2010 kasım anneleri mide bulantısı yaşayanınız var mı?

cerennur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
77
0
86
İstanbul
arkadaşlar benim şuan 14 aylık bir oğlum var ve 2.5 aylık ta hamileyim. ilk bebeğime hamileykende çok fazla bulantı ve kusma problemi yaşadım bunda sanki biraz daha fazla gibi. çok ağır geçiyo. süpriz bir bebek olması da pisikolojimi çok bozdu. ama varlığına alıştım sayılır. ya bu mide bulantıları beniöldürüyo inanın denemediğim yöntem kalmadı haftada 2-3 kez serum taktırıyorum banamısın demiyo. böyle soun yaşayanlar varmı aranızda ve nasıl çözümler buldunuz? arkadaşlar lütfen paylaşın. çok kötüyüm gerçekten...

cerennnurcum ben de yasıyorum ama inan senn ki gibi agır değil cnm
Allah ayrdımcın olsun bnm ki sanırım su eksikliğinden dolayı oluşmuş
bir kere ben de iki şişe serum yedim ardından hemen toparlandım 2 hafta sonra yine başladı ama uzanaral dinlenerek gecirmeye calışıyorum
rapor al cnm evinde bolbol uzan

Slm arkadaşlar ben de 12 haftalık hamileyim.Benim de hala bulantılarım sürüyor.Mutfak bana ölüm gibi geliyor..Bir kere serum yedim ama hiç fayda etmedi..Hep bulantıların geçmesini hayal ediyorum hamilelikten zevk al diyorlar almak imkansız:) ışe de gidiyorum mecburen halim kötü ...Bi arkadaşım beyaz leplebi yememi söyledi birazcık işe yaradı sanki..Belki sizlere daha iyi gelir.ınşallah bu zorlukları da atlatırız..sevgilerle

Back
X