- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #3.421
coğrafyadan iklimi bittirdim sorularını çözdüm kafam rahat:icecream: coğrafyadan bi konu daha bitti diye
başlayınca oluyomuş ya hiç bi derse ön yargılı yaklaşmamak lazım sen ne kadar emek verirsen :hulya:karşılığını o kadar görüyosun hiç ahlanıp vahlanmamak lazım
şimdi tarihden bi konu tekrar edeyim soru çözeyim diyorum ama hangisini karar veremedim
herkese iyi çalışmalarkaydirigubbakcemile5
eh işte canım nasıln bbılmıyorum okulda egırtımden bıısı calıstım bıraz evdeyım smdı calsımıyorum daha
canlarım iyi çalışmalar hepinize dün hiç giremedim nete sizede yazamadım öğlen dersanedeydim akşam gelincede matematikten 100 e yakın soru çözdüm birazda türkçeden anlatım bozukluğu çözdüm gece yatarkende tarih tekrarı yaptım bugün daha başlayamadım ama az sonra geçiyorum derslerin başına sanırım tarih çalışcam
başakcım başlamışsın canım inkilaba da ne güsel yaa ben hallaa başlayamadım bugün türk islam devletlerinin devamına başlamayı düşünüyorum inş.
bengiisuu hoşgeldin canım sende aramıza a.s.
pikocum neden anladın morlım bozuk oldgunu
sizlere kolay gelsınn........bu arada ben tarıh öğretmenıyım kafanıza osru takılırsa sorabılırsınız
merhaba arkadaşlar eve yeni geldim önce size bakayım dedim üzerimi değiştirip hemen başlıycam ece tatlışım data tarih soru bankası sende var mıydı data coğrafyayıda alsam mı acaba yoksa iremin coğrafyayı mı alsam data tarihi aldım ama daha başlayamadım
pkocum annem göögsunden emar cekıldı de kucuk bı parca varmıs ondan bıraz moralım bozukk
pkocum annem göögsunden emar cekıldı de kucuk bı parca varmıs ondan bıraz moralım bozukk
pikocum cook tesekkur ederım insallh tatlım sen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?