2010 Kocaeli KK buluşması.:))

bizim ilk buluşmammız olmayacak ama bazı arkadaşlarla ilk defa tanışıcaz
konu sahibi karar versin gününe o zaman ya da anket açalım kaydirigubbakcemile3
gününü kararlaştırın da ona göre haber vereceklerim var kızlardan
dediğim gibi bana hafta içi de sonu da uyuyor...

Arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum şöyle yapalım 16.01.2010 saat 15:00 te hoşgörün ikinci katında buluşalım gelecekler buraya geliyorum diye yazsın bende kayıt altına alayım,ve bunu 15.01.2010 akşamı saat 16:00 da bitirelim .bu tarihe kadar gelecekler ismini ve geleceğini yazsınlar olurmu:1hug:

evet derincim güzel bir çözüm, ben geliyorum, kimse gelmezse bile 2miz oturur çayımızı kahvemizi içeriz :1hug:

Selam derincim...Umarım en yakın zamanda kafanı rahatlatacak bişeyler bulursun..

Bende gelemmi çenemolumunekankayizsmile
:roflol::roflol:
ınşallah bir aksilik çıkmaz ise,şu anda bir planım yok ama bellide olmuyor bu işler...Ben gelmek istiyorum...ıyi geliyor insana yaa..Aceba saati biraz daha erkene alabilirmiyiz,mümkünse..Eğer değilse no problem..

Hoşgör şahane bir seçim,şöle ferah ferah,sessiz ve en önemlisi sıcakkkk...En azından sıcak olacağını tahmin ediyorum:))

Derincim,yaza piknik planlarımızda var inşallah...
Hayden iyi geceler...

ızmitim benim,canımmmm memleketim...
Valla şehirdışından gelirken,tanıdık yer görmeye başlar başlamaz keyfim yerine geliyor,kokusunu bile özlüyorum,etrafa bakıyorum,sanki herkes tanıdık,çok seviyorum ızmitimi ben..

Alakasız not:Çenem linkin tıklanmıyor yavrucum:))

Son düzenleme:
aaa mrb kızlaar buluşmaya karar werdiyseniz bende gelebilirim büyük ihtimalle boshayallersmile

:roflol: :roflol:

:roflol: nevincim sıcak evet :roflol: kıyamam ya :1hug:

ayy gelin yahu, ben şimdi gün kesinleştiğine göre bizim ahaliye söyleyeyim bi, bakalım kimler gelecek :teytey:
valla ben de seviyorum memleketimi, her yeri bana ait bir parça opuyorumnanaktan

alakasız nota cevaben : nevincim tıklanmıyor malesef imzadaki linkler, kopyala yapıştır, çok eğlenceli yarışmamız var, herkes davetli :teytey:

tamam şekerim şöle kalabalık olsak ama herkesle tanışsak süper olur olumunekankayizsmile

kızlarrr ne dicem, buluşmayı biraz erkene alsak ya, 1 saat oturabiliriz böyle, saat 1'e almaya ne dersiniz hihoyyyt

Kızlar ben geldim,önce şunu yazayım forum ismini değiştirme talebi yolladım şimdi psikolojim düzeldiği için saçma geldi biraz bide hep rahatsızlar gelsin gibi oldusırnaşık şey
Kocaeli kk buluşması diye bir başlık görürseniz orası bizim yeni mekan olacak kaydirigubbakcemile5

ikinci konu şu anda 5 kişiyiz görünüşe göre ama neyse daha cumaya kdr vakit var ,yalnız 13:00 gibi buluşmak istiyorsanız ben size ancak 15:00 de katılırım olmazsa siz erken buluşursunuz ben size sonradan katılırım çoğunluk hangi saat derse o olsun ,kaydirigubbakcemile5

üçüncüsü nasılsınız bakiimturkbayragi

kızlar ben gelemiyorum eşim i<zin vermedi eyvahedigeldismile

bana 13 de uyar 15 de ama akşamdan sonraya kalamayacaklar için zor olur
o yüzden buluşma saatini 13 yapalım, ben en son giden kişi gidene kadar ordayım zemuszemus

bu arada topiğin ismi değişmiş, iyi olmuş kaydirigubbakcemile3

pembeperi, fatolina, patriaya haber vereyim ben, nevin nehir kardeşlerin haberi vardı, nevin yazmıştı yani

16 ocakta saat 13te hoşgörün 2. katında buluşmak üzere
yürüyüş yolundaki hoşgör mü bu arada hihoyyyt

ayy canım yüzüme vurma şaşkınlığımı, yazdıktan sonra düşündüm ama düzeltmeye de üşendim heheh kaydirigubbakcemile3
yorgunluktan iyice sersemleşmişim ben boshayallersmile

ben gelemicem kızlar çok istiyordum gerçekten ama malesef en yakın arkadaşımın söz alışwerişine gidicem o gün olduğu kesin değildi ben gelirim dedim ama malesef bilmiyorumkismile :gitme:

beni görmek isteyen profildeki resimlerime bakabilir, ben de seni tanırım gibime geliyor derincim avatarından opuyorumnanaktan

ama isteyen için kırmızı karanfil de takarım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…