2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın pikocum ben de senı görunce sasırdım ama ınsan erken kalkınca cok dinc oluyor ben de okuldayım egıtımden soru çözcem.

dünkü msjını yenı okuduö cnm cvp yazdm umarım gelmıstr

günaydın pikocum ben de senı görunce sasırdım ama ınsan erken kalkınca cok dinc oluyor ben de okuldayım egıtımden soru çözcem.

dünkü msjını yenı okuduö cnm cvp yazdm umarım gelmıstr

evet az önce okudum.haklısın insan daha dinç oluyor,geç kalkınca mayışıp dururdum.iyi dersler sana, kolay gelsinopuyorumnanaktan

kızlar günaydın:)
matemtik için napıyosunuz? video falan izlemek dışında dersane önerirmsnz? hiç bilmeyen biri dersanede mi daha iyi öğrenir özel dersle mi? halletmem lazım bu işi ya..eğitimde falan hiç sorunum yok 3 senedr ezberledim resmen :)

günaydın kızlar nasılsınız bakalım...benim bugün tarih matematik ingilizce günüm ama hala başlamadım...hemen başlayacağım....dün coğrafya ingilizce çalıştım..türkçeden de soru çözecektim vaktim olmadı..

gunaydın cnm nasılsn ececık bı soru sormustu faktörıyel sorusu ben yapmaya calsıtım ama yanlısmıs bıde benım yaptıgım sonuca bakarmısın yukardadır

49!-19!
--------
19!

19!( 49.48.47....20 -1)
------------------------------
19!

(49.48......20) - 1

aynı faktöriyeldeki gibi 49 u 5e böle böle yapıp bölümleri toplarız..bu tarz sorulardada çarpımlarda en büyüğü alınır.
49/5 ten bölüm 9
9/5 ten bölüm 1
9+1=10

ama birde -1 var..o zaman bütün sıfırlar 9 a dönüşür..10 tane 9 vardır...

heh şimdi oldu galiba..düzgün çıkar inş..

gunaydın cnm nasılsn ececık bı soru sormustu faktörıyel sorusu ben yapmaya calsıtım ama yanlısmıs bıde benım yaptıgım sonuca bakarmısın yukardadır

başakcım senin dediğin sadece yukarısı için doğru..toplamda ve çıkarmada sıfır sorarsa küçük olanı buluruz...çarpımlarda en büyüğüne bakarız..

ecenin hem sorusu hem cevabı benim çıkardığımdan çok farklı yaakannehir

ya acaba diyorum aklım başımda değil gerçekten başka türlümü çözümü..ama yok böyle buluyorum..sıfır olması mümkün değilkafamçokkarıştı son basamakları 9 olur.

ayy ececık kafamızı karıstrdın valla neyse ben bıde hafta içi hocaya sorayım tesekkurler cnm

sor bakalım canım..ama sonu sıfır olmuyor çok eminim..
çünkü -1 işi bozar her zamn 9 yapar yapar sonunu..
belki 7 olması doğrudur bakayım bi daha
sabah sabah kız yordu zaten beni iyice..o kısmını yanlış yapmış olabilirim..

allam yaa tamam tamam...
(49.48.47....20)-1 e kadar hepsi tamam...
49.48......21.20 burdada toplam 30 tane sayı var arkadaşlar...
5 leri arıyoruz ya..30u 5 e böleceğiz
30/5 bölüm 6
6/5 bölüm 1
6+1=7 ama -1 olduğu için sonundaki sıfırların hepsi 9 olur..oradan çok ama çok eminim..

günaydın kızlar erkenden kalkmışınız maşallah ben geç kalktım geç yattım biraz performansım düştü hafta sonu iyi çalışmalar görüşürüz

kızlar şuan da tezime ara verdim.biraz spor yapıp duşa gireyim diyorum.sonra tarih özeti okurum biraz.sonra matematik ya da geometri bakayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…