• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ne haber fatoşş ne yapıyosunn bende 54 tane türkçe sorusu yaptım başağmı dinledim şimdide ekonomik coğrafya videolari dinliyorum 1 tane kaldı ama karnım da acıktııı bi yemek yapan olsaa süperr olacaktıııı boshayallersmile

benım tatlısım acıkmısmı gel canıkom birlıkte yıyelım cokacimcoookbosver dersı de dedıkodu yapalım gezelımkaydirigubbakcemile3

pikolata hoşgeldin..
evet kızlar size sürekli diyorum sakın ipin ucunu bırakmayın valla benim kaçış o kaçış hiç çalışamıyorum yukarda Allah var..
canımda hiç istemiyorum..arasıra video açıyorum arada duyarım aklımda kalır belki diye..onun dışında ne bi kitap açmak ne bi not tutmak test çözmek..temelli bıraktım yani..hiiiiç çalışma isteği yok sıfır..oderece bittim yani..
anneme gidince zorunluluktan çalışırım diyorum..hem vicdan azabı..oraya kadar çalışmak için gittim diye her saat gözlerinin önünde olacağım..hakkını vermem lazım..1 aylık gevşekliğimi kapatmalıyım..umarım kapatırım..
çok miskinim..gözüm yatağa bakıyor sürekli..
neden böyle oldum anlamadım gitti..

kızlar ben bıraz anayasa calstım zorlanıyorm baya ya

smdı de dızı izlmeye gıdıyorumkaydirigubbakcemile2 bellkı ızlerken mat çözerım

iyi akşamlaaar!.......ben geldim hilalim sorduğun için sağol arkadaşım dün misafirlervardı akşama kadar koşuşturma misafirler gitti bende evden çıktım hani söylemiştim ya bir kaç arkadaş toplanıp ders çalışıcaz diye gece akşam 19 da başladık gece 4:30 a kadar soru çözdük nerdeyse hepsi tarihtendi herkes kendi kitabından soruları okuyor ve beraber cevaplıyoruz bilmediğim bir sürü püf nokta öğrendim çok güzeldi sositososito sonrada uyuyamadım sabahta işim vardı eve ancak 14te geldim biraz dinlendim ama uykum gelmeye başladı oyüzdende önceki sayfaları tam okuyamadım.....

merhaba kızlar kimsecikler yokmu
gülsu tatlım bilseydim acıktığını yemeğe çağırırdım beraber yerdikcokacimcoook
hamaratlığım üstümdeydi bugün:hulya:
pikolata aynen matdan sonra en çok coğrafyayı seviyorum hiçdeğilse daha akılda kalıcı
başakcım iyi yapmışsın başlamakla kolay gelsin
hilal aynen bi ara verince kopuyor insan, bende öyle oluyor
çiğdem hoşgeldin
mavli merhaba canım sen nasılsın
sonunda coğ. 2.konu bitti 20 soru çözdüm şimdi kalan soruları çözecem
herkeze iyi çalışmalar

kızlar nabersiniz:hulya:yaaa matematikten baya soğumuşum, uzun zamandır bakamıyordum, unuttuğum şeyler baya fazla.

başakcım ya evet matematiğe ağarlık vericem ama diğerlerini de ihmal etmeyeceğim.birine baksam diğerini unutuyorumkaydirigubbakcemilebu arada matematikten problemler baya zorluyor beni, öss de hiç çalışmamıştım, temelim sıfır:gitme:

akşam noktalama işaretlerine çalıştım ve matematikten 60 soru çözdüm, birazda konu çalıştım.

çiğdemcim hoşgeldin

laf aramızda akşam ömre bedeli izledim:kedi:
sabah dershanem var şekerlerboshayallersmilehepinize Allah zihin açıklığı versin, yarın öğleden sonraya kadar giremembayanssulusmile

pikolata sağol canım iyi geceler sana
45 soru çözdüm ve bitti şimdi ne çalışsam karar veremedim
mat çalışırım heralde
gülsu başak nerdesiniz

merhaba kızlar..
benim canlı dersim vardı ihtiyaçta, az önce bitti biraz dinlendim ve şimdi Anayasa konularına başlayacağım baştan. aslında derste gördüm hepsini bir kez ama araya bi sürü şey girdi hiç soru çözemeden başka derslere geçtik dershanede, ben de tabii. özetlerim var neyse ki, onlara çalışıp test çözücem. konu konu her gün çalışırım sanırım...Anayasa beni çok kasıyor eyvahedigeldismile ama yılmak yok..
hepimize Allah kolaylık versin.

eccecık cnm nasılsn

saol başakcım iyiyim,vatandaşlığa başlamışsın ne güzel ben çok korkuyorum vat.dan,hilalcim yılmak yok devam,pikolata hoşgeldin canım bende bugün tarihten 3 tane video izledim 100 tanede soru çözdüm offf insan birini çalışırken diğerini unutuyor tüm çabalar boşa gibi sinir oldum:umursamaz:

kızlar ıyı geceler nasılsnz
ben de bı garıp oldum ne calsıcam bılemdım bı kac türkce testı çözdm bı de egıtımden soru çözdm

gülsucum nerelerdesn merak ettım senımafoldumben

akşam evde yoktum arkadaşlar hiç çalışamadım öğlen çalıştığımla kaldımmm tööhh töhhhh....
fatoşumm ne yemekler yapmıştınnn,başağımm beni merak etmişşş tatlışş çalışamadımmm

gülsucum şinitzel patates püresi peynirli makarna bide salata yapmıştım ha bide hızımı alamadım elmalı tart yapmıştım canım hepsinden akşam akşam yiyince koca bi göbişim oldu sorma
bende bırkatım çalışmayı ne çalışıyorsun

gunaydın arkadaşlar, gecmis olsun başak.
Hilal bende calısamıyorum, kendimi çok zorluyorum bu aralar hele bahardanmıdır nedir yine sürekli uyku halindeyim, zorlayalım kendimizi arkadaşım,
çok az kaldı, içim içimi yiğiyor benimde,ama ite kaka zorla çalışmaya zorlayalım kendimizi.

Back
X