2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Bende bu sabah başladım çalışmaya plan yapmadım daha ama soru çözdüm gerçi şu 2010 kitapları çıksada alsak sanki eskilere çalışınca motive olamıyorum saçma ama ne yapayım.Matematik çözdüm çıkmış sorulardan kendimi denedim çarpanlara ayırmayı unutmuşum galiba...

hayırlı cumalar arkadaslar..
planımın bır gun rotarlı olrak gıttıgını soylemıstım sımdı basına gecıp arayı kapatıcam hatta kaptırıp yarınkı planı bıle bıtırebılırım belkı..kaydirigubbakcemile3
zıhın acıklıgı dolu gunler dılerım..opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar canım benım planım da rotarlı gıdıo bende basladm smdı calısmaya gelıısmı tekrar edıyorum hala.hepınıze ıyı calasmalar kızlar

kızlar hadi herkes ders başı yapsınkaydirigubbakcemile
ben şuan metemetikten video dinledim internetten.konu anlatıyo hoca bende not alıyorum konuyu hem kitaptan bitiriyorum hem de internetten dinliyorum.alkisalkisalkis
şimdi testleri çözücem oran orantı ile ilgili. bugün çok azimliyim.hihoyyythadi kızlar boş oturmayın.

hadi bakalım ben de başladım çalışmalara..çıkmış sorularla matematik e baktım..eksik konuların üzerine düşeceğim inşallah..

Ben geldim kızlaaaar :) hemen belirteyim dün yılmadım eşitsiliklerden test çözdüüüümm :) ama o kadar yorgundumki sonuçlarına bakamadım bile. Gece bakmaya çalışırım artık çünkü bugün mesai var çalışcaz bakalım kimbilir kaça kadar... Yarın da iş var bakalım planım ne olacak bu hafta.. Hadi bi azimle devam edelim kızlar... Kimse geride kalmak istemez dimiiii :)

kızlarr ben de calıstım bıraz ara verdım tekrar devam edıcem sız aksatmıyosuz demıı bekın pimpirklı canımıza okurrr:mymeka:

kızlar ben önlisanstan 84,066 puan aldım
sizce atamam olur mu
yada ders çalışmaya mı başlasam
ne dersiniz ?

ben işten yeni geldim...başlayacam inş...zaten ancak bu saatlerde başlayabiliyorum düngece tarih çalışmıştım..branşım metamatik olduğu için en sona bıraktım..dershende hergün mat anlatıp çözüyorum zaten kaydirigubbakcemile2

kızlar ben önlisanstan 84,066 puan aldım
sizce atamam olur mu
yada ders çalışmaya mı başlasam
ne dersiniz ?

cnm eğer bu 2009 daki puanınsa geçerli değil.yani memur alımlarında çift yıllardaki puanlar kullanılıyor.şuan 2008 puanıyla alım oluyor mesela, bu puan 2010 a kadar geçerli olacak.öğretmenliklerde ise her yıl geçerli.

bu gün çok verimli geçti kızlarhihoyyyt
matematikten video izledim ve 80 tane soru çözdüm.
tarihten 40 soru çözdüm ve Islahatler konusuna çalıştım.hedefim bu hafta bu konuyu yarılamktı ama bitirmeye karar verdim.
biraz kitap okudum (Türkçe sorularına çok katkısı oluyormuş)
yatmadan öncede coğrafyadan nüfüs ve yerleşme konusunu haritaya aktarıcam.

akşama kadar hiç boş oturmadım.
hadi kızlar yılmak yok.konuları sınava kadar defalarca bitirmemiz gerek.
hepinizi çok öpüyorum, iyi geceleropuyorumnanaktan

Kızlar ya ben pazar gününe kadar yaptığım programı tamamlayamıycam galibamafoldumben Bi anda gaza gelip çok yoğun bi program hazırlamışm:kedi: coğrafya bitti, tarihi zaten daha önceden bitirmiştim, şimdi vatandaşlığa başladım, ama ilk defa gördüğüm konular olduğu için vatandaşlıkta programımda olduğu gibi ilerleyemiyorum, aslında benim hedefim zaten bayrama kadar vatandaşlığı da bitirip sonra üçünü tekrar etmekti, bayrama kadar rahat biter ama pazara kadar programımdaki kısmı bitirmem imkansız gibi, şimdiden özür dilerim:kedi: bidahaki sefere daha ulaşılabilir bi program hazırlıycamvereliniortak Bi de ne gelen bitiyo ne giden yahu bizim eve:jeyyar:

cnm benım ne bu hız ya tebrık ederm senı valla

onlısans sınavları da ortaogretım gıbı ıkı yılda bır oluyor arkadasın puanı 2008 e aıt..
84 hıc de kotu degıl kasım da yenıden alım olacagını duymustum en son 86 lar alındı umarım kasımda yerlestırme olursa atanabılırsın..:1hug:
84-86 aralıgında yıgılma fazla oluyor umarım sen sanslı olanlardan olursun..hihoyyyt
yıne de ufaktan kendını 2010 kpss ye hazırla bence ne olur olmaz.:kedi:.

Tebrik ederim pikolata ne güzelalkisalkisalkis daha önce söylemişsindir muhakkak ama hangi blm mezunuydun?

pimpirikli bikaç gündür girip yazamadım canım yaptıklarımı sanırım sende yokmuşsun bu süre zarfında oran orantıyı bitirdim konusunu 70 e yakında soru çözdüm

ben de 1gunde bıtırırım dedgım gelıısm psıkoljısını tekrar edıyorum hala az kaldı sayılır artık suan ahlak gelısımıne geldım ahlak gelısımıyle benlık gelısımı kaldı sonra nıhayet kendı cıkarmıs oldgum özet tekrarım bıtıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…