaaa,ben gideyim o zaman

Son düzenleme:
deli mavi bence uzulma bizimkisi sırt ustu yatmaktan kafası dumduz oldu yatıramıyorum yan hemen uyanıyor bence zamanla duzelir ben ogretmenim öyle çocuklar varkı değil anneleri kafalarını duzeltsın tuvatlerini yapmayı bilmekten acızler bence beyin şeklini alıyor kafa üzülme :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…