- Konu Sahibi Pimpirikli
- #6.401
pikocum süpersin canım güzel çalışmışsın bugün evet ya hemen akşam oluyor:umursamaz:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nerelerdesiniz
ececim ailenin yanına gidince daha kolay geçer günler.hem burda bizler varız yalnız bırakmayız seniopuyorumnanaktan
başakcım neredesin, bugün çok az girdin.
ufff ben saf gibi oldum resmen ya. bugün baya çalıştım. metematikten 90 soru çözdüm. bir de mutlak değer konusunu tekrar ettim, unutmuşum biraz.
coğrafyadan nufüs ve yerleşmeyi ihtiyaçtan bitirdim ve 120 tane soru çözdüm.
baya yoruldu zihnim. şimdi biraz türkçe çözeyim diyorum. sonra spor yapıp duşa giricem.
fotoscum nerelerdesin bak ben spor yapıcamyerimseniben
aa ececik gelmişş bi soru soruyumm
bir tel 24cm lik parçalara ayrılıyor aynı tel 21 cm lik parçalara ayrılsaydı parça sayısı 7 artacaktı
bu parçaları 42 cm lik parçalara ayırsaydık kaç parça oluşurdu???
x i bulup yerine koymamışım yafu saol ececik
günaydın arkadaşlar yeni kalktım bidaha geç saatte mat çalışmıycam kafam hiç çalışmıyor gıcık oldum
öğle evde yokum akşama çalışacam inşallah siz napıyosunuz ececi pink nasılsınız...
ya ben herşeyi unutuyorumm çok çalışmamm lazımmm çokkk şu soruyuda yapamadım denklemini kuramadım
bri çekirge düştüğü 24 mlik kuyudan çıkmak istiyor her zıplamada 3m yukarı 2m aşağı kaymaktadır buna göre çekirge kaç kez zıplarsa kuyudan çıkar