2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba kızlar;akşam bir ünite gelişim(bilişsel)bir ünitede rehberlik çalıştım ve 100 soru çözdüm;uyudumkaydirigubbakcemile5

bugünde öğlene kadar eşimle temizlik yaptık;çamaşır falan;yemeklerimi yaptım..3te falan basladım öğrenme psikolojisine konu uzun biraz..belim agrıdıgı için uzandım biraz ve size bakayım dedim ama sahiden kimsecikler yok.akannehir
hepiniz gelince görüşürüz o halde ben dersime devam edeyim

bende üye oldum;umarım matematik özürlü biri olarak faydasını görürüm.
sen nasılsın ececik?

kızlar şimdi oturdum düşünürken bu sorunun cevabını buldum hemde çok kolaymış yaa delikafadulden şimdi 49!-19!/19! ifadesini49!/19!-19!/19! şeklinde yazarız soru sonundaki+1 dursun şimdi 19!/19!=1 ya şöyle oldu49!/19!-1 oldu birde sonda+1 vardı +1,-1 birbirini götürdü.bize49!/19! sayısı kaldı sondan kaç basamağı 0 dır diyordu.ayı ayrı 49 u 5 böl 10 çıkıyo 49!sayısının sondan 10 basamağı 0 oluyor.aynı şekilde 19! sayısının sondan 3 basamağı 0 oluyor 49!/19! bölme durumundayken kural gereği ayrı ayrı bulup farkını alırdık yani 10-3=7 sondan 7 basamağı 0 oldu.kitap yanlış değilmiş ben anlatamamışım çok mutlu oldum ya sositosositohihoyyyt

Son düzenleme:
49!-19!/19! +1 miş soru ne salağım ya - 1 yazmışım o yüzden sizleri uğraaştırmışım kusura bakmayın kızlar yaklava:

ececik ben bu kuralı bilmiyordum hoca anlatmadı bize:gitme:yani bölmede çıkaracağımızı.doğan hocadan izliyim bari,bunları anlatıyor mu ayrıntılı,izledin mi?ben tek bölünebilmeyi ve okek-obeb i izledim.
bu arada kafam durdu benim:bbo:2 buçuk saattir tam gaz tezime bakıyorum

ececık merhaba ayy cnm benım nıhayet su soru çözumlenebıldı benım de içime sındı vallla çözum yolun

canım emınım cok faydasını görceksın dogan hocanın mukemmel anlatıyo ben bayadr ızleyemem sadece bölunebılmede kaldım dersnede bölıunebılmeye geldık zaten

kızlarr ayy bugun yıne cok yoruldum dersane cok yoruyo bıraz dınledm bırazdan calıscam tarıhe baslarım heralde dun calısmadm

öfff bırsuru hoca birsuru test verdıı

evet canım bölme durumunda çıkarılıyor,çarpma durumunda toplanıyor doğan hocadan öğrendimkaydirigubbakcemile5

ececık merhaba ayy cnm benım nıhayet su soru çözumlenebıldı benım de içime sındı vallla çözum yolun

evet canım ya inanki gece uyumadan bile düşündüğüm oluyodu bu soruyu geçenlerde uyumadan düşünürken 7 buldum ama kalkıp yazmaya üşendim kafamdan bulmuşştum bişeyler sabah kalkınca unutmuşum bugün sitede soru soranlar varya onların sorularından bazılarını çözüverdim o ara ilham geldi rahatladım vallaaalkisalkisalkis

ececik matemetikten hangi kaynaktan soru çözüyorsun? galiba benim doğan hoca nın sitesine girip ilk konudan itibaren adam gibi izlemem gerekecek.ilk konuları küçümseyip atlamıştım.:sinifsinif:sen ilk videodan mı başladın izlemeye?bu yazdığın soru bana zor geldi açıkçası.:gitme:

başakcım doğan hocanın konu alatımında sen de ilk konudan mı başadın izlemeye? uff napcam panik oldum dershanedeki matematikçi çok kötü.

evet cnm bende ilk konudan izlemeye basladm

canım ben kitaptan çalışmadım daha hiç doğan hocadan başladım ilk konudan netten sorular buluyorum birde yargıyla ihtiyaç ve güvender var onlardan çözüyorum,panik olmana gerek yok tatlım doğan hocanın anlatımı çok anlaşılırŞeniz

pkocum merhaba nasılsn

ben de tarıhten özet yaptım bırazcık sonrada ara verdım o arada bi matemtık çözeyım dedım 1test çözmusum saat gecmıs tekrar tarıh calısmam artık .smdı bıraktım.yatarken de bı 10 ssoru paragraf çözmeye calsıcam

ttalım matetıkten dogan hocanın vıdeolarını tek tek ızle dfetere yaz

49!-19!/19! +1 miş soru ne salağım ya - 1 yazmışım o yüzden sizleri uğraaştırmışım kusura bakmayın kızlar yaklava:

canım dedim ya 7 buldum ama eksilerden biri biri artı olmalı yoksa son basamaklar sıfır olmaz 9 olur dedim..demek doruymuş..
bende sevindim yoksa kafayı yicektim yanlışsa nasıl yanlış yaparım diyeakannehir

ayyy öldüm ya çok yoruldum kalabalıktı ders çalışmaya halim yok napıyım size bakmadan olmadı birazdan yatacam

yaaa ben iki gündür doğru düzgün hiççç çalışamıyorummm kendime çok kızıyorummmm klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…