- 15 Mart 2008
- 833
- 23
- 98
- 42
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #3.121
merhaba kızlar kolay gelsin hepinize;şimdi geldim okuldan.ne yemek yapsam diye düşünüyorum bir yandan..moralim çok bozuk..bugün 2 saat boş dersi vardı.okulda 3 ücretli öğretmeniz.ben akşam yediklim yapraktestlerimden(gelişim,öğrenme,program g.,ölçme ve rehberlik)5 er tane götürdüm okula..çözerim dedim..hatta çoğaltıp arkadaslarıma verdim okulda..gelişimden basladım ama resmen kafam almadı.biraz bekleyip yine çözdüm ama çok zor geldi sorular..emin olarak yaptıklarım bir elin parmağını geçmez..
sınıftan hiç çıkmadım
çok sevdigim ve bana destek olan 8.sınıf öğrencim var;geldi yanıma ve bana destek oldu;siz kendinize inanmazsanız olmaz öğretmenim falan..görseniz kıyamam...
sorun kendime inanmam degil ki..inanıyorum ama hafızam geçen yıl yasadıklarımdan sonra öyle zayıfladı ki;güzelce çalışıyorum ama haftasına hepsi siliniyor..ben össde böyle degildim yaa..
sizinde basınızı şişirdim arkadaslar..ama kimseyle dertleşemiyorum
okul çıkışı diger ücretli arkadaslar bitirdin mi dediler;gelişimde tıkanıp kaldım dedim..bizde tıkandık çok zor falan dediler..
bu kpss rezalaeti bu sene bitmeli..az sonra gelişimden yanlışlarıma bakıcam ve yılmadan tekrar okucam:..
gülşahcım dediğin gibi yılmadan tekrar tekrar çalışmalı ve umutsuzluğa düştüğünde
seni motive eden limanlara koşmalısın!!
belki burası, belki yakın bir dostun, belki de kendi iç dünyan!!
Bu konuyu pimpirikli arkadaşımız açtığında "yaşadıklarından sonra senin burda olman bile çok iyi" diyodu hatırladığım kadarıyla!!
ben neler yaşadığını bilmesem de gayretini görebiliyorum!!
yılmadan devam et lütfen
çok teşekkür ederim;işte kadınlar kulübü;eşim ve birkaç öğrencim bana büyük destek oluyor..çok dogru hatırlamışsın canım ;ben 2008 de girdigimde yeni dogum yapmıştım;2009 yılında ise dogum yaptım ve kızımı 40 günlükken kaybettim.bunun üzerine o kafayla hazırlandım ama olmadı..bu yıl daha iyiyim..hayatımda hiçbişeyi bahane etmeden;sevdigim mesleği yapmak için çabalıyorum.bakalım..güzel sözlerin için sagol..
canlarım merhaba gülsahcım nolur boyle yapma koyvermek pes etmek yok ınan buaraklar ben de buaralar hıc ıyı degılım okuldan geldm hemen yattım yenı kalktım ama cxok yorgun hıssedıyorum bırazdan dızı ızlıcem öfa yaaaaa napcaz bız bu kpssyle bı dersı calsıyon dıgerı kalıo
merhaba kızlar kolay gelsin hepinize;şimdi geldim okuldan.ne yemek yapsam diye düşünüyorum bir yandan..moralim çok bozuk..bugün 2 saat boş dersi vardı.okulda 3 ücretli öğretmeniz.ben akşam yediklim yapraktestlerimden(gelişim,öğrenme,program g.,ölçme ve rehberlik)5 er tane götürdüm okula..çözerim dedim..hatta çoğaltıp arkadaslarıma verdim okulda..gelişimden basladım ama resmen kafam almadı.biraz bekleyip yine çözdüm ama çok zor geldi sorular..emin olarak yaptıklarım bir elin parmağını geçmez..
sınıftan hiç çıkmadım
çok sevdigim ve bana destek olan 8.sınıf öğrencim var;geldi yanıma ve bana destek oldu;siz kendinize inanmazsanız olmaz öğretmenim falan..görseniz kıyamam...
sorun kendime inanmam degil ki..inanıyorum ama hafızam geçen yıl yasadıklarımdan sonra öyle zayıfladı ki;güzelce çalışıyorum ama haftasına hepsi siliniyor..ben össde böyle degildim yaa..
sizinde basınızı şişirdim arkadaslar..ama kimseyle dertleşemiyorum
okul çıkışı diger ücretli arkadaslar bitirdin mi dediler;gelişimde tıkanıp kaldım dedim..bizde tıkandık çok zor falan dediler..
bu kpss rezalaeti bu sene bitmeli..az sonra gelişimden yanlışlarıma bakıcam ve yılmadan tekrar okucam:..
Günaydın kızlaaar :))
ben geldim
dün tarihten 1 saat kadar özet çıkardım ve önceden yanlış yaptığım soruları not defterime geçirdim,
arada tekrarlamam lazım çünkğ yanlış yaptığım bişeyi değiştiremiyorum
yine sorulsa yine yanlış yapıorum
yine coğrafya baktım yarım saat kadar
son olarak türkçe testi çözdüm
ha buarada gündüzden de tarih videosu izlemiştim
amaaaa soru yapma kısmında hala eksiğim
millet çatır çatır soru bankaları bitirio
gerçi benim öncesinde konularımı bitirmem lazım dimi
neyse bugünlerde motivasyonum iyi
başka yerlerde görüyorum insanlar nasıl çalışıo kızlaaaar
hadi bakalım uyanııııınnn!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?