2010 KASIM yolcusu haydii birlikte ılerleyelım.....

ALLAHvarGAMyok

ikizlerin annesi ♡♡♡
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
20.969
46
408
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
kasımda umutlarına baslayacak olanlar,
cıcı anne adayları haydı hep bırlıkte sureclerımızı paylasalaım..........
inşşş cümlemız ıcın hayırlı bır tedavı surecı bol pozıtıflı bır ayyyyyyy olur....
Rabbım hepımızın yuzunu güldürsün ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş
:nazar::nazar::nazar: :CüvCüv: :nazar::nazar:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
kasımda umutlarına baslayacak olanlar,
cıcı anne adayları haydı hep bırlıkte sureclerımızı paylasalaım..........
inşşş cümlemız ıcın hayırlı bır tedavı surecı bol pozıtıflı bır ayyyyyyy olur....
Rabbım hepımızın yuzunu güldürsün ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş
:nazar::nazar::nazar: :CüvCüv: :nazar::nazar:

inşallah inşallah......

bende kasım yolcusuyum pregon ve menagol de bugün 4.gün iğnelerimi yapıcam p.tesi hastaneye yumurta takibine gidicem hakkımızda hayırlısı

hepımız ıcınhakkımızda hayırlısı olsun ınşşşşşş

ben bayramdan sonrakı adetımı beklıorum baslamak ıcın bır bakıma aralık yolcusuda oluorum uzun protkol olacak benımkı sızlerınkı?

vede yas sorunlarınızıda yazarsanız sevınırım

Bende belki bu ay başlıcam tekrardan.Daha henüz kendimi hazır hissetmiyorum ama.Önceki negatifle sonuçlanınca korkuyorum açıkcası.Hayırlısı olsun canlarım.

kızlar hayırlısıyla bende bayramdan sonra tedaviye başlayacağım,inşallah hepimiz için uğurlu gelir kasım ayı.istanbuldaki arkadaşlarım tedavinizi nerede yaptırıyorsunuz?

merhaba kızlar bende kasımda yaptırıcam tedavime başladım perşembe günü başladım menegon ve decapeptly kullanıyorum inşallah bu kez herşey yolunda gider .allahım herkesin tedavisini güzelliklerle sonuçlandırsın inşallah...

uzun zamndır yoktun kendını toparlamak zorundasın canım.ınş bu son deneyeısın olacak.....

Evet canım.Uzun zamandır girmiyordum nete.İşallah son denememiz olur.Daha tam karar vermedim ama bakalım hayırlısı artık. Allahım isteyen herkese bebişlerini kucaklarına versin.Senin ve herkesin tedavisi hayırlı uğurlu bol pozitif sonuçlu olsun:Saruboceq::Saruboceq:

Evet canım.Uzun zamandır girmiyordum nete.İşallah son denememiz olur.Daha tam karar vermedim ama bakalım hayırlısı artık. Allahım isteyen herkese bebişlerini kucaklarına versin.Senin ve herkesin tedavisi hayırlı uğurlu bol pozitif sonuçlu olsun:Saruboceq::Saruboceq:

amın canım rabbım kımsenın maddı manevı emeklerını bosa cıkarmasın ınşşşş

kasım ayında yolculuga çıkan arkadaşlarıma başarılar dilerim inşallah çok güzel bir tedavi geçirir emeginizin karşılıgını alırsınızz

Ben de 2010 Kasım yolcusuyum...
30 Ekim' de başladım tedaviye, yola çıktım yani.. Heyecan, korku, endişe herşey mevcut ruh halimde...
12 günde olup bitecek herşey dedi hemşirem..
Allah herkesin emeğinin karşılığını versin , kimsenin elini boş döndürmesin inşallah...

Dipnot: Hayatımda ilk yada 2. kez bir foruma yazıyorum... İnşallah güzel haberi de yazıcam burada, ilgilenen olsa da olmasa da:nazar:

Back
X